Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Simonsig - špičkové vinárstvo v Parcafe

Pán Jacques Jordan, generálny riaditeľ exportu vinárstva Simonsig, bude vo štvrtok 19.3.2015 o 19.00 v Parcafe hosťom ďalšieho krásneho vínneho večera.

kliknite a pozrite si menu detailneJacques k nám prichádza z vinárskej oblasti neďaleko Kapského mesta s centrom v meste Stelebosch. Táto oblasť je podľa názoru mnohých odborníkov a cestovateľov najkrajšou vinárskou oblasťou na svete. Simonsig je typickým rodinným vinárstvom z oblasti Stelenbosch a s rozlohou o niečo viac ako 200 hektárov patrí medzi stredne veľké vinárske spoločnosti s dôrazom na vysokú kvalitu. Na vinárskej mape je Stelenbosch zaradené do Nového sveta, ale história výroby vína tu začala už na začiatku 17teho storočia príchodom Holanďanov a francúzskych hugenotov. Jacques Jordan odprezentuje hosťom večera kompletnú kolekciu svojich vín. Nebudú chýbať ani legendárny Labyrinth Cabernet Sauvignon, Sunbird Sauvignon Blanc a vlajková loď spoločnosti nádherný bordeaux blend "Tiara" z rovnomerných vinohradov. Menu bolo inšpirované a konzultované so šéfkuchárom špičkovej reštaurácie Cuveé pánom Lucasom Carstensom, ktorá je súčasťou vinárstva Simonsig. Partnermi podujatia sú spoločnosti Provino a Wiesbauer ktorý zabezpečil exotické suroviny na štvrtkový večer priamo z danej oblasti.

Rezervácie na daný večer na tel.: 0911 902 992 / e-mail: parcafe@parcafe.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?