Rekordná účasť v ankete

Tak ako sme si už zvykli, aj v zimnom semestri sa organizovalo anonymné hodnotenie pedagogického procesu. Študenti mohli opätovne vyjadriť svoje názory a ohodnotiť prácu učiteľov. Posledné roky sa účasť študentov na ankete stále zvyšuje a nebolo tomu inak ani teraz. Počet respondentov sa vyšplhal na 1604, čo predstavuje podiel 49% a už len niekoľko účastníkov chýbalo k magickej polovici. Respondenti spolu vyplnili vyše 10.000 anketových lístkov, v ktorých sa vyjadrovali k prednáškam, cvičeniam, k ateliérovým tvorbám či technologickým projektom, vyjadrovali pochvalu, ale upozorňovali aj na slabé stránky vhodné na zlepšenie. Z celkového počtu 391 predmetov otvorených v zimnom semestri študenti hodnotili 76%. Prostredníctvom vedúcich katedier boli učitelia zodpovedajúci za predmety požiadaní, aby podľa uváženia reagovali na hodnotenie študentov hromadným mailom.

rekordná účasť v anketerekordná účasť v ankete

Po prvý krát tento semester mali študenti možnosť hodnotiť aj pracovníčky na študijnom oddelení. Posudzovanie ich práce a komunikácie dopadlo skoro výhradne pozitívne! Milé odkazy od študentov boli príjemným ohodnotením referentiek za ich každodennú ťažkú prácu a dobrým povzbudením do ďalšieho obdobia.

rekordná účasť v ankete

Po ukončení ankety boli študenti zaradení do losovania o 2 tablety a 12 USB kľúčov. Po slávnostnom odovzdaní cien v zasadacej miestnosti SvF STU (12.3.2015) prodekanom doc. Ing. Petrom Makýšom, PhD.  študenti ešte dlhú chvíľu diskutovali o problémoch, s ktorými sa počas štúdia stretávajú.

rekordná účasť v ankete

Napriek tomu, že posledná anketa bola uzavretá len nedávno, pomaly sa začína pripravovať anketa pre ďalší semester. Na konci letného semestra sa študenti budú vyjadrovať nie len k pedagogickému procesu, ale aj k študijným programom a k fungovaniu fakulty. Opäť môžeme očakávať mnoho inšpirujúcich podnetov!

Text: Mgr. Valéria Kocianová/foto: Ing. Ivan Pokrývka

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.