Wi-Fi opakovač od TP-LINK s vynikajúcim hodnotením

Dvojpásmový Wi-Fi opakovač AC750 (RE200) od spoločnosti TP-LINK získal v podrobnom teste odborného počítačového servera DigitálníDomácnost.cz hodnotenie „vynikajúci“.

Autor recenzie vyzdvihol spoľahlivosť prevádzky, rýchlosť pripojenia v dvoch pásmach a jednoduchosť nastavenia opakovača. Ocenil aj možnosť zapojenia viacerých opakovačov v zložitejšom priestore, pričom pripojených zariadení, ktoré spolu môžu súčasne komunikovať, môže byť až niekoľko desiatok.

tplinkre200-r985_res.jpglogo-hodnoceni-r831_res.jpg

Recenzent ďalej spomína aj možnosť využitia kompaktného prevedenia a malých rozmerov opakovača a vziať si ho so sebou na cesty a používať napr. v hoteli k posilneniu často preťaženej miestnej siete.

Upozorňuje aj na to, že opakovač RE200 je vybavený aj štandardným ethernetovým portom, takže môže slúžiť ako bezdrôtový adaptér pre zariadenia, ktoré nemajú Wi-Fi modul, napríklad notebooky, Blu-ray prehrávače, herné konzoly alebo internetové televízie.

… opakovač (extender) TP-Link AC750 je naozaj schopný prístroj, ktorý vyrieši problémy s nedostupnosťou signálu v niektorých kútoch vašej domácnosti. Počas mesačnej testovacej prevádzky nebolo nutné ho ani raz reštartovať alebo nejako upravovať jeho nastavenie. Funguje spoľahlivo a vyzerá aj elegantne,“ uzatvára autor svoje hodnotenie, ktorého plné znenie je k dispozícii tu.

wobrazok000156867-r274_res.jpg

Opakovač signálu RE200 zosilňuje Wi-Fi signál v pásmach 2,4 a 5 GHz (štandard 802.11ac) a umožňuje rozšíriť pokrytie bezdrôtovou sieťou do celej domácnosti rýchlosťou až 750 Mbit/s, ktorá plne postačuje pre náročné činnosti ako streamovanie HD videa, online hry, zálohovanie veľkých objemov dát a iné úlohy náročné na šírku pásma.

Viac info TU.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.