BestBody.sk - viac ako obchod

Prírodná lekáreň pre podlomené zdravie, pre vyšportované telo výživové doplnky a naviac bio, paleo, wegan obchod.

Prírodná lekáreň pre podlomené zdravie, pre vyšportované telo výživové doplnky a naviac bio, paleo a vegan potraviny.

Fitness shop

Riešite podlomené zdravie? Snažíte sa o krásne vyšportované telo? Pracujete na dobrej kondícii? Potom aj Vy oceníte komplexnú odbornú starostlivosť a individuálny prístup k zákazníkovi, ktoré sú prioritou spoločnosti Best Body. Úspešná firma vytvára priestor pre Váš osobný rozvoj v oblasti zdravia, športu a výživy už od roku 2012. Zameranie na maximálnu spokojnosť zákazníkov ju vynieslo na popredné miesta slovenského trhu. A na Vašej spokojnosti pracuje vytrvalo ďalej.

1bestbody-mockup-r685_res.jpg

Nákupné výhody, skvelé referencie

S kompletným redizajnom plne responzívneho webu a spustením vynoveného prehľadného e-shopu Vám Best Body prináša množstvo zliav a výhod. V prvý deň otvorenia, 30. marca 2015, je doprava pre všetky objednávky ZDARMA! V ohromujúcom množstve najkvalitnejších výrobkov z radov BIO potravín, prírodnej lekárne alebo fitness príslušenstva svetových značiek (Dragon Herbs, Big Tree Farms, Myprotein, Sunwarrior…) sa pri nákupe na BestBody.sk určite nestratíte. Ochotné poskytnutie odbornej rady cez telefón, e-mailom alebo prostredníctvom živého chatu patria medzi samozrejmé štandardy obchodu.

Určite sa Vám bude páčiť expresné vybavenie v deň objednávky tovaru, svieži vernostný program, doprava pri väčšom nákupe zdarma a expedovanie do celej strednej Európy. Recenzie na spoločnosť sú plné pochvál. Obchod získal vďaka spokojnosti overených zákazníkov u známeho internetového nákupného radcu prestížny certifikát “Overené zákazníkmi”. Až 94% ľudí, ktorí tu nakúpili, odporúča obchod ďalej!

2bestbody-eurovera-r122_res.jpg

Najväčšia fitness predajňa

A to nie je všetko. Od januára tohto roku máte sedem dní v týždni možnosť navštíviť modernú kamennú predajňu v nákupnom centre Eurovea, na Pribinovej ulici v Bratislave. V rámci Slovenska je najväčšou predajňou orientovanou na fitness. Privíta Vás tam profesionálny a kvalifikovaný personál. V porovnaní s e-shopom tu naviac nájdete fitness oblečenie – tričká, šortky, kompresné nohavice, tenisky a najväčší výber Reebok CrossFit oblečenia na Slovensku dokonca s 25% zľavou. Zdravé potraviny – paleo, raw, vegan a fitness pomôcky – švihadlá, masážne valce, fit lopty, bandáže na zápästia, TRX pásy a pod., všetko za famózne ceny porovnateľné s e-shopmi!

3bestbody-fitness-liga-r424_res.jpg

Nasadenie pre Vás

Zaujímavosťou je, že dynamická spoločnosť má svoj vlastný štvorčlenný tím súťažiaci v Slovenskej Fitness lige. Aktuálne sa nachádzajú na prvej priečke. To je tiež dôkazom ich bojovnosti, odbornosti , svedomitosti a nasadenia s akými pristupujú aj k svojimi zákazníkom.

Prekliknite sa na náš nový eshop www.bestbody.sk, alebo sa staňte našim facebook fanúšikom na www.facebook.com/bestbody.sk. Tešíme sa aj na Vašu návštevu a pevne veríme, že aj vy budete patriť medzi našich spokojných klientov.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.