Argentínske vína majú svoj svetový deň. Oslávte ho s nami!

Zažite neopakovateľnú atmosféru Svetového dňa Malbecu! Oslávte toto slávne argentínske víno a užite si skvelú hudbu, steaky z pravej argentínskej sviečkovice a jedinečné chute ôsmich rôznych Malbecov.

Zažite neopakovateľnú atmosféru Svetového dňa Malbecu! Oslávte toto slávne argentínske víno a užite si skvelú hudbu, ešte lepšie steaky z pravej argentínskej sviečkovice a jedinečné chute ôsmich rôznych Malbecov. A navyše z bezodného pohára!

Po minuloročnom úspechu by sme vás veľmi radi pozvali na druhý Svetový deň Malbecu v našej vinotéke na Starej Vajnorskej 39 v Bratislave.

Aké víno sa bude degustovať?

1. Lo Tengo Malbec, Mendoza, r2013
  2. Norton Malbec Finca La Colonia, Mendoza, r2013
  3. Norton Reserve Privada, Mendoza, r2011
  4. Santa Ana Reserve Malbec, Mendoza, r2013
  5. Mascota Vinyards Unánime Gran Vino Tinto, Mendoza, r2010
  6. Mascota Vinyards Mascota Vinyards OPI Malbec, Mendoza, r2013
  7. Mascota Vinyards Gran Mascota Malbec 100%, Mendoza, r2011
  8. Caliterra Tributo Edicion Limitada Carmenére-Malbec, Colchagua Valley, r2010

Súčasťou akcie u nás bude aj live cooking. K vynikajúcim Malbecom vám dáme steak z argentínskej hovädzej sviečkovice, ktorý bude pripravený priamo pred vami na našom grile.

Vstupenky na podujatie môžete kúpiť na http://vino.sme.sk/akcie/malbec-day-2015

Okrem toho si môžete kúpiť vína odrody Malbec v našom internetovom obchode vino.sme.sk a v našej predajni s 15% zľavou (vybrané vína dokonca so zľavou vo výške 30%). Akcia platí od 1.apríla do 17. apríla (alebo do vypredania zásob).

Čo je Malbec

Malbec je pôvodom francúzska odroda, pochádzajúca z oblasti Cahors, kde sa preslávila svojím typickým “čiernym“ vínom. Veľmi rozšírená bola i v Bordeaux, časom bola tam však nahradzovaná Merlotom. Dnes je Malbec ikonou argentínskeho vinárstva a zaberá tam najväčšie výmery výsadby spomedzi všetkých vinárskych regiónov sveta. Do Argentíny bol Malbec privezený okolo roku 1860 a vďaka priaznivým podmienkam si v pomerne krátkom čase vybudoval mimoriadne renomé. Víno tmavej až čiernej farby so silnou hroznovou arómou a robustnou trieslovinou. Hrozno má veľmi tenkú šupku a na dosiahnutie ideálnej zrelosti potrebuje oveľa viac tepla a slnka ako napríklad odrody Merlot a Cabernet Sauvignon.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.