Dara Rolins aj futbalisti: Bory Mall navštívia známe osobnosti

Nákupno-zábavné centrum láka návštevníkov na rodinný program – módna šou, hudobné vystúpenia aj autogramiáda futbalovej reprezentácie.

Nákupno-zábavné centrum láka návštevníkov na rodinný program – módna šou, hudobné vystúpenia aj autogramiáda futbalovej reprezentácie.

Na nasledujúci víkend 21.-22.3. pripravilo centrum Bory Mall pre svojich návštevníkov program zameraný na módu. Počas víkendu budú prebiehať módne prehliadky s finalistkami MISS Slovensko 2015, ktoré predvedú novinky z jarných kolekcií obchodov v Bory Mall. Inšpirácie pre dokonalú vizáž ponúknu Make up & Hair show zamerané na novinky v líčení a účesoch.

Súčasťou programu bude aj talk show pod vedením bývalej MISS Slovensko, Ivice Slávikovej. S hosťami, slovenským návrhárom Marcelom Holubcom a trendsetterkou Tamarou Heribanovou, budú diskutovať aj o tom, ako vznikajú módne trendy.

Okrem toho, stylisti z populárnej relácie Nákupné maniačky budú cez víkend hľadať medzi návštevníčkami centra nové súťažiace do pripravovaných častí. Bory Mall ponúka adeptkám možnosť vyskúšať si atmosféru televíznych nákupov priamo na mieste. Tri záujemkyne dostanú nákupné poukážky a možnosť zostaviť outfit z kolekcií z obchodov v nákupnom centre.

Vystúpi aj Dara Rolins

Počas sobotňajšieho programu najprv vystúpi tanečná skupina Ladylicious, po nich sa o 18:00 predstaví svoju hudobno-tanečnú show Dara Rolins.

V nedeľu sa o zábavu sa postarajú tanečné skupiny The Pastels a Jumbo Chicks. Večer o 17:30 zaspievajú slovenskí beatlesáci The Backwards.

Nákupno-zábavné centrum Bory Mall myslí aj na mužov či deti. Pripravilo pre nich súťaže, zábavné aktivity pre deti aj nedeľný tanečný workshop s The Pastels.

Autogramiáda slovenskej futbalovej reprezentácie v Bory Mall

V spolupráci so Slovenským futbalovým zväzom pripravil Bory Mall stretnutie slovenskej futbalovej reprezentácie s fanúšikmi. V stredu 25.3. od 19.00 do 20.00 h sa autogramiády zúčastní kompletná zostava tímu vrátane Hamšíka, Škrtela, Weissa, Ďuricu a ďalších.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.