Sobota, 19. október, 2019 | Meniny má Kristián

Linguamarket 2015

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov.

Na pôde Filozofickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave sa 8. apríla 2015 uskutoční prvé stretnutie zamestnávateľov, dodávateľov služieb a študentov jazykových,  prekladateľských a tlmočníckych odborov. Linguamarket organizuje Filozofická fakulta UK v spolupráci s občianskym združením Synonymum, ktoré na fakulte pôsobí. Podujatie bude prebiehať v krytom átriu Filozofickej fakulty na Gondovej ulici 2 od 10:00 do 15:00.

Na Linguamarket príde viac ako pätnásť zamestnávateľov z radov prekladateľských agentúr, jazykových škôl a predajcov jazykového softvéru, ako aj zástupcov veľkých servisných centier pôsobiacich v Bratislave. Viac ako päť stoviek študentov prekladateľsko-tlmočníckych a učiteľských odborov sa tak bude môcť osobne stretnúť so svojimi perspektívnymi zamestnávateľmi či sprostredkovateľmi služieb a prediskutovať obojstranné predstavy o spolupráci.

Firma BONATO oddlžila svojich klientov v sume 100 000 000 Eur

Spoločnosť, ktorá pomáha ľuďom s dlhmi.

Ako manažovať 16 miliónov dielov denne?

Nová Riadiaca Veža bude v reálnom čase manažovať polohu vyše 16 miliónov dielov

Karibik: Dokonalý oddych v špičkových hoteloch

Nielen palmy, pláže a slnko vás čakajú v Karibiku, ale aj relax v top hoteloch.