Pondelok, 30. marec, 2020 | Meniny má Vieroslava

Inauguračná slávnosť

V Aule Dionýza Ilkoviča Slovenskej technickej univerzity (STU) sa v piatok 10. apríla 2015 konala slávnostná inaugurácia rektora STU a dekanov štyroch fakúlt STU.

inauguračná slávnosť

Po zvolení Akademickým senátom STU v decembri minulého roku a po vymenovaní do funkcie prezidentom SR Andrejom Kiskom, bol prof. Ing. Robert Redhammer, PhD. inaugurovaný do znovunadobudnutej hodnosti rektora STU. Po slávnostnom príhovore rektor predstavil aj svojich nových zástupcov - prorektorov : Dr. h. c., prof.h.c., prof. Dr. Ing. Olivera Moravčíka, prorektora pre rozvoj, doc. Ing. Štefana Stanka, PhD., prorektora pre vzdelávanie a opätovne zvolených prorektorov - prof. Ing. Stanislava Biskupiča, DrSc., prorektora pre vedu a výskum a prorektora pre spoluprácu s praxou prof. Ing. Mariána Peciara, PhD.

inauguračná slávnosť

Spolu s rektorom boli inaugurovaní aj dekani štyroch fakúlt STU: prof. Ing. Stanislav Unčík, PhD., dekan Stavebnej fakulty, doc. Ing. Branislav Hučko, PhD., dekan Strojníckej fakulty, prof. Dr. Ing. Miloš Oravec, dekan Fakulty elektrotechniky a informatiky a prof. Ing. Ján Šajbidor, DrSc., dekan Fakulty chemickej a potravinárskej technológie.

Bude dobre!

Firmy a dokonca aj jednotlivci sa zomkli, aby si navzájom pomohli prekonať toto neľahké obdobie.

V pôrodnici v Šaci sa rodí stále viac detí

V pôrodnici Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, člen skupiny AGEL, sa v tomto roku narodilo už 436 bábätiek.

Chic, fully-equipped offices in prime Bratislava locations

Book a tour of these trendy offices in Eurovea or Zuckermandel and enjoy a FREE 2 HOURS in our meeting rooms.