Tipérska bomba v Niké: Vyhráte aj keď netrafíte!

Toto je možné len v Niké! Pre obrovský úspech u tipérov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť rozhodla od 1. mája, presne k začiatku hokejových majstrovstiev sveta, ponúknuť akciu SUPERBONUS.

Toto je možné len v Niké! Pre obrovský úspech u tipérov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť rozhodla od 1. mája, presne k začiatku hokejových majstrovstiev sveta, ponúknuť akciu SUPERBONUS. Počas nej sa vám oplatí riskovať, pretože si môžete dovoliť aj nesprávne tipy.

Práve teraz je vyhrať oveľa ľahšie. Dávate na svoje pocity alebo dokonalý prehľad v športe? Nech je vaša taktika  akákoľvek, keď trafíte všetky zápasy, vyhrávate ako pri bežnom tipovaní. Keď vám však tip nevyjde, tento krát  nič nestratíte. Vyhrávate aj keď 2 zápasy netrafíte! Túto šancu máte jedine pri tipovaní v Niké.

Chcete tipovať so SUPERBONUSom napríklad zápasy v hokeji? Vyberiete si aspoň osem zápasov s celkovým kurzom  minimálne 33. Započítavajú sa vám kurzy s výškou najmenej 1,15 a najviac 5. Keď vám všetky zápasy vyjdú, vyhrávate  minimálne 33 násobok vkladu. Ak vám ujde jeden, stále vyhrávate dvojnásobok, ak nevyjdú až dva, vyhrávate späť  svoj vklad.

superbonuspr-clanok1ilustrak1-r583_res.jpg

Načasovanie akcie je priam ideálne. Okrem zápasov Majstrovstiev sveta v hokeji môžete tipovať aj futbalovú Ligu  majstrov, tenisové ATP Masters v Madride či v Ríme a mnoho ďalších atraktívnych zápasov z ponuky Niké.

Neváhajte, vyhrávať so SUPERBONUSom bude možné len do 17. mája!

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.