Smyslná vůně má své jméno: Salvatore Ferragamo Incanto Shine

Dámská toaletní voda s rozprašovačem je opojným potěšením ve světě snů, harmonie a čisté blaženosti. Salvatore Ferragamo Incanto Shine svádí všechny smysly.

Dámská toaletní voda s rozprašovačem je opojným potěšením ve světě snů, harmonie a čisté blaženosti. SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine svádí všechny smysly a sváděným otevírá bránu do tajné zahrady všech rajských potěšení, chcete-li tedy někoho svést, obraťte se na voňavé rady Ferragama.

SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine se pyšní jiskřivou a ovocně květinovou skladbou, složenou za pomoci parfumérky Katrine Dubreuil. Základ parfému napovídá o oblíbeném bílém cedru, ambře a pižmu, srdce o frézii, růžové pivoňce a broskvi a samotná hlava pak o tropickém ananasu, mučence a bergamotu.

Něco o společnosti. Ital Salvatore Ferragamo (1898-1960) vyrobil už v devíti letech boty pro svou sestru, aby měl ve třinácti letech svou první dílnu na dámské boty na objednávku a dva pomocníky k tomu. Ještě zamlada utekl do USA, kde si nenáročně už rovnou v Hollywoodu otevřel pod svým jménem obchod, orientující se na výrobu luxusních bot pro americkou smetánku. Avšak jeho jméno se oslavovalo i v Itálii, čímž se návrháři dostalo světové kvality.

salvatore ferragamoZačal obouvat hvězdy stříbrného plátna a přivedl na svět klínový podpatek, který uleví nohám každé ženy, a přitom jejich lýtka udržuje stále rafinovaně sexy. Salvatore Ferragamo ženy opravdu nezanedbával, podrobně se zabýval konstrukcí boty, aby kosti ženské nožky svou obuví nekřivil a aby byla obuv opravdu pohodlná, ale zároveň luxusní. Možná na tento popud vystudoval i anatomii. Z materiálů, které paradoxně k tomu všemu nejčastěji používal pro výrobu svých bot, bylo dřevo, pryskyřice, dokonce sklo, kovová vlákna, korek nebo zlato. Právě Marilyn Monroe proslavila jeho nechutně vysoké podpatky „Stiletto“, boty od něj však nosila i krásná Audrey Hepburn, Sophia Loren, Greta Garbo, dokonce i vévodkyně z Windsoru. Možná proto již nikoho nepřekvapilo, že v roce 1947 obdržel zakladatel společnosti jako jediný obuvník Oscara, a to za neviditelné sandále. Po smrti Salvatora Ferragama v roce 1960 se stejnojmenné značky chopila jeho žena a k botám tak přišly i parfémy…

Alori: upratujte efektívne a bez námahy

Produkty Alori sľubujú čistý a bezpečný domov pre vás, vašich blízkych aj pre vašich domácich miláčikov.

Gansberg Koliba - Housing as a symbol of success

The apartments are designed to meet even the most demanding requirements.

Slovensko čaká najdôležitejšie politické rozhodnutie roka

A na faktoch vtedy záleží.

V Tescu vlani zákazníci nakúpili až 700 miliónov sl. potravín

Tesco patrí k maloobchodným reťazcom s najväčším počtom predaných slovenských výrobkov.