Aj stará elektronika sa dá speňažiť

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám len zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

„Vďaka šrotovnému robíme službu nielen našim zákazníkom, ale aj životnému prostrediu. Túto akciu organizujeme už po druhý krát. V minulom roku sa nám podarilo vyzbierať niekoľko ton elektroodpadu, čím sa nám vo veľkej miere podarilo odbremeniť prírodu. Zákazníci za staré zariadenia získali od nás zľavy v celkovej výške niekoľko desiatok tisíc eur. Myslím si, že v dnešnej dobe, kedy sú finančné rozpočty rodín napäté, je každá možnosť zľavy vítaná,“ hovorí Ferdinand Rezník, riaditeľ spoločnosti.

AGEM Computers takto ponúka zľavy na smartfóny, notebooky, počítače, tablety a iné zariadenia.

Viac informácií nájdete na: http://assets.agem.sk/srotovne/

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.