Najlepší IoT vývojár získa od Telekomu investíciu 30 000 €

Ak máte zaujímavé riešenie v oblasti Internet of Things, prihláste sa do súťaže Telekomu a vyhrajte kampaň v hodnote 30 000 € a ďalšie hodnotné ceny.

Ak máte zaujímavé riešenie v oblasti Internet of Things, prihláste sa do súťaže Telekomu a vyhrajte kampaň v hodnote 30 000 € a ďalšie hodnotné ceny.

Telekom ohlásil druhý ročník projektu „Sieň slávy biznisu“, medzinárodnej súťaže prebiehajúcej v Českej republike, Rakúsku, Chorvátsku, Nemecku, Grécku, Macedónsku, Rumunsku a na Slovensku.

Tento rok sa súťaž zameriava na vývojárov, ktorí chcú spropagovať svoje Internet of Things riešenia určené predovšetkým pre firemných zákazníkov a sprístupniť ich širokej verejnosti.

Internet of Things, teda prepojenie jednotlivých zariadení prostredníctvom internetu, je aktuálnym rastúcim trendom, ktorý ľuďom pomáha zjednodušovať život a prácu. Typickým príkladom sú napríklad inteligentné hodinky, autá a nechýbajú ani domáce spotrebiče ako práčka či osvetlenie.

Záujemcovia sa do súťaže môžu prihlásiť od 20. apríla do 25. mája. Nasledovať bude verejné hlasovanie, do finále poputuje 15 aplikácií s najväčším počtom hlasov. Odborná porota napokon vyberie konečného výhercu.

Čo na súťaž hovorí jej minuloročný víťaz?

„Výhra v súťaži Business Wall of Fame Slovak Telekomu znamenala pre Zelenú poštu príležitosť zviditeľniť sa. Rovnako nám priniesla nové obchodné príležitosti a ďalšie šance posunúť sa ďalej,“ uviedol Adrián Csuba, výkonný riaditeľ spoločnosti Zelená pošta, ktorá poskytuje inovatívne riešenie pri odosielaní elektronickej a klasickej papierovej pošty.

Čo môžeš získať?

1. Najlepšie riešenia budú mať možnosť spolupracovať so spoločnosťou Slovak Telekom a budú môcť vyhrať reklamnú kampaň v hodnote 30 000 €.

2. Najlepšie medzinárodné riešenie IoT/M2M bude v ôsmich krajinách zapojených do súťaže uvedené na trh ako partner skupiny Deutsche Telekom, s dosahom až k potenciálnym 10,8 mil. firemných zákazníkov. Partnerstvo zahŕňa aj propagáciu medzinárodnom priemyselnom veľtrhu v hodnote 10 000 €.

Účastníci môžu zvýšiť počet hlasov a šancu na výhru tým, že aktivizujú svoju komunitu. Aj hlasovanie sa môže vyplatiť - hlasujúci z malých a stredných firiem, ktorí vyjadria podporu niektorému riešeniu, môžu vyhrať účasť v marketingovej kampani v hodnote 20 000 €.

Jednotlivé návrhy možno prihlásiť od 20. apríla do 25. mája, hlasovať bude možné od 11. mája do 22. júna 2015. Víťazi súťaže budú vyhlásení 7. júla.

Viac informácií o súťaži, možnostiach účasti, hlasovaní a podmienkach nájdete na www.sienslavybiznisu.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.