Najlepší IoT vývojár získa od Telekomu investíciu 30 000 €

Ak máte zaujímavé riešenie v oblasti Internet of Things, prihláste sa do súťaže Telekomu a vyhrajte kampaň v hodnote 30 000 € a ďalšie hodnotné ceny.

Ak máte zaujímavé riešenie v oblasti Internet of Things, prihláste sa do súťaže Telekomu a vyhrajte kampaň v hodnote 30 000 € a ďalšie hodnotné ceny.

Telekom ohlásil druhý ročník projektu „Sieň slávy biznisu“, medzinárodnej súťaže prebiehajúcej v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku.

Tento rok sa súťaž zameriava na vývojárov, ktorí chcú spropagovať svoje Internet of Things riešenia určené predovšetkým pre firemných zákazníkov a sprístupniť ich širokej verejnosti.

Internet of Things, teda prepojenie jednotlivých zariadení prostredníctvom internetu, je aktuálnym rastúcim trendom, ktorý ľuďom pomáha zjednodušovať život a prácu. Typickým príkladom sú napríklad inteligentné hodinky, autá a nechýbajú ani domáce spotrebiče ako práčka či osvetlenie.

Záujemcovia sa do súťaže môžu prihlásiť od 20. apríla do 25. mája. Nasledovať bude verejné hlasovanie, do finále poputuje 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov. Odborná porota napokon vyberie konečného výhercu.

Čo na súťaž hovorí jej minuloročný víťaz?

„Výhra v súťaži Business Wall of Fame Slovak Telekomu znamenala pre Zelenú poštu príležitosť zviditeľniť sa. Rovnako nám priniesla nové obchodné príležitosti a ďalšie šance posunúť sa ďalej,“ uviedol Adrián Csuba, výkonný riaditeľ spoločnosti Zelená pošta, ktorá poskytuje inovatívne riešenie pri odosielaní elektronickej a klasickej papierovej pošty.

Čo môžeš získať?

1. Najlepšie riešenia budú mať možnosť spolupracovať so spoločnosťou Slovak Telekom a budú môcť vyhrať reklamnú kampaň v hodnote 30 000 €.

2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Účastníci môžu zvýšiť počet hlasov a šancu na výhru tým, že aktivizujú svoju komunitu. Aj hlasovanie sa môže vyplatiť - hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Jednotlivé návrhy možno prihlásiť od 20. apríla do 25. mája, hlasovať bude možné od 11. mája do 22. júna 2015. Víťazi súťaže budú vyhlásení 7. júla.

Viac informácií o súťaži, možnostiach účasti, hlasovaní a podmienkach nájdete na www.sienslavybiznisu.sk.

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.