Zľavy sú už tu! Tento víkend v Bory Mall

Obľúbené nákupno-zábavné centrum vám tento víkend, 18. a 19. apríla prináša neodolateľné zľavy tých najobľúbenejších značiek.

Obľúbené nákupno-zábavné centrum pre celú rodinu vám tento víkend, 18. a 19. apríla prináša neodolateľné zľavy tých najobľúbenejších značiek.

Ak ste si ešte stále nenašli čas na jarné nákupy, teraz na to máte skutočne dôvod. Nemusíte totiž čakať na výpredaje. Nakúpte si originálne kúsky obľúbených značiek už tento víkend v Bory Mall. Pripravený je okrem iného aj obrovský výber topánok, ktorým jednoducho neodoláte. Vaše zľavové kupóny nájdete TU alebo priamo počas nákupného víkendu v Bory Mall.

Skvelý program počas nákupov!

Na nákupy do Bory Mall teraz môžete vziať celú rodinu. O zábavu a trochu adrenalínu sa tentokrát postará slovenský cyklo talent Filip Polc. Ten sa už 10 rokov venuje zjazdu na horských bicykloch a jeho špecialitou sú šialené zjazdy mestom po úzkych uličkách a strmých schodoch v rýchlosti až 60 km/h! Navyše, všetci malí aj veľkí fanúšikovia odídu so selfie či s autogramom.

V rámci pravidelného podujatia Borci v Bory Mall si nákupné centrum pripravilo niečo aj pre najmenších. Od 10:00 do 19:00 je pripravených množstvo atrakcií spojených s bicyklovaním. Borci budú tentokrát poháňať bicyklom aj veľký stroj na cukrovú vatu. Pre deti sú pripravené aj preteky s autíčkom a ďalšie atrakcie.

polcfilip490px-r386_res.jpg

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.