Zažite kúsok Nového Zélandu na Slovensku

Vinárstvo Villa Maria bude mať 5. mája v Bratislave exkluzívnu degustáciu vín, na ktorej by ste nemali chýbať!

Nový Zéland, to nie je iba nádherná príroda, vták Kiwi a krajina Pána Prsteňov. Nový Zéland je aj vinárstvo Villa Maria. Villa Maria je najpredávanejšie zahraničné vinárstvo na Slovensku s dlhodobo najpopulárnejšími vínami. A práve zástupca tohto vinárstva bude mať 5. mája v Bratislave exkluzívnu degustáciu vín, na ktorej by ste nemali chýbať. Túto degustáciu povedie European market manager vinárstva Vincent Lensveldt.

Na čo všetko sa môžete tešiť
kliknite pre možnosť zakúpenia vstupeniek
Spoločne ochutnáme 8 druhov vín z portfólia tohto najoceňovanejšieho Novozélandského vinárstva. Začneme vínami Sauvignon Blanc z rady Private Bin, budeme pokračovať k rade Cellar Selection, Reserve až k Single Vineyard. Villa Maria však nie je iba o Sauvignonoch. Spolu s Vincentom ochutnáme aj ich Pinot Grigio, Chardonnay, Pinot Noir a Merlot-Cabernet Sauvignon.

Kde a kedy
all in one info

Dátum a čas: 5. mája 2015 od 18:00

Miesto konania: Spoločnosť Corner&Co, Stará Vajnorská 39, Bratislava.

Cena vstupenky: 19 € s DPH

Lístok si môžete kúpiť: TU.

Vinárstvo Villa Maria
vína villa maria na vino.sme.sk
Vinárstvo stálo pri zrode pomerne mladej histórie novozélandského vinárstva, kedy pestovanie a výroba hrozna bola skôr koníčkom než výnosným obchodom. Vinárstvo si za krátky čas získalo svojich priaznivcov a stalo sa ikonou novozélandského vinárstva.

Už viac ako 50 rokov vyrába George Fistonich, zakladateľ a vlastník vinárstva, kvalitné víno a importuje ho do viac ako 50-tych krajín sveta. Na začiatku bola len vášeň pre víno, ktoré tvorilo súčasť jeho osobnosti a životného štýlu, ktorý si George priniesol z rodného Chorvátska.

Rok 1962 bol zlomovým bodom pre vinárstvo. Villa Maria získala prestížnu cenu za víno a od tej doby sa nerozrastalo len vinárstvo, ale aj kvalita vín. Za posledných 30 rokov získalo vinárstvo obrovské množstvo cien a stalo sa najviac oceňovaným novozélandským vinárstvom.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.