BestBody.sk - viac ako obchod

Prírodná lekáreň pre podlomené zdravie, pre vyšportované telo výživové doplnky a naviac bio, paleo, wegan obchod.

Prírodná lekáreň pre podlomené zdravie, pre vyšportované telo výživové doplnky a naviac bio, paleo a vegan potraviny.

Fitness shop

Riešite podlomené zdravie? Snažíte sa o krásne vyšportované telo? Pracujete na dobrej kondícii? Potom aj Vy oceníte komplexnú odbornú starostlivosť a individuálny prístup k zákazníkovi, ktoré sú prioritou spoločnosti Best Body. Úspešná firma vytvára priestor pre Váš osobný rozvoj v oblasti zdravia, športu a výživy už od roku 2012. Zameranie na maximálnu spokojnosť zákazníkov ju vynieslo na popredné miesta slovenského trhu. A na Vašej spokojnosti pracuje vytrvalo ďalej.

1bestbody-mockup-r685_res.jpg

Nákupné výhody, skvelé referencie

S kompletným redizajnom plne responzívneho webu a spustením vynoveného prehľadného e-shopu Vám Best Body prináša množstvo zliav a výhod. V prvý deň otvorenia, 30. marca 2015, je doprava pre všetky objednávky ZDARMA! V ohromujúcom množstve najkvalitnejších výrobkov z radov BIO potravín, prírodnej lekárne alebo fitness príslušenstva svetových značiek (Dragon Herbs, Big Tree Farms, Myprotein, Sunwarrior…) sa pri nákupe na BestBody.sk určite nestratíte. Ochotné poskytnutie odbornej rady cez telefón, e-mailom alebo prostredníctvom živého chatu patria medzi samozrejmé štandardy obchodu.

Určite sa Vám bude páčiť expresné vybavenie v deň objednávky tovaru, svieži vernostný program, doprava pri väčšom nákupe zdarma a expedovanie do celej strednej Európy. Recenzie na spoločnosť sú plné pochvál. Obchod získal vďaka spokojnosti overených zákazníkov u známeho internetového nákupného radcu prestížny certifikát “Overené zákazníkmi”. Až 94% ľudí, ktorí tu nakúpili, odporúča obchod ďalej!

2bestbody-eurovera-r122_res.jpg

Najväčšia fitness predajňa

A to nie je všetko. Od januára tohto roku máte sedem dní v týždni možnosť navštíviť modernú kamennú predajňu v nákupnom centre Eurovea, na Pribinovej ulici v Bratislave. V rámci Slovenska je najväčšou predajňou orientovanou na fitness. Privíta Vás tam profesionálny a kvalifikovaný personál. V porovnaní s e-shopom tu naviac nájdete fitness oblečenie – tričká, šortky, kompresné nohavice, tenisky a najväčší výber Reebok CrossFit oblečenia na Slovensku dokonca s 25% zľavou. Zdravé potraviny – paleo, raw, vegan a fitness pomôcky – švihadlá, masážne valce, fit lopty, bandáže na zápästia, TRX pásy a pod., všetko za famózne ceny porovnateľné s e-shopmi!

3bestbody-fitness-liga-r424_res.jpg

Nasadenie pre Vás

Zaujímavosťou je, že dynamická spoločnosť má svoj vlastný štvorčlenný tím súťažiaci v Slovenskej Fitness lige. Aktuálne sa nachádzajú na prvej priečke. To je tiež dôkazom ich bojovnosti, odbornosti , svedomitosti a nasadenia s akými pristupujú aj k svojimi zákazníkom.

Prekliknite sa na náš nový eshop www.bestbody.sk, alebo sa staňte našim facebook fanúšikom na www.facebook.com/bestbody.sk. Tešíme sa aj na Vašu návštevu a pevne veríme, že aj vy budete patriť medzi našich spokojných klientov.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.

Slovensko má pralesy, púšť aj kameňopád. Už ste ich videli?

Prinášame vám niekoľko cestovateľských tipov, za ktorými nemusíte cestovať ďaleko.

Toto tajomstvo vrcholoví športovci dlho skrývali

Súhlasíte s tým, že na Slovensku sú zimné športy veľmi populárne?

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé