Zľavy sú už tu! Tento víkend v Bory Mall

Obľúbené nákupno-zábavné centrum vám tento víkend, 18. a 19. apríla prináša neodolateľné zľavy tých najobľúbenejších značiek.

Obľúbené nákupno-zábavné centrum pre celú rodinu vám tento víkend, 18. a 19. apríla prináša neodolateľné zľavy tých najobľúbenejších značiek.

Ak ste si ešte stále nenašli čas na jarné nákupy, teraz na to máte skutočne dôvod. Nemusíte totiž čakať na výpredaje. Nakúpte si originálne kúsky obľúbených značiek už tento víkend v Bory Mall. Pripravený je okrem iného aj obrovský výber topánok, ktorým jednoducho neodoláte. Vaše zľavové kupóny nájdete TU alebo priamo počas nákupného víkendu v Bory Mall.

Skvelý program počas nákupov!

Na nákupy do Bory Mall teraz môžete vziať celú rodinu. O zábavu a trochu adrenalínu sa tentokrát postará slovenský cyklo talent Filip Polc. Ten sa už 10 rokov venuje zjazdu na horských bicykloch a jeho špecialitou sú šialené zjazdy mestom po úzkych uličkách a strmých schodoch v rýchlosti až 60 km/h! Navyše, všetci malí aj veľkí fanúšikovia odídu so selfie či s autogramom.

V rámci pravidelného podujatia Borci v Bory Mall si nákupné centrum pripravilo niečo aj pre najmenších. Od 10:00 do 19:00 je pripravených množstvo atrakcií spojených s bicyklovaním. Borci budú tentokrát poháňať bicyklom aj veľký stroj na cukrovú vatu. Pre deti sú pripravené aj preteky s autíčkom a ďalšie atrakcie.

polcfilip490px-r386_res.jpg

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018