Smyslná vůně má své jméno: Salvatore Ferragamo Incanto Shine

Dámská toaletní voda s rozprašovačem je opojným potěšením ve světě snů, harmonie a čisté blaženosti. Salvatore Ferragamo Incanto Shine svádí všechny smysly.

Dámská toaletní voda s rozprašovačem je opojným potěšením ve světě snů, harmonie a čisté blaženosti. SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine svádí všechny smysly a sváděným otevírá bránu do tajné zahrady všech rajských potěšení, chcete-li tedy někoho svést, obraťte se na voňavé rady Ferragama.

SALVATORE FERRAGAMO Incanto Shine se pyšní jiskřivou a ovocně květinovou skladbou, složenou za pomoci parfumérky Katrine Dubreuil. Základ parfému napovídá o oblíbeném bílém cedru, ambře a pižmu, srdce o frézii, růžové pivoňce a broskvi a samotná hlava pak o tropickém ananasu, mučence a bergamotu.

Něco o společnosti. Ital Salvatore Ferragamo (1898-1960) vyrobil už v devíti letech boty pro svou sestru, aby měl ve třinácti letech svou první dílnu na dámské boty na objednávku a dva pomocníky k tomu. Ještě zamlada utekl do USA, kde si nenáročně už rovnou v Hollywoodu otevřel pod svým jménem obchod, orientující se na výrobu luxusních bot pro americkou smetánku. Avšak jeho jméno se oslavovalo i v Itálii, čímž se návrháři dostalo světové kvality.

salvatore ferragamoZačal obouvat hvězdy stříbrného plátna a přivedl na svět klínový podpatek, který uleví nohám každé ženy, a přitom jejich lýtka udržuje stále rafinovaně sexy. Salvatore Ferragamo ženy opravdu nezanedbával, podrobně se zabýval konstrukcí boty, aby kosti ženské nožky svou obuví nekřivil a aby byla obuv opravdu pohodlná, ale zároveň luxusní. Možná na tento popud vystudoval i anatomii. Z materiálů, které paradoxně k tomu všemu nejčastěji používal pro výrobu svých bot, bylo dřevo, pryskyřice, dokonce sklo, kovová vlákna, korek nebo zlato. Právě Marilyn Monroe proslavila jeho nechutně vysoké podpatky „Stiletto“, boty od něj však nosila i krásná Audrey Hepburn, Sophia Loren, Greta Garbo, dokonce i vévodkyně z Windsoru. Možná proto již nikoho nepřekvapilo, že v roce 1947 obdržel zakladatel společnosti jako jediný obuvník Oscara, a to za neviditelné sandále. Po smrti Salvatora Ferragama v roce 1960 se stejnojmenné značky chopila jeho žena a k botám tak přišly i parfémy…

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.