Rekordná účasť v ankete

Tak ako sme si už zvykli, aj v zimnom semestri sa organizovalo anonymné hodnotenie pedagogického procesu. Študenti mohli opätovne vyjadriť svoje názory a ohodnotiť prácu učiteľov. Posledné roky sa účasť študentov na ankete stále zvyšuje a nebolo tomu inak ani teraz. Počet respondentov sa vyšplhal na 1604, čo predstavuje podiel 49% a už len niekoľko účastníkov chýbalo k magickej polovici. Respondenti spolu vyplnili vyše 10.000 anketových lístkov, v ktorých sa vyjadrovali k prednáškam, cvičeniam, k ateliérovým tvorbám či technologickým projektom, vyjadrovali pochvalu, ale upozorňovali aj na slabé stránky vhodné na zlepšenie. Z celkového počtu 391 predmetov otvorených v zimnom semestri študenti hodnotili 76%. Prostredníctvom vedúcich katedier boli učitelia zodpovedajúci za predmety požiadaní, aby podľa uváženia reagovali na hodnotenie študentov hromadným mailom.

rekordná účasť v anketerekordná účasť v ankete

Po prvý krát tento semester mali študenti možnosť hodnotiť aj pracovníčky na študijnom oddelení. Posudzovanie ich práce a komunikácie dopadlo skoro výhradne pozitívne! Milé odkazy od študentov boli príjemným ohodnotením referentiek za ich každodennú ťažkú prácu a dobrým povzbudením do ďalšieho obdobia.

rekordná účasť v ankete

Po ukončení ankety boli študenti zaradení do losovania o 2 tablety a 12 USB kľúčov. Po slávnostnom odovzdaní cien v zasadacej miestnosti SvF STU (12.3.2015) prodekanom doc. Ing. Petrom Makýšom, PhD.  študenti ešte dlhú chvíľu diskutovali o problémoch, s ktorými sa počas štúdia stretávajú.

rekordná účasť v ankete

Napriek tomu, že posledná anketa bola uzavretá len nedávno, pomaly sa začína pripravovať anketa pre ďalší semester. Na konci letného semestra sa študenti budú vyjadrovať nie len k pedagogickému procesu, ale aj k študijným programom a k fungovaniu fakulty. Opäť môžeme očakávať mnoho inšpirujúcich podnetov!

Text: Mgr. Valéria Kocianová/foto: Ing. Ivan Pokrývka

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.