Microsoft technológie môžu meniť serverovne aj na sushi bary

Firmy prechodom na cloud Microsoft Azure šetria nielen financie, ale aj priestory.

Prázdna serverovňa sa v spoločnosti Millennium zmenila na kreatívny priestor pre zamestnancov.

Slovenská IT spoločnosť Millennium kedysi spravovala 50 serverov s dátovým úložiskom s objemom 10 TB. Tie sa rozhodli presunúť do cloudu Microsoft Azure. Vďaka tomu ušetria za tri roky až 80 000 € a ostala im prázdna serverovňa. Microsoft Slovensko a Millennium spojili sily, kreatívne využili tieto priestory a urobili radosť zamestnancom Millennia.

[content type="video" source="youtube" id="1jpHqYBwflw?rel=0" width="490" height="240"][/content]

Spoločnosť zverejnila na stránke www.azurecloud.sk aj kompletnú prípadovú štúdiu, ako prechodom na cloud postupne ušetria 80 000 €.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.