Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Dokážete byť verní? Odmena vás neminie!

VÚB vám teraz vráti až 14 mesačných splátok, ak splácate poctivo. Odmena stúpa s výškou úveru.

Pri výbere úveru hľadáme okrem úrokov aj zvýhodnenie, ktoré banka dokáže ponúknuť. VÚB vám teraz vráti až 14 mesačných splátok, ak splácate poctivo. Odmena stúpa s výškou úveru.

K rozhodnutiu požičať si Slovákov najčastejšie vedú nepredvídané výdavky, túžba zvýšiť svoj komfort a investície do vlastnej budúcnosti v podobe pracovného vybavenia či štúdia. Bezúčelové pôžičky tvoria takmer polovicu zo všetkých poskytnutých úverov a berieme si ich najčastejšie na vybavenie domácnosti a kúpu auta. Záujem stále stúpa aj o refinančné pôžičky.

Najmä ľudia, ktorí už majú skúsenosť s úverom, nehľadia pri požičiavaní len na výšku úrokov. Robia si detailný prieskum podmienok a ako verní klienti od svojej banky očakávajú zvýhodnenie či odmenu pri ďalšom úvere. VÚB preto ako prvá banka na Slovensku prináša  pôžičku s odmenou za vernosť.

Ako získať odmenu za vernosť

Zoberte si úver vo VÚB a môžete dostať naspäť až 14 mesačných splátok. Stačia 3 kroky:

1. Požičiate si bezúčelovo alebo na refinancovanie 6.000 eur a viac s dobou splatnosti 9 rokov

2. Splácať budete inkasom z VÚB účtu

3. Počas splácania by ste sa nemali omeškať, splácať budete poctivo a bez mimoriadnych splátok

Odmena za vernosť týmto spôsobom pri pôžičke citeľne zníži úrokovú sadzbu a pomôže ušetriť aj niekoľko tisíc eur. Platí, že s výškou úveru stúpa aj vaša odmena. Kým teda pri šesť tisícovej pôžičke vám banka vráti 1.318 eur, pri 25-tisícovom úvere už dostanete naspäť až 5.494 eur!

Vypočítajte si, koľko môžu vrátiť vám na http://www.vub.sk/pozicka/.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.