Inauguračná slávnosť

V Aule Dionýza Ilkoviča Slovenskej technickej univerzity (STU) sa v piatok 10. apríla 2015 konala slávnostná inaugurácia rektora STU a dekanov štyroch fakúlt STU.

inauguračná slávnosť

Po zvolení Akademickým senátom STU v decembri minulého roku a po vymenovaní do funkcie prezidentom SR Andrejom Kiskom, bol prof. Ing. Robert Redhammer, PhD. inaugurovaný do znovunadobudnutej hodnosti rektora STU. Po slávnostnom príhovore rektor predstavil aj svojich nových zástupcov - prorektorov : Dr. h. c., prof.h.c., prof. Dr. Ing. Olivera Moravčíka, prorektora pre rozvoj, doc. Ing. Štefana Stanka, PhD., prorektora pre vzdelávanie a opätovne zvolených prorektorov - prof. Ing. Stanislava Biskupiča, DrSc., prorektora pre vedu a výskum a prorektora pre spoluprácu s praxou prof. Ing. Mariána Peciara, PhD.

inauguračná slávnosť

Spolu s rektorom boli inaugurovaní aj dekani štyroch fakúlt STU: prof. Ing. Stanislav Unčík, PhD., dekan Stavebnej fakulty, doc. Ing. Branislav Hučko, PhD., dekan Strojníckej fakulty, prof. Dr. Ing. Miloš Oravec, dekan Fakulty elektrotechniky a informatiky a prof. Ing. Ján Šajbidor, DrSc., dekan Fakulty chemickej a potravinárskej technológie.

inauguračná slávnosť

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.