Aj stará elektronika sa dá speňažiť

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám len zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

„Vďaka šrotovnému robíme službu nielen našim zákazníkom, ale aj životnému prostrediu. Túto akciu organizujeme už po druhý krát. V minulom roku sa nám podarilo vyzbierať niekoľko ton elektroodpadu, čím sa nám vo veľkej miere podarilo odbremeniť prírodu. Zákazníci za staré zariadenia získali od nás zľavy v celkovej výške niekoľko desiatok tisíc eur. Myslím si, že v dnešnej dobe, kedy sú finančné rozpočty rodín napäté, je každá možnosť zľavy vítaná,“ hovorí Ferdinand Rezník, riaditeľ spoločnosti.

AGEM Computers takto ponúka zľavy na smartfóny, notebooky, počítače, tablety a iné zariadenia.

Viac informácií nájdete na: http://assets.agem.sk/srotovne/

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.