Wi-Fi opakovač od TP-LINK s vynikajúcim hodnotením

Dvojpásmový Wi-Fi opakovač AC750 (RE200) od spoločnosti TP-LINK získal v podrobnom teste odborného počítačového servera DigitálníDomácnost.cz hodnotenie „vynikajúci“.

Autor recenzie vyzdvihol spoľahlivosť prevádzky, rýchlosť pripojenia v dvoch pásmach a jednoduchosť nastavenia opakovača. Ocenil aj možnosť zapojenia viacerých opakovačov v zložitejšom priestore, pričom pripojených zariadení, ktoré spolu môžu súčasne komunikovať, môže byť až niekoľko desiatok.

tplinkre200-r985_res.jpglogo-hodnoceni-r831_res.jpg

Recenzent ďalej spomína aj možnosť využitia kompaktného prevedenia a malých rozmerov opakovača a vziať si ho so sebou na cesty a používať napr. v hoteli k posilneniu často preťaženej miestnej siete.

Upozorňuje aj na to, že opakovač RE200 je vybavený aj štandardným ethernetovým portom, takže môže slúžiť ako bezdrôtový adaptér pre zariadenia, ktoré nemajú Wi-Fi modul, napríklad notebooky, Blu-ray prehrávače, herné konzoly alebo internetové televízie.

… opakovač (extender) TP-Link AC750 je naozaj schopný prístroj, ktorý vyrieši problémy s nedostupnosťou signálu v niektorých kútoch vašej domácnosti. Počas mesačnej testovacej prevádzky nebolo nutné ho ani raz reštartovať alebo nejako upravovať jeho nastavenie. Funguje spoľahlivo a vyzerá aj elegantne,“ uzatvára autor svoje hodnotenie, ktorého plné znenie je k dispozícii tu.

wobrazok000156867-r274_res.jpg

Opakovač signálu RE200 zosilňuje Wi-Fi signál v pásmach 2,4 a 5 GHz (štandard 802.11ac) a umožňuje rozšíriť pokrytie bezdrôtovou sieťou do celej domácnosti rýchlosťou až 750 Mbit/s, ktorá plne postačuje pre náročné činnosti ako streamovanie HD videa, online hry, zálohovanie veľkých objemov dát a iné úlohy náročné na šírku pásma.

Viac info TU.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.