Prestíž pre účtovníkov

Autori online ekonomického softvéru Humanet, sa dlhodobo venujú nielen zjednodušeniu práce účtovníkov, ale aj podpore ich spoločenskej prestíže. Ich aktuálnou aktivitou je certifikácia účtovníkov.

Spoločnosti MADO a HOUR, autori online ekonomického softvéru Humanet, sa dlhodobo venujú nielen zjednodušeniu práce účtovníkov, ale aj podpore ich spoločenskej prestíže. Ich aktuálnou aktivitou je spustenie online certifikácie Test excelentného účtovníka 2 , v ktorom môžu účtovníci dokázať svoje vedomosti a schopnosti.

Ako už napovedá samotný názov, ide o druhý ročník certifikácie. Po pilotnom projekte v roku 2014, ktorý sme realizovali na našej facebookovej stránke, sme chceli vytvoriť pokračovanie, ktoré bude väčšie, náročnejšie, ale aj modernejšie a efektnejšie, povedal Roman Dufek, výkonný riaditeľ spoločnosti Mado, s. r. o., a pokračuje: Tak, ako je flexibilný náš online ekonomický softvér Humanet, chceli sme, aby aj Test excelentného účtovníka bol dostupný v počítači, tablete či v mobile.“

Aktivita, ktorá sa cení

O úspešnosti projektu hovorí už fakt, že za prvé dva mesiace sa doň zapojilo viac ako 2000 ľudí. O jeho náročnosti zas najlepšie vypovedá, že podmienky úspešnej certifikácie zatiaľ splnilo v niektorej z troch kategórií (Jednoduché účtovníctvo, Podvojné účtovníctvo, Mzdy a personalistika) menej ako 50 % zaregistrovaných uchádzačov. Pre tých najlepších je pripravený nielen certifikát, ale aj iPad Air 2. Navyše každý úspešný riešiteľ, ktorý dosiahne hodnotenie aspoň 80 %, má právo na doživotnú zľavu 20 % na ekonomický softvér Humanet .

Aj ekonomický softvér môže byť moderný

Program Humanet ponúka účtovníkom niekoľko zásadných výhod. Nemusia ho inštalovať do žiadneho počítača, dostanú sa k nemu z ktoréhokoľvek zariadenia pripojeného na internet. S absolútne garantovanou bezpečnosťou na úrovni internetbankingu tak môžu účtovníci flexibilne pracovať na akomkoľvek zariadení a kdekoľvek potrebujú. Stačí im iba pripojenie na internet.

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018