Simonsig - špičkové vinárstvo v Parcafe

Pán Jacques Jordan, generálny riaditeľ exportu vinárstva Simonsig, bude vo štvrtok 19.3.2015 o 19.00 v Parcafe hosťom ďalšieho krásneho vínneho večera.

kliknite a pozrite si menu detailneJacques k nám prichádza z vinárskej oblasti neďaleko Kapského mesta s centrom v meste Stelebosch. Táto oblasť je podľa názoru mnohých odborníkov a cestovateľov najkrajšou vinárskou oblasťou na svete. Simonsig je typickým rodinným vinárstvom z oblasti Stelenbosch a s rozlohou o niečo viac ako 200 hektárov patrí medzi stredne veľké vinárske spoločnosti s dôrazom na vysokú kvalitu. Na vinárskej mape je Stelenbosch zaradené do Nového sveta, ale história výroby vína tu začala už na začiatku 17teho storočia príchodom Holanďanov a francúzskych hugenotov. Jacques Jordan odprezentuje hosťom večera kompletnú kolekciu svojich vín. Nebudú chýbať ani legendárny Labyrinth Cabernet Sauvignon, Sunbird Sauvignon Blanc a vlajková loď spoločnosti nádherný bordeaux blend "Tiara" z rovnomerných vinohradov. Menu bolo inšpirované a konzultované so šéfkuchárom špičkovej reštaurácie Cuveé pánom Lucasom Carstensom, ktorá je súčasťou vinárstva Simonsig. Partnermi podujatia sú spoločnosti Provino a Wiesbauer ktorý zabezpečil exotické suroviny na štvrtkový večer priamo z danej oblasti.

Rezervácie na daný večer na tel.: 0911 902 992 / e-mail: parcafe@parcafe.sk.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.