Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Dara Rolins aj futbalisti: Bory Mall navštívia známe osobnosti

Nákupno-zábavné centrum láka návštevníkov na rodinný program – módna šou, hudobné vystúpenia aj autogramiáda futbalovej reprezentácie.

Nákupno-zábavné centrum láka návštevníkov na rodinný program – módna šou, hudobné vystúpenia aj autogramiáda futbalovej reprezentácie.

Na nasledujúci víkend 21.-22.3. pripravilo centrum Bory Mall pre svojich návštevníkov program zameraný na módu. Počas víkendu budú prebiehať módne prehliadky s finalistkami MISS Slovensko 2015, ktoré predvedú novinky z jarných kolekcií obchodov v Bory Mall. Inšpirácie pre dokonalú vizáž ponúknu Make up & Hair show zamerané na novinky v líčení a účesoch.

Súčasťou programu bude aj talk show pod vedením bývalej MISS Slovensko, Ivice Slávikovej. S hosťami, slovenským návrhárom Marcelom Holubcom a trendsetterkou Tamarou Heribanovou, budú diskutovať aj o tom, ako vznikajú módne trendy.

Okrem toho, stylisti z populárnej relácie Nákupné maniačky budú cez víkend hľadať medzi návštevníčkami centra nové súťažiace do pripravovaných častí. Bory Mall ponúka adeptkám možnosť vyskúšať si atmosféru televíznych nákupov priamo na mieste. Tri záujemkyne dostanú nákupné poukážky a možnosť zostaviť outfit z kolekcií z obchodov v nákupnom centre.

Vystúpi aj Dara Rolins

Počas sobotňajšieho programu najprv vystúpi tanečná skupina Ladylicious, po nich sa o 18:00 predstaví svoju hudobno-tanečnú show Dara Rolins.

V nedeľu sa o zábavu sa postarajú tanečné skupiny The Pastels a Jumbo Chicks. Večer o 17:30 zaspievajú slovenskí beatlesáci The Backwards.

Nákupno-zábavné centrum Bory Mall myslí aj na mužov či deti. Pripravilo pre nich súťaže, zábavné aktivity pre deti aj nedeľný tanečný workshop s The Pastels.

Autogramiáda slovenskej futbalovej reprezentácie v Bory Mall

V spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom pripravil Bory Mall stretnutie slovenskej futbalovej reprezentácie s fanúšikmi. V stredu 25.3. od 19.00 do 20.00 h sa autogramiády zúčastní kompletná zostava tímu vrátane Hamšíka, Škrtela, Weissa, Ďuricu a ďalších.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.