Pondelok, 24. február, 2020 | Meniny má Matej

Simonsig - špičkové vinárstvo v Parcafe

Pán Jacques Jordan, generálny riaditeľ exportu vinárstva Simonsig, bude vo štvrtok 19.3.2015 o 19.00 v Parcafe hosťom ďalšieho krásneho vínneho večera.

kliknite a pozrite si menu detailneJacques k nám prichádza z vinárskej oblasti neďaleko Kapského mesta s centrom v meste Stelebosch. Táto oblasť je podľa názoru mnohých odborníkov a cestovateľov najkrajšou vinárskou oblasťou na svete. Simonsig je typickým rodinným vinárstvom z oblasti Stelenbosch a s rozlohou o niečo viac ako 200 hektárov patrí medzi stredne veľké vinárske spoločnosti s dôrazom na vysokú kvalitu. Na vinárskej mape je Stelenbosch zaradené do Nového sveta, ale história výroby vína tu začala už na začiatku 17teho storočia príchodom Holanďanov a francúzskych hugenotov. Jacques Jordan odprezentuje hosťom večera kompletnú kolekciu svojich vín. Nebudú chýbať ani legendárny Labyrinth Cabernet Sauvignon, Sunbird Sauvignon Blanc a vlajková loď spoločnosti nádherný bordeaux blend "Tiara" z rovnomerných vinohradov. Menu bolo inšpirované a konzultované so šéfkuchárom špičkovej reštaurácie Cuveé pánom Lucasom Carstensom, ktorá je súčasťou vinárstva Simonsig. Partnermi podujatia sú spoločnosti Provino a Wiesbauer ktorý zabezpečil exotické suroviny na štvrtkový večer priamo z danej oblasti.

Rezervácie na daný večer na tel.: 0911 902 992 / e-mail: parcafe@parcafe.sk.

Denník SME s odznakom Nie v našej krajine

Odznak proti extrémizmu nájdete vložený v denníku SME v utorok 25. februára.

Nestarnú, ale dozrievajú

Objavili sme pre vás inšpiratívnych slovenských mužov, o ktorých ste možno nepočuli, a predsa stojí za to sa s nimi zoznámiť.

Tipy na darček pre krstniatko

Byť krstným rodičom je pocta. Ide o vzťah, ktorý prehlbuje vzťahy, robí vás súčasťou užšieho rodinného kruhu.