Účtujte online, je to finančne výhodnejšie

Ako ste zvládli daňové priznanie? Bol váš účtovný program dobrým pomocníkom? Či už všetko prebehlo hladko alebo s komplikáciami, máme pre vás tip ako všetko zvládnuť budúci rok pohodlnejšie.

Ako ste zvládli daňové priznanie? Bol váš účtovný program dobrým pomocníkom? Či už všetko prebehlo hladko alebo s komplikáciami, máme pre vás tip ako všetko zvládnuť   budúci rok pohodlnejšie.

S používaním účtovného programu sú spojené viaceré činnosti, ktoré nesúvisia so spracovaním účtovníctva. Nevyhnutne musíte zabezpečiť pravidelnú aktualizáciu účtovného programu, aby ste mali istotu, že účtujete legislatívne správne a neohrozí vás daňová kontrola. Ďalšou činnosťou je pravidelné zálohovanie údajov a ich odkladanie mimo počítača, na ktorom účtovníctvo spracovávate.

Ak sa chcete údržby účtovného programu a zálohovania dát zbaviť, prejdite na online účtovný program .

Online účtovný program

Online účtovný program nevyžaduje žiadne sťahovanie a inštalovanie aktualizácií. Máte istotu, že vždy budete používať jeho najnovšiu verziu s aktuálne platnou legislatívou.

Zálohovanie údajov je úplne automatizované, takže ak sa vám pokazí počítač, o žiadne dáta neprídete.

Najlepší online účtovným program na Slovensku je Humanet. Funguje už od roku 2007, používajú ho živnostníci, malí podnikatelia, stredné aj väčšie organizácie. Je vhodný pre neziskové organizácie, platcov aj neplatcov DPH.

Online ekonomický a informačný systém Humanet sa skladá z programov na jednoduché účtovníctvo, podvojné účtovníctvo, daňové priznania, mzdy a personalistiku. Poskytuje v jednom rozhraní komplexný systém na správu ekonomickej agendy. Môžete v ňom spracovávať neobmedzený počet firiem a prístup k údajom môžete poskytnúť neobmedzenému počtu používateľov.

Ušetríte stovky €

Licencia na používanie pre bežný ekonomický softvér stojí stovky €. Ročne k tomu platíte poplatok na úrovni 20 %   z ceny zakúpenej licencie.

Humanet je iný. Je cenovo výhodnejší. Pri prechode na Humanet nekupujete žiadne licencie ani registračné poplatky. Cena programu závisí výlučne iba od množstva spracovaných dát. Ušetríte tak okamžite stovky €, keďže žiadnu licenciu kupovať nemusíte. Celý systém používate iba za cenu systémovej podpory.

Tisícky používateľov už vyskúšali výhody online účtovníctva. Pridajte sa aj vy. Je to úplne jednoduché, bezpečné ako internetové bankovníctvo a na vyskúšanie úplne zdarma.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.