Autokamera Goclever DVR Mini Full HD

Goclever DVR Mini Full HD je výkonná digitálna video kamera vhodná do auta. Vďaka malým rozmerom ju môžete umiestniť kdekoľvek v aute.

Goclever DVR Mini Full HD je výkonná digitálna video kamera vhodná do auta. Vďaka malým rozmerom ju môžete umiestniť kdekoľvek v aute. Využijete ju na nahrávanie jazdy, aj v prípade preukazovania priebehu dopravnej nehody. Parkovací režim spustí nahrávanie, ak zaznamená pohyb pred automobilom.

dvr-mini-full-hdaab6a6c87f39dc3aae7e619e240b845e-r598_res.jpg

Záznam videa sa ukladá na microSD kartu (nie je súčasťou balenia) do nepretržitej slučky. Ak je karta plná, najstaršie záznamy sú prepísané novými. Podporované sú karty microSD do veľkosti 32 GB. Súčasťou kamery je sada potrebného príslušenstva do automobilu. Nájdete v nej napájací adaptér do autozástrčky a držiak s prísavkou na sklo.

Cena: 26,90 € bez DPH

Viac info: http://www.agem.sk/produkt/autokamera-goclever-dvr-mini-fullhd-29927321.htmldvr-mini-full-hd289811c7f608de29612a5a058e5aaae0-r467_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.