Linguamarket 2015

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov.

Na pôde Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave sa 8. apríla 2015 uskutoční prvé stretnutie zamestnávateľov, dodávateľov služieb a študentov jazykových,  prekladateľských a tlmočníckych odborov. Linguamarket organizuje Filozofická fakulta UK v spolupráci s občianskym združením Synonymum, ktoré na fakulte pôsobí. Podujatie bude prebiehať v krytom átriu Filozofickej fakulty na Gondovej ulici 2 od 10:00 do 15:00.

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov z radov prekladateľských agentúr, jazykových škôl a predajcov jazykového softvéru, ako aj zástupcov veľkých servisných centier pôsobiacich v Bratislave. Viac ako päť stoviek študentov prekladateľsko-tlmočníckych a učiteľských odborov sa tak bude môcť osobne stretnúť so svojimi perspektívnymi zamestnávateľmi či sprostredkovateľmi služieb a prediskutovať obojstranné predstavy o spolupráci.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.