Streda, 16. október, 2019 | Meniny má Vladimíra

Bvlgari Omnia Crystalline LEau De Parfum

Tato dámská parfémovaná voda se ukrývá v elegantní lahvičce, která vypovídá o hodnotě její majitelky. Něžná, ale hravá vůně s tóny květin, santalového dřeva, siamského benzoinu a pižma.

Tato dámská parfémovaná voda se ukrývá v elegantní lahvičce, která vypovídá o hodnotě její majitelky. Něžná, ale hravá vůně s tóny květin, santalového dřeva, siamského benzoinu a pižma vyniká na opojném krémovém podkladě. Špičku tvoří bambus, hruška nashi, lotos a mandarinka, srdce kosatcový kořen a otočník. Některé ženy o ni hovoří jako o svěží vůni, jiné pociťují těžkost, vhodnou k svádění.

Co jistě oceníte obecně u lahviček parfémů BVLGARI, je bezesporu jejich možnost ovládání dávkování silnějším nebo slabším stiskem (a tedy menší či větší dávkou vůně), který uvítáte právě u tohoto parfému s pronikavou vůní, přetrvávající po aplikaci celý den. Už pro tuto skutečnost je BVLGARI Omnia Crystalline LEau De Parfum bvlgari omnia crystalline leau de parfum vhodný spíše pro slavnostní použití do vytříbené společnosti nebo do divadla, přesto by neměl chybět žádné ženě na jejím toaletním stolku.

Samotná a dlouho neznámá značka podivného názvu BVLGARI se pyšní svou kvalitou už jen pro délku své existence (byla založena v Římě roku 1884). Jejím otcem byl řecký klenotník Sotirios Voulgaris, který se ještě před založením své značky přestěhoval do Itálie. Právě tímto teritoriálním a jazykovým zmatkem, můžete značku slýchávat i pod názvem BULGARI, byť se samotný majitel hlásil k BVLGARI podle starořímského pojetí.

bvlgari omnia crystalline leau de parfumLidé však společnosti i tak dodnes říkají, jak chtějí, co překvapí je, že i oficiální webová adresa BVLGARI včetně e-shopu, si říká bulgari.com. BVLGARI/BULGARI původně vyráběla šperky, dnes se k světově opěvovaným vůním (Bvlgari Omnia, Bvlgari Omnia Crystalline, Aqva pour Homme, Bvlgari pour Homme Soir) přidaly dokonce i zakladateli zasvěcené hodinky nebo kabelky, o které si ženy samy řekly. V ostré konkurenci značek, můžete i tak po celém světě napočítat přes 230 obchodů této značky, přičemž největšího rozmachu se společnost dočkala až v letech 1997-2003.

Kedy je správny čas nasťahovať sa do novostavby?

Pozor na znečisťujúce látky v interiéri.

Ojazdené pneumatiky odovzdajte, šetríte tak životné prostredie

Trápi vás po každej sezóne otázka, čo robiť s ojazdenými gumami? Riešenie je jednoduché, vráťte ich distribútorom.

P3 začína na východe Slovenska s výstavbou parku

Prácu v ňom by mohlo nájsť až 1 500 ľudí z košického a prešovského regiónu.