Piatok, 17. september, 2021 | Meniny má OlympiaKrížovkyKrížovky

Microsoft technológie môžu meniť serverovne aj na sushi bary

Firmy prechodom na cloud Microsoft Azure šetria nielen financie, ale aj priestory.

Prázdna serverovňa sa v spoločnosti Millennium zmenila na kreatívny priestor pre zamestnancov.

Slovenská IT spoločnosť Millennium kedysi spravovala 50 serverov s dátovým úložiskom s objemom 10 TB. Tie sa rozhodli presunúť do cloudu Microsoft Azure. Vďaka tomu ušetria za tri roky až 80 000 € a ostala im prázdna serverovňa. Microsoft Slovensko a Millennium spojili sily, kreatívne využili tieto priestory a urobili radosť zamestnancom Millennia.

[content type="video" source="youtube" id="1jpHqYBwflw?rel=0" width="490" height="240"][/content]

Spoločnosť zverejnila na stránke www.azurecloud.sk aj kompletnú prípadovú štúdiu, ako prechodom na cloud postupne ušetria 80 000 €.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

3 h

Ako dopadlo testovanie špičkových schodolezov? Najväčšou bariérou, s ktorou sa stretávajú imobilní ľudia, sú schody.

4 h

Od roku 2012 predala Mototechna na Slovensku a v ČR už 78 300 zánovných vozidiel, asi 30 % tvoria autá značky Škoda.

4 h
Skryť Zatvoriť reklamu