Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

O2 nekonečno už od 15Eur!

Ako zostať so svojimi blízkymi v kontakte a neplatiť vysoký účet za telefón? O2 má recept. Nekonečno sa dá zdieľať!

Ako zostať so svojimi blízkymi v kontakte a neplatiť vysoký účet za telefón? O2 má recept. Nekonečno sa dá zdieľať!

Predstavte si, že by do drogérie nesmeli vstúpiť ľudia vyšší ako 175 centimetrov. Alebo by vám predajca elektriny zakázal chodiť do potravín, ktoré majú nepárne popisné číslo domu. Smiešne?! Žiaľ, na Slovensku bežné, i keď trochu inak.

Ak dnes chcete darovať ľuďom vo svojom okolí možnosť volať neobmedzene, narážate na množstvo obmedzení. Buď musíte bývať na spoločnej adrese, volať iba do jednej siete, alebo sa „neobmedzené“ volania týkajú len obmedzeného počtu vašich kontaktov. V horšom prípade si neobmedzene volá len pár ľudí medzi sebou. To je dosť obmedzené. Skutočnú slobodu neobmedzených volaní a sms nájdete v O2.

Neobmedzené volania a sms v O2 už od 15 Eur!

Dobrou správou je, že sloboda volania sa našla a nesie meno Mám to. Máš to! Štyria ľudia s O2 Paušálom, ktorých vyberú zákazníci Platinového alebo Diamantového O2 Paušálu si tak môžu užívať volania bez akéhokoľvek „ale“. Môžu volať komu chcú bez ohľadu na sieť operátora, bez chytákov, nezmyselných podmienok, bez obmedzenia a viazanosti. Všetci si tak užijú skutočne neobmedzené volania a sms do všetkých sietí v SR, ČR a do krajín EÚ. Pretože sloboda je fér.

490x738pxporubanova-r813_res.jpg

Hlas je dôležitou súčasťou kontaktu s blízkymi

Podľa sociologičky Sylvie Porubänovej sa okrem zmien v blízkych vzťahoch nevyhnutne menia aj formy, spôsoby a frekvencia komunikácie. Bežný užívateľ sociálnych sietí je síce aktuálne ochotný a schopný udržiavať až stovky „priateľstiev“, individuálny a osobný potenciál nám však celoživotne  umožňuje aktívny kontakt „len“ s priemerne 330 ľuďmi.

„Moderná doba a digitálne technológie prinášajú silnú potrebu ľudskej blízkosti, komunikácie, osobného rozhovoru. Nenahraditeľnosť osobného rozhovoru a sila slova ostávajú bytostnou ľudskou potrebou,“ myslí si sociologička.

Viac informácií nájdete na www.mamto.o2.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.