Tipérska bomba v Niké: Vyhráte aj keď netrafíte!

Toto je možné len v Niké! Pre obrovský úspech u tipérov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť rozhodla od 1. mája, presne k začiatku hokejových majstrovstiev sveta, ponúknuť akciu SUPERBONUS.

Toto je možné len v Niké! Pre obrovský úspech u tipérov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť rozhodla od 1. mája, presne k začiatku hokejových majstrovstiev sveta, ponúknuť akciu SUPERBONUS. Počas nej sa vám oplatí riskovať, pretože si môžete dovoliť aj nesprávne tipy.

Práve teraz je vyhrať oveľa ľahšie. Dávate na svoje pocity alebo dokonalý prehľad v športe? Nech je vaša taktika  akákoľvek, keď trafíte všetky zápasy, vyhrávate ako pri bežnom tipovaní. Keď vám však tip nevyjde, tento krát  nič nestratíte. Vyhrávate aj keď 2 zápasy netrafíte! Túto šancu máte jedine pri tipovaní v Niké.

Chcete tipovať so SUPERBONUSom napríklad zápasy v hokeji? Vyberiete si aspoň osem zápasov s celkovým kurzom  minimálne 33. Započítavajú sa vám kurzy s výškou najmenej 1,15 a najviac 5. Keď vám všetky zápasy vyjdú, vyhrávate  minimálne 33 násobok vkladu. Ak vám ujde jeden, stále vyhrávate dvojnásobok, ak nevyjdú až dva, vyhrávate späť  svoj vklad.

superbonuspr-clanok1ilustrak1-r583_res.jpg

Načasovanie akcie je priam ideálne. Okrem zápasov Majstrovstiev sveta v hokeji môžete tipovať aj futbalovú Ligu  majstrov, tenisové ATP Masters v Madride či v Ríme a mnoho ďalších atraktívnych zápasov z ponuky Niké.

Neváhajte, vyhrávať so SUPERBONUSom bude možné len do 17. mája!

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.