Dokážete byť verní? Odmena vás neminie!

VÚB vám teraz vráti až 14 mesačných splátok, ak splácate poctivo. Odmena stúpa s výškou úveru.

Pri výbere úveru hľadáme okrem úrokov aj zvýhodnenie, ktoré banka dokáže ponúknuť. VÚB vám teraz vráti až 14 mesačných splátok, ak splácate poctivo. Odmena stúpa s výškou úveru.

K rozhodnutiu požičať si Slovákov najčastejšie vedú nepredvídané výdavky, túžba zvýšiť svoj komfort a investície do vlastnej budúcnosti v podobe pracovného vybavenia či štúdia. Bezúčelové pôžičky tvoria takmer polovicu zo všetkých poskytnutých úverov a berieme si ich najčastejšie na vybavenie domácnosti a kúpu auta. Záujem stále stúpa aj o refinančné pôžičky.

Najmä ľudia, ktorí už majú skúsenosť s úverom, nehľadia pri požičiavaní len na výšku úrokov. Robia si detailný prieskum podmienok a ako verní klienti od svojej banky očakávajú zvýhodnenie či odmenu pri ďalšom úvere. VÚB preto ako prvá banka na Slovensku prináša  pôžičku s odmenou za vernosť.

Ako získať odmenu za vernosť

Zoberte si úver vo VÚB a môžete dostať naspäť až 14 mesačných splátok. Stačia 3 kroky:

1. Požičiate si bezúčelovo alebo na refinancovanie 6.000 eur a viac s dobou splatnosti 9 rokov

2. Splácať budete inkasom z VÚB účtu

3. Počas splácania by ste sa nemali omeškať, splácať budete poctivo a bez mimoriadnych splátok

Odmena za vernosť týmto spôsobom pri pôžičke citeľne zníži úrokovú sadzbu a pomôže ušetriť aj niekoľko tisíc eur. Platí, že s výškou úveru stúpa aj vaša odmena. Kým teda pri šesť tisícovej pôžičke vám banka vráti 1.318 eur, pri 25-tisícovom úvere už dostanete naspäť až 5.494 eur!

Vypočítajte si, koľko môžu vrátiť vám na http://www.vub.sk/pozicka/.

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.