Odfotsebasa a vyhraj tablet so Žilinskou župou

Žilinská župa vyhlasuje súťaž ODFOTSEBASA pre všetkých milovníkov „selfie“ fotografií. Minulý rok sa niesol v znamení „selfie“, fotografických autoportrétov, ktoré ovládli celé Slovensko a v piatok 27. 3. 2015 štartuje súťaž v Žilinskom kraji pre každého, kto tomuto trendu podľahol a má chuť získať atraktívne ceny. Pravidlá sú jednoduché, stačí sa od 27. 3. 2015 do 30. 4. 2015 odfotiť v štýle „selfie“ pri inštitúcii alebo pamiatke ŽSK, lajknúť Facebook stránku Žilinský samosprávny kraj a svoju fotografiu tam zaslať do správy alebo na nástenku.

Hlasovať o najlepšiu fotku budú fanúšikovia Facebook stránky, ktorí lajkami podporia svojich favoritov. Cieľom súťaže je vzbudiť u mladých ľudí záujem o kultúrne pamiatky a posilniť ich vedomosti o inštitúciách, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti župy. Pravidlá a bližšie informácie budú zverejnené na Facebook stránke Žilinský samosprávny kraj.

Žilinský kraj je zriaďovateľom 66 stredných škôl a školských zariadení, piatich zdravotníckych a 26 sociálnych zariadení, piatich závodov Správy ciest a 21 kultúrnych organizácií. Medzi najznámejšie a najnavštevovanejšie pamiatky patrí Oravský hrad, Sobášny palác v Bytči, historická lesná úvraťová železnička vo Vychylovke, Múzeum liptovskej dediny v Pribyline či Národný dom Slovenského komorného divadla v Martine a mnohé ďalšie.

Svoje selfie môžete posielať priamo sem : https://www.facebook.com/ZilinskyKraj?ref=aymt_homepage_panel

zskzacatslmmt3-r567_res.jpg

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.