Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Podľahnite čaru novozélandského vína

Sauvignon Blanc Organic ocenený vinárskou akadémiou ako Best Organic wine in New Zealand teraz v skvelej akcii!

Na začiatku marca uverejnil časopis Drinks International zoznam najobdivovanejších značiek vína na svete. Prvý krát sa do tohto exkluzívneho zoznamu vinárstiev dostala dostala naša najpredávanejšia svetová značka, Villa Maria z Nového Zélandu.

villa maria estate

Obsadila úžasné 4. miesto a spoločnosť jej robia vinárstva ako austrálska ikona Penfolds, španielska legenda Vega Sicília alebo aj slávne francúzske Chateau Margaux.

Tento rodinný a zároveň moderný vinársky podnik založil zakladateľ George Fistonich pred viac ako 50 rokmi. Dnes je to historicky najúspešnejší podnik z Nového Zélandu, ktorý produkuje hlavne odrodu Sauvignon Blanc. Pri príležitosti tejto významnej udalosti máme pre vás skvelú akciu.

Sauvignon Blanc Organic teraz v skvelej akcii!
kliknite pre objednanie

Kúpte si päť fliaš tohto vynikajúceho Sauvignon Blanc Organic 2012 z vinárstva Villa Maria a šiestu fľašu dostanete ZADARMO.

Tento Sauvignon bol prvý svojho druhu, keď v roku 2007 prvý krát vo vinárstve prešli na organické pestovanie a spracovanie hrozna. Na prvý dojem je víno trochu menej aromatické ako sme zvyknutí, no jeho chuť je plná a dlhotrvajúca.

Rad Organic, dostal od vinárskej akadémie na Novom Zélande ocenenie "Best Organic wine in New Zealand".

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?