Volvo predstavilo XC90 prvýkrát na Slovensku

Prémiové SUV od švédskeho výrobcu automobilov sa dočkalo 16. apríla svojej slovenskej premiéry. Pozvaní hostia sa mohli s autom medzi prvými zoznámiť v priestoroch hotela Albrecht v Bratislave. Kto nestihol najnovší prírastok do portfólia Volvo vidieť v tomto známom bratislavskom hoteli, mohol si ho prezrieť v nákupnom centre Eurovea. A bolo sa určite na čo pozerať!

Značka Volvo sa riadi pri navrhovaní svojich vozidiel filozofiou „Vytvorené okolo Vás“, čiže ich šoférovanie má byť v prvom rade bezpečné, jednoduché a komfortné. Na rovnakom princípe bol vytvorený aj model XC90. Prináša množstvo noviniek – či už nové logo značky, modulárnu architektúru, na ktorej je postavený, stredovú konzolu v podobe tabletu, alebo niekoľko unikátnych bezpečnostných technológií – stále sú však na ňom na prvý pohľad jasné gény typické pre Volvo.

Počas slovenskej premiéry si mohli návštevníci pozrieť model  XC90 vo výbave Mommentum, čo je tradičné pomenovanie značky Volvo pre stredný stupeň výbavy. Už takto vybavené vozidlo ponúka všetko, čo by ste očakávali od skutočne prémiového SUV. Kvalitne spracovaný kožený interiér bol navrhnutý s dôrazom na maximálnu prehľadnosť, dotyková stredová konzola sa ovláda rovnako ako bežný tablet a pocit prémiovosti podporoval aj zvukový systém od spoločnosti Bowers & Wilkins – patriaci medzi špičku zvukových systémov, ktoré sa v súčasnosti montujú do automobilov.

Volvo XC90 je už v súčasnosti možné  na Slovensku objednať. Záujemcovia si ho budú môcť naživo prezrieť, či otestovať u autorizovaných predajcov koncom mája. Cenníková cena XC90 sa začína od 50.000 EUR.

xc90sme490-pxii-r892_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.