Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Simonsig - špičkové vinárstvo v Parcafe

Pán Jacques Jordan, generálny riaditeľ exportu vinárstva Simonsig, bude vo štvrtok 19.3.2015 o 19.00 v Parcafe hosťom ďalšieho krásneho vínneho večera.

kliknite a pozrite si menu detailneJacques k nám prichádza z vinárskej oblasti neďaleko Kapského mesta s centrom v meste Stelebosch. Táto oblasť je podľa názoru mnohých odborníkov a cestovateľov najkrajšou vinárskou oblasťou na svete. Simonsig je typickým rodinným vinárstvom z oblasti Stelenbosch a s rozlohou o niečo viac ako 200 hektárov patrí medzi stredne veľké vinárske spoločnosti s dôrazom na vysokú kvalitu. Na vinárskej mape je Stelenbosch zaradené do Nového sveta, ale história výroby vína tu začala už na začiatku 17teho storočia príchodom Holanďanov a francúzskych hugenotov. Jacques Jordan odprezentuje hosťom večera kompletnú kolekciu svojich vín. Nebudú chýbať ani legendárny Labyrinth Cabernet Sauvignon, Sunbird Sauvignon Blanc a vlajková loď spoločnosti nádherný bordeaux blend "Tiara" z rovnomerných vinohradov. Menu bolo inšpirované a konzultované so šéfkuchárom špičkovej reštaurácie Cuveé pánom Lucasom Carstensom, ktorá je súčasťou vinárstva Simonsig. Partnermi podujatia sú spoločnosti Provino a Wiesbauer ktorý zabezpečil exotické suroviny na štvrtkový večer priamo z danej oblasti.

Rezervácie na daný večer na tel.: 0911 902 992 / e-mail: parcafe@parcafe.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.