Aj stará elektronika sa dá speňažiť

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám len zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

„Vďaka šrotovnému robíme službu nielen našim zákazníkom, ale aj životnému prostrediu. Túto akciu organizujeme už po druhý krát. V minulom roku sa nám podarilo vyzbierať niekoľko ton elektroodpadu, čím sa nám vo veľkej miere podarilo odbremeniť prírodu. Zákazníci za staré zariadenia získali od nás zľavy v celkovej výške niekoľko desiatok tisíc eur. Myslím si, že v dnešnej dobe, kedy sú finančné rozpočty rodín napäté, je každá možnosť zľavy vítaná,“ hovorí Ferdinand Rezník, riaditeľ spoločnosti.

AGEM Computers takto ponúka zľavy na smartfóny, notebooky, počítače, tablety a iné zariadenia.

Viac informácií nájdete na: http://assets.agem.sk/srotovne/

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.