Autokamera Goclever DVR Mini Full HD

Goclever DVR Mini Full HD je výkonná digitálna video kamera vhodná do auta. Vďaka malým rozmerom ju môžete umiestniť kdekoľvek v aute.

Goclever DVR Mini Full HD je výkonná digitálna video kamera vhodná do auta. Vďaka malým rozmerom ju môžete umiestniť kdekoľvek v aute. Využijete ju na nahrávanie jazdy, aj v prípade preukazovania priebehu dopravnej nehody. Parkovací režim spustí nahrávanie, ak zaznamená pohyb pred automobilom.

dvr-mini-full-hdaab6a6c87f39dc3aae7e619e240b845e-r598_res.jpg

Záznam videa sa ukladá na microSD kartu (nie je súčasťou balenia) do nepretržitej slučky. Ak je karta plná, najstaršie záznamy sú prepísané novými. Podporované sú karty microSD do veľkosti 32 GB. Súčasťou kamery je sada potrebného príslušenstva do automobilu. Nájdete v nej napájací adaptér do autozástrčky a držiak s prísavkou na sklo.

Cena: 26,90 € bez DPH

Viac info: http://www.agem.sk/produkt/autokamera-goclever-dvr-mini-fullhd-29927321.htmldvr-mini-full-hd289811c7f608de29612a5a058e5aaae0-r467_res.jpg

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.