Top jarné parfémy 2015

To, čo nás malo v zime zahriať a poštekliť nos teplými sladšími či korenistými tónmi, meníme na vône ľahšie. Kvetinové, ovocné, púdrovejšie vône a medzi pánmi obľúbené sviežo korenisté parfémy.

trussardi delicate rose - toaletná voda 100 mlTo, čo nás malo v zime zahriať a poštekliť nos teplými sladšími či korenistými tónmi, meníme na vône ľahšie.  Kvetinové, ovocné, púdrovejšie vône a medzi pánmi obľúbené sviežo korenisté parfémy.

Dámske parfémy

Pre dámy peknou delikátnou púdrovou vôňou je Trussardi Delicate Rose, ktorá je popretkávaná tými najjemnejšími tónmi ruže, jazmínu a lotosu. Je to vôňa elegantná, vhodná ako na voľný čas, tak aj do biznis štýlu.

hugo boss boss ma vie pour femme - parfémová voda 75 mlPosledným prírastkom do dámskych vôní značky Hugo Boss je romantický ružový flakón vône Ma Vie. Jednoduchosť, nadčasovosť, eleganciu a priame vyjadrenie ženskosti skrývajú opäť jemné tóny frézie, jazmínu, netradičného kaktusu. Túto kompozíciu uzatvára ruža a drevitý základ.

Ďaľším nemeckým návrhárom konkurujúcim Hugo Boss je kontroverzný Karl Lagerfeld, ktorý vie, čo chcú ženy nosiť nielen v móde, ale aj vo vôňach. Je už takmer zásadou, že tam, kde chceme vyjadriť ženskosť a romantickú dušu nežného pokolenia, tam nesmie chýbať ruža. lagerfeld karl lagerfeld for her - parfémová voda 25 mlNechýba ani v tejto kompozícii. Príznačný názov For Her vyjadruje, že je určená pre ňu. Pre tú, ktorá si rada privonia ku kvetom ako ruža, magnólia, omámi ju sladkosť broskyne a sviežosť citrónu. Zmyselnosť dodáva ambra.

dolce & gabbana dolce - parfémová voda 75 mlŽivot je sladký nielen pre dvoch pánov Dolce a Gabbanu, ale aj pre tých, ktorí majú radi ich vône. Radosť zo života vedia Taliani pretaviť do svojich parfémov, aby si každý z nás mohol užívať každý deň tak, ako by sme boli práve pri Stredomorí. Kvety neroli a papáje nám evokujú dovolenkový čas. S vôňou Dolce si každá dáma užije svoj jarný, či letný flirt kdekoľvek sa ocitne.

Pánske parfémy

V jarných mesiacoch aj páni siahujú po ľahších vôňach, chcú sa cítiť sviežejšie a uvoľnenejšie, zaujať opačné pohlavie niečim novým a príťažlivým. Z vrchných tónov dominujú citrusy ako grep, bergamot, ktoré celkové kompozície odľahčujú a dodávajú im iskru.

giorgio armani eau pour homme 2013 - toaletná voda 100 mlPokračovaním tradície Giorgio Armani pour Homme z roku 1984 , ktorá sa stala klasikou pretrvávajúcou roky, je verzia z roku 2013, ktorá je ostrejšia, viac citrusová a aromatická. Flakón prešiel len menšou inováciou a použité boli dostupnejšie tóny. Vo vrchných akordoch dominuje spomínaný taliansky bergamot, zelený citrón, tangeriny, v srdci ostrejšia škorica. Klinček, muškátový oriešok sú uložené na základe zo santalového dreva, cédru, vetiveru a pačuli.

bvlgari pour homme extréme - toaletná voda 100 mlPrezentovaná ako veľmi elegantná, atraktívna a intenzívna je vôňa od Bvlgari. K extrémnemu zážitku vás privedie toaletná  voda Extreme. Vrchnému tónu dominuje ružový grepfruit a Kalabrijský bergamot. Citrusové tóny sú kombinované s nevšedným kaktusom. Teplejšie tóny kardamónu a ambry sú zjemnené kvetmi frézie.

Zmes bergamotu, ružového korenia a pačuli sa skrýva vo vôni Yves Saint Laurent Homme Libre, ktorú môžete nosiť každý deň, lebo je svieža a mladistvá, no zároveń mužná. YSL už v 17 rokoch pôsobil v módnom dome Christiana Diora ako jeho asistent. Keď si potom založil vlastnú značku z couture presedlal aj na ready to wear módu dostupnejšiu širšej verejnosti a tým aj jeho parfémy sa stali nositeľné pre bežný deň.

chanel egoiste platinum - toaletná voda 100 mlPre tých, ktorí majú radi aromatickejšie vône, tu máme Chanel Platinum Egoiste pozostávajúci z tónov rozmarínu, levandule,šalvie a silného geránia. Drevitý základ prepožičiava céder santalové drevo a haitský vetiver.

Vyberte si pre optimistické jarné obdobie vôňu, ktorá vás bude inšpirovať a dodá energiu nielen vám, ale aj tým, ktorí sa budú okolo vás nachádzať.

Viac na www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.