Až 3x vyššie zhodnotenie ako ponúkajú bežné termínované vklady

Už aj na Slovensku majú ľudia možnosť vďaka inováciám výnosne a bezpečne zhodnocovať svoje peniaze – CashFree za 5,9 % p.a.

Úroky na bankových účtoch a termínovaných vkladoch dosahujú historické minimá a ani v najbližšej dobe sa nedá očakávať výraznejšia zmena.Ľudia preto viac ako v minulosti hľadajú alternatívy, kam svoje peniaze uložiť a investovať. Na trhu existujú viaceré možnosti získania lepších úrokov ako v bankách. Lepšie zhodnotenie peňazí však obvykle nesie v sebe aj väčšie riziko.

Pred časom však vznikol unikátny produkt, ktorý aj pri garantovanej ochrane peňazí, ponúka až trojnásobne vyššie zhodnotenie ako je bežne ponúkané na termínovaných vkladoch. Ku všetkému klient inkasuje úroky z investovaných peňazí každý mesiac a môže s nimi voľne disponovať.

Investíciu CashFree so zhodnotením až 5,9 % p.a. a extra garanciu vložených peňazí nedávno predstavil Žltý melón, ktorý na Slovensku už viac ako dva roky úspešne poskytuje kolektívne pôžičky. Táto finančná inovácia, veľmi populárna vo svete, sa úspešne udomácňuje i u nás. „Mali sme záujem rozšíriť naše investičné portfólio aj o vysoko bezpečný produkt. Zároveň, ako aj pri ostatných produktoch, sme chceli udržať oveľa vyššie zhodnotenie, ako to, ktoré je ľuďom bežne ponúkané. Pri tomto jedinečnom produkte spolupracujeme s renomovanou spoločnosťou Cresco Group, jedným z najväčších developerov rezidenčných nehnuteľností na Slovensku s viac ako 20 ročnou úspešnou históriou a stovkami postavených bytov, ako sú napríklad Tri Veže alebo projekt Slnečnice v Bratislave.“, hovorí Roman Feranec, riaditeľ spoločnosti.

Pomocnou investície CashFree môže každý človek získať výrazné zhodnotenie svojich peňazí a navyše má garanciu, ktorá pri iných investíciách chýba. Viac o tejto možnosti  je možné nájsť na: https://www.zltymelon.sk/cash-free-byvanie

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu