Streda, 19. február, 2020 | Meniny má Vlasta

Aj stará elektronika sa dá speňažiť

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

Máte doma starú elektroniku, ktorá vám len zaberá miesto alebo je dokonca nefunkčná? Získajte vďaka nej zľavu na nové zariadenie až do výšky 60 € s DPH. Spoločnosť AGEM Computers spustila akciu ŠROTOVNÉ.

„Vďaka šrotovnému robíme službu nielen našim zákazníkom, ale aj životnému prostrediu. Túto akciu organizujeme už po druhý krát. V minulom roku sa nám podarilo vyzbierať niekoľko ton elektroodpadu, čím sa nám vo veľkej miere podarilo odbremeniť prírodu. Zákazníci za staré zariadenia získali od nás zľavy v celkovej výške niekoľko desiatok tisíc eur. Myslím si, že v dnešnej dobe, kedy sú finančné rozpočty rodín napäté, je každá možnosť zľavy vítaná,“ hovorí Ferdinand Rezník, riaditeľ spoločnosti.

AGEM Computers takto ponúka zľavy na smartfóny, notebooky, počítače, tablety a iné zariadenia.

Viac informácií nájdete na: http://assets.agem.sk/srotovne/

Fakulta posiela študentov do verejných inštitúcia vzdeláva ich

Počas štúdia na vysokej škole mladí ľudia dospievajú a tvoria si svoju osobnosť.

Moderné, inovatívne a praktické štúdium práva? U nás sa to dá!

Naša fakulta je najstaršou, najväčšou a najprestížnejšou právnickou fakultou na Slovensku.

Prečo je Nitra rajom študentov?

Je atraktívna, aktuálna, akčná inštitúcia poskytujúca vysokoškolské vzdelávanie so 60-ročnou tradíciou.