Rekordná účasť v ankete

Tak ako sme si už zvykli, aj v zimnom semestri sa organizovalo anonymné hodnotenie pedagogického procesu. Študenti mohli opätovne vyjadriť svoje názory a ohodnotiť prácu učiteľov. Posledné roky sa účasť študentov na ankete stále zvyšuje a nebolo tomu inak ani teraz. Počet respondentov sa vyšplhal na 1604, čo predstavuje podiel 49% a už len niekoľko účastníkov chýbalo k magickej polovici. Respondenti spolu vyplnili vyše 10.000 anketových lístkov, v ktorých sa vyjadrovali k prednáškam, cvičeniam, k ateliérovým tvorbám či technologickým projektom, vyjadrovali pochvalu, ale upozorňovali aj na slabé stránky vhodné na zlepšenie. Z celkového počtu 391 predmetov otvorených v zimnom semestri študenti hodnotili 76%. Prostredníctvom vedúcich katedier boli učitelia zodpovedajúci za predmety požiadaní, aby podľa uváženia reagovali na hodnotenie študentov hromadným mailom.

rekordná účasť v anketerekordná účasť v ankete

Po prvý krát tento semester mali študenti možnosť hodnotiť aj pracovníčky na študijnom oddelení. Posudzovanie ich práce a komunikácie dopadlo skoro výhradne pozitívne! Milé odkazy od študentov boli príjemným ohodnotením referentiek za ich každodennú ťažkú prácu a dobrým povzbudením do ďalšieho obdobia.

rekordná účasť v ankete

Po ukončení ankety boli študenti zaradení do losovania o 2 tablety a 12 USB kľúčov. Po slávnostnom odovzdaní cien v zasadacej miestnosti SvF STU (12.3.2015) prodekanom doc. Ing. Petrom Makýšom, PhD.  študenti ešte dlhú chvíľu diskutovali o problémoch, s ktorými sa počas štúdia stretávajú.

rekordná účasť v ankete

Napriek tomu, že posledná anketa bola uzavretá len nedávno, pomaly sa začína pripravovať anketa pre ďalší semester. Na konci letného semestra sa študenti budú vyjadrovať nie len k pedagogickému procesu, ale aj k študijným programom a k fungovaniu fakulty. Opäť môžeme očakávať mnoho inšpirujúcich podnetov!

Text: Mgr. Valéria Kocianová/foto: Ing. Ivan Pokrývka

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.