Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Aj stará elektronika sa dá speňažiť

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám len zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

„Vďaka šrotovnému robíme službu nielen našim zákazníkom, ale aj životnému prostrediu. Túto akciu organizujeme už po druhý krát. V minulom roku sa nám podarilo vyzbierať niekoľko ton elektroodpadu, čím sa nám vo veľkej miere podarilo odbremeniť prírodu. Zákazníci za staré zariadenia získali od nás zľavy v celkovej výške niekoľko desiatok tisíc eur. Myslím si, že v dnešnej dobe, kedy sú finančné rozpočty rodín napäté, je každá možnosť zľavy vítaná,“ hovorí Ferdinand Rezník, riaditeľ spoločnosti.

AGEM Computers takto ponúka zľavy na smartfóny, notebooky, počítače, tablety a iné zariadenia.

Viac informácií nájdete na: http://assets.agem.sk/srotovne/

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.