Linguamarket 2015

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov.

Na pôde Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave sa 8. apríla 2015 uskutoční prvé stretnutie zamestnávateľov, dodávateľov služieb a študentov jazykových,  prekladateľských a tlmočníckych odborov. Linguamarket organizuje Filozofická fakulta UK v spolupráci s občianskym združením Synonymum, ktoré na fakulte pôsobí. Podujatie bude prebiehať v krytom átriu Filozofickej fakulty na Gondovej ulici 2 od 10:00 do 15:00.

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov z radov prekladateľských agentúr, jazykových škôl a predajcov jazykového softvéru, ako aj zástupcov veľkých servisných centier pôsobiacich v Bratislave. Viac ako päť stoviek študentov prekladateľsko-tlmočníckych a učiteľských odborov sa tak bude môcť osobne stretnúť so svojimi perspektívnymi zamestnávateľmi či sprostredkovateľmi služieb a prediskutovať obojstranné predstavy o spolupráci.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.