Pondelok, 6. apríl, 2020 | Meniny má Irena

Linguamarket 2015

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov.

Na pôde Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave sa 8. apríla 2015 uskutoční prvé stretnutie zamestnávateľov, dodávateľov služieb a študentov jazykových,  prekladateľských a tlmočníckych odborov. Linguamarket organizuje Filozofická fakulta UK v spolupráci s občianskym združením Synonymum, ktoré na fakulte pôsobí. Podujatie bude prebiehať v krytom átriu Filozofickej fakulty na Gondovej ulici 2 od 10:00 do 15:00.

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov z radov prekladateľských agentúr, jazykových škôl a predajcov jazykového softvéru, ako aj zástupcov veľkých servisných centier pôsobiacich v Bratislave. Viac ako päť stoviek študentov prekladateľsko-tlmočníckych a učiteľských odborov sa tak bude môcť osobne stretnúť so svojimi perspektívnymi zamestnávateľmi či sprostredkovateľmi služieb a prediskutovať obojstranné predstavy o spolupráci.

Sú vaše deti teraz viac na nete?Zoberte ich na www.detinanete.sk

Je to tak, momentálne sa podstatná časť bežných aktivít detí presunula do online prostredia.

Pri kúpe klimatizácie sa oplatí poznať aj druhý názor

Ak ste si už nechali vypracovať jednu ponuku, využite možnosť získať aj druhý názor od odborníkov. Jednoducho, online a zadarmo.

V centre Košíc vyrastá eco-friendly biznis centrum

Splachuje sa podzemnou vodou, vzduch filtrujú a merajú jeho kvalitu.