Piatok, 26. apríl , 2019

Simonsig - špičkové vinárstvo v Parcafe

Pán Jacques Jordan, generálny riaditeľ exportu vinárstva Simonsig, bude vo štvrtok 19.3.2015 o 19.00 v Parcafe hosťom ďalšieho krásneho vínneho večera.

kliknite a pozrite si menu detailneJacques k nám prichádza z vinárskej oblasti neďaleko Kapského mesta s centrom v meste Stelebosch. Táto oblasť je podľa názoru mnohých odborníkov a cestovateľov najkrajšou vinárskou oblasťou na svete. Simonsig je typickým rodinným vinárstvom z oblasti Stelenbosch a s rozlohou o niečo viac ako 200 hektárov patrí medzi stredne veľké vinárske spoločnosti s dôrazom na vysokú kvalitu. Na vinárskej mape je Stelenbosch zaradené do Nového sveta, ale história výroby vína tu začala už na začiatku 17teho storočia príchodom Holanďanov a francúzskych hugenotov. Jacques Jordan odprezentuje hosťom večera kompletnú kolekciu svojich vín. Nebudú chýbať ani legendárny Labyrinth Cabernet Sauvignon, Sunbird Sauvignon Blanc a vlajková loď spoločnosti nádherný bordeaux blend "Tiara" z rovnomerných vinohradov. Menu bolo inšpirované a konzultované so šéfkuchárom špičkovej reštaurácie Cuveé pánom Lucasom Carstensom, ktorá je súčasťou vinárstva Simonsig. Partnermi podujatia sú spoločnosti Provino a Wiesbauer ktorý zabezpečil exotické suroviny na štvrtkový večer priamo z danej oblasti.

Rezervácie na daný večer na tel.: 0911 902 992 / e-mail: parcafe@parcafe.sk.

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.