Máte doma stredoškoláka alebo vysokoškoláka? Môže získať 30 €

Tatra banka otvorila tretie kolo finančnej akadémie. Tisíce študentov majú možnosť získať 30 eur na svoj nový Študentský účet.

Tatra banka otvorila tretie kolo finančnej akadémie. Tisíce študentov tak majú jedinečnú možnosť získať 30 eur na svoj nový Študentský účet.

Študenti na webovej stránke www.tatraacademy.sk môžu zažiť nezvyčajný školský deň, ktorým ich bude sprevádzať kreslená postavička Menežerisa, známeho zo seriálu Lokal TV.

Pre študentov je pripravených 10 úloh, pri ktorých riešení im bude pomáhať celá trieda: futbalista Romeo, čajočka Linda, flákač Vinco, bifloška Jana, metalistka Ingrid a hipster Oliver. Za každú splnenú úlohu získajú 3 €, spolu teda až 30 €, ktoré im po úspešnom absolvovaní akadémie pošle Tatra banka na novootvorený Študentský účet.

Podmienky súťaže

„Rôzne prieskumy dlhodobo dokazujú, že úroveň finančnej gramotnosti je na Slovensku pomerne nízka. Z rozhovorov so študentmi však vieme, že otázka financií im nie je ľahostajná. Preto sa aktívne podieľame na ich vzdelávaní nielen priamo v spolupráci so školami, ale už tretí rok za sebou otvárame aj online finančnú akadémiu. Prostredníctvom nej učíme mladých ľudí na čo a kedy používať účet, kde všade sa dá platiť kartou či ako vďaka modernému elektronickému bankovníctvu môžu mať jednoducho svoje peniaze pod kontrolou," vysvetľuje Nadežda Palušová, segmentový manažér Tatra banky.

Prečo študent potrebuje vlastný účet

Dôvodov, prečo by mal rodič uvažovať o zriadení bankového účtu pre svojho tínedžera, je viacero:

• bezpečnosť - študent nenosí peniaze po vreckách, ale používa platobnú kartu
  • kým v minulosti chodili na brigády najmä vysokoškoláci, v súčasnosti si takto privyrábajú už aj stredoškoláci
  • účet dáva študentovi pocit samostatnosti a učí ho rozumne hospodáriť
  • polovica študentov s účtom v Tatra banke si aktívne sporí a má stiahnutú aplikáciu Tatra banka, ktorú využíva hlavne na kontrolu zostatku a pohybov na účte

Bez obmedzení a zadarmo

Študentský účet od Tatra banky je pre študentov zadarmo. Vo veku od 15. do dovŕšenia 20. roku na otvorenie Študentského účtu stačí len občiansky preukaz. Ak má študent viac ako 20 rokov, je potrebné, aby priniesol aj potvrdenie o dennom štúdiu. So Študentským účtom môže neobmedzene:

• realizovať platby cez mobilnú aplikáciu Tatra banka
  • vrátiť kamarátom peniaze cez aplikáciu Tatra banka VIAMO
  • platiť debetnou kartou alebo mobilom
  • používať Internet banking
  • prijímať platby (vreckové od rodičov alebo z brigád)
  • vyberať si peniaze z bankomatov Tatra banky kartou alebo mobilom
  • využívať e-mailové výpisy
  • prijímať SMS správy o pohyboch na svojom účte
  • platiť faktúry pomocou trvalých príkazov a SEPA inkás
  • využívať Spending report na zoradenie svojich výdavkov
  • sporiť si cez Sporiaci systém

Viac o Študentskom učte

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut