GUCCI - kvalitní značka nejen v oblečení

Značka GUCCI je módním vzorem řady mužů i žen. Týká se oblečení, kabelek, šátků, pásků, ale i hodinek a dalších doplňků.

Již od roku 1921 se pan Guccio Gucci věnoval módnímu konceptu oděvního průmyslu, který neustále rozšiřoval. Gucci obohatil nejen módní průmysl, ale přinesl i jedinečné parfémy, které vydrží dlouho a intenzivně vonět. Italové velmi dobře vědí, jak probudit v druhém člověku smyslnost a líbivou touhu plné něžnosti, romantice a vášni. Přesně takové jsou i parfemované vůně značky GUCCI, které dokáží vyvolat smyslnost v každé ženě.

V parfémech GUCCI pulsuje živost a hravost Italů

Jsou rafinované a dokonale podtrhnou osobitý styl všech lidí, kteří se jimi budou vonět. Stačí si jen vybrat tu vůni, která vám bude nejvíce vyhovovat. Některá vůně je kořeněná, jiná ovocná a další zase dřevitá v různých kombinacích s květinami nebo vodními esencemi. Je na vás, jestli toužíte po provokativní vůni, která vyvolá bouřlivou emoci, nebo jestli chcete být za onu křehkou bytost vyžadující péči protějšku.

Vůně pro ženu i muže

gucci eau de parfum 2Mezi nejznámější vůně patří GUCCI Eau de Parfum 2, která v sobě nese nadčasový koncept a svěžest jednotlivých složek. Co jiného dá parfému mimořádnou svěžest, než právě ovocná smršť černého rybízu, pomeranče a mandarinky. Tato trojkombinace tvoří hlavu samotného parfému, ucítíte jí tedy hned po aplikaci. Srdce parfému se rozezní hned poté a změní se v decentní, přesto okouzlující, vůni směsice jasmínu a fialek s probuzením i dalších esencích s heliotropem, pižmem a cedrem. Zřejmě nejvíce vás tato vůně zaujme právě samotným základem parfému v heliotropu se sladkou vanilkovou vůní.

gucci by gucci made to measureParfémy GUCCI jsou jako stvořené pro moderní ženu, která chce podtrhnout ženský styl a cítit se při tom všem sexy. Mladistvou povahu si zamilují i starší ženy, které tím vskutku omládnou o pár let.

Pro muže je skvělou volbou vůně GUCCI By GUCCI Made To Measure, která v sobě nese příjemné esence v podobě jantaru a pačuli, díky nimž parfém vydrží krásně vonět. Bergamot vám dodá energii a řádnou porci magie získáte s pomerančovými kvítky a anýzem. Je hřejivá, přitom osvěžující.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.