Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

GUCCI - kvalitní značka nejen v oblečení

Značka GUCCI je módním vzorem řady mužů i žen. Týká se oblečení, kabelek, šátků, pásků, ale i hodinek a dalších doplňků.

Již od roku 1921 se pan Guccio Gucci věnoval módnímu konceptu oděvního průmyslu, který neustále rozšiřoval. Gucci obohatil nejen módní průmysl, ale přinesl i jedinečné parfémy, které vydrží dlouho a intenzivně vonět. Italové velmi dobře vědí, jak probudit v druhém člověku smyslnost a líbivou touhu plné něžnosti, romantice a vášni. Přesně takové jsou i parfemované vůně značky GUCCI, které dokáží vyvolat smyslnost v každé ženě.

V parfémech GUCCI pulsuje živost a hravost Italů

Jsou rafinované a dokonale podtrhnou osobitý styl všech lidí, kteří se jimi budou vonět. Stačí si jen vybrat tu vůni, která vám bude nejvíce vyhovovat. Některá vůně je kořeněná, jiná ovocná a další zase dřevitá v různých kombinacích s květinami nebo vodními esencemi. Je na vás, jestli toužíte po provokativní vůni, která vyvolá bouřlivou emoci, nebo jestli chcete být za onu křehkou bytost vyžadující péči protějšku.

Vůně pro ženu i muže

gucci eau de parfum 2Mezi nejznámější vůně patří GUCCI Eau de Parfum 2, která v sobě nese nadčasový koncept a svěžest jednotlivých složek. Co jiného dá parfému mimořádnou svěžest, než právě ovocná smršť černého rybízu, pomeranče a mandarinky. Tato trojkombinace tvoří hlavu samotného parfému, ucítíte jí tedy hned po aplikaci. Srdce parfému se rozezní hned poté a změní se v decentní, přesto okouzlující, vůni směsice jasmínu a fialek s probuzením i dalších esencích s heliotropem, pižmem a cedrem. Zřejmě nejvíce vás tato vůně zaujme právě samotným základem parfému v heliotropu se sladkou vanilkovou vůní.

gucci by gucci made to measureParfémy GUCCI jsou jako stvořené pro moderní ženu, která chce podtrhnout ženský styl a cítit se při tom všem sexy. Mladistvou povahu si zamilují i starší ženy, které tím vskutku omládnou o pár let.

Pro muže je skvělou volbou vůně GUCCI By GUCCI Made To Measure, která v sobě nese příjemné esence v podobě jantaru a pačuli, díky nimž parfém vydrží krásně vonět. Bergamot vám dodá energii a řádnou porci magie získáte s pomerančovými kvítky a anýzem. Je hřejivá, přitom osvěžující.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line