Prestíž pre účtovníkov

Autori online ekonomického softvéru Humanet, sa dlhodobo venujú nielen zjednodušeniu práce účtovníkov, ale aj podpore ich spoločenskej prestíže. Ich aktuálnou aktivitou je certifikácia účtovníkov.

Spoločnosti MADO a HOUR, autori online ekonomického softvéru Humanet, sa dlhodobo venujú nielen zjednodušeniu práce účtovníkov, ale aj podpore ich spoločenskej prestíže. Ich aktuálnou aktivitou je spustenie online certifikácie Test excelentného účtovníka 2 , v ktorom môžu účtovníci dokázať svoje vedomosti a schopnosti.

Ako už napovedá samotný názov, ide o druhý ročník certifikácie. Po pilotnom projekte v roku 2014, ktorý sme realizovali na našej facebookovej stránke, sme chceli vytvoriť pokračovanie, ktoré bude väčšie, náročnejšie, ale aj modernejšie a efektnejšie, povedal Roman Dufek, výkonný riaditeľ spoločnosti Mado, s. r. o., a pokračuje: Tak, ako je flexibilný náš online ekonomický softvér Humanet, chceli sme, aby aj Test excelentného účtovníka bol dostupný v počítači, tablete či v mobile.“

Aktivita, ktorá sa cení

O úspešnosti projektu hovorí už fakt, že za prvé dva mesiace sa doň zapojilo viac ako 2000 ľudí. O jeho náročnosti zas najlepšie vypovedá, že podmienky úspešnej certifikácie zatiaľ splnilo v niektorej z troch kategórií (Jednoduché účtovníctvo, Podvojné účtovníctvo, Mzdy a personalistika) menej ako 50 % zaregistrovaných uchádzačov. Pre tých najlepších je pripravený nielen certifikát, ale aj iPad Air 2. Navyše každý úspešný riešiteľ, ktorý dosiahne hodnotenie aspoň 80 %, má právo na doživotnú zľavu 20 % na ekonomický softvér Humanet .

Aj ekonomický softvér môže byť moderný

Program Humanet ponúka účtovníkom niekoľko zásadných výhod. Nemusia ho inštalovať do žiadneho počítača, dostanú sa k nemu z ktoréhokoľvek zariadenia pripojeného na internet. S absolútne garantovanou bezpečnosťou na úrovni internetbankingu tak môžu účtovníci flexibilne pracovať na akomkoľvek zariadení a kdekoľvek potrebujú. Stačí im iba pripojenie na internet.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.