Wi-Fi opakovač od TP-LINK s vynikajúcim hodnotením

Dvojpásmový Wi-Fi opakovač AC750 (RE200) od spoločnosti TP-LINK získal v podrobnom teste odborného počítačového servera DigitálníDomácnost.cz hodnotenie „vynikajúci“.

Autor recenzie vyzdvihol spoľahlivosť prevádzky, rýchlosť pripojenia v dvoch pásmach a jednoduchosť nastavenia opakovača. Ocenil aj možnosť zapojenia viacerých opakovačov v zložitejšom priestore, pričom pripojených zariadení, ktoré spolu môžu súčasne komunikovať, môže byť až niekoľko desiatok.

tplinkre200-r985_res.jpglogo-hodnoceni-r831_res.jpg

Recenzent ďalej spomína aj možnosť využitia kompaktného prevedenia a malých rozmerov opakovača a vziať si ho so sebou na cesty a používať napr. v hoteli k posilneniu často preťaženej miestnej siete.

Upozorňuje aj na to, že opakovač RE200 je vybavený aj štandardným ethernetovým portom, takže môže slúžiť ako bezdrôtový adaptér pre zariadenia, ktoré nemajú Wi-Fi modul, napríklad notebooky, Blu-ray prehrávače, herné konzoly alebo internetové televízie.

… opakovač (extender) TP-Link AC750 je naozaj schopný prístroj, ktorý vyrieši problémy s nedostupnosťou signálu v niektorých kútoch vašej domácnosti. Počas mesačnej testovacej prevádzky nebolo nutné ho ani raz reštartovať alebo nejako upravovať jeho nastavenie. Funguje spoľahlivo a vyzerá aj elegantne,“ uzatvára autor svoje hodnotenie, ktorého plné znenie je k dispozícii tu.

wobrazok000156867-r274_res.jpg

Opakovač signálu RE200 zosilňuje Wi-Fi signál v pásmach 2,4 a 5 GHz (štandard 802.11ac) a umožňuje rozšíriť pokrytie bezdrôtovou sieťou do celej domácnosti rýchlosťou až 750 Mbit/s, ktorá plne postačuje pre náročné činnosti ako streamovanie HD videa, online hry, zálohovanie veľkých objemov dát a iné úlohy náročné na šírku pásma.

Viac info TU.