Ak sauna, tak FINSKKA

Poctivá slovenská firma FINSKKA fungujúca od roku 1991 prináša na trh kvalitu fínskej tradície, sauny, infra kabíny, vírivky ...

FINSKKA je naša!

Poctivá slovenská firma fungujúca od roku 1991 prináša na trh kvalitu fínskej tradície. Pôvodne drevárska spoločnosť, ktorá sa vyšvihla na medzinárodnú úroveň. Realizované projekty môžu počítať na tisícky. Na ich stabilnom pilieri skúseností môže smelo stavať každý zákazník. Presne toto je naša FINSKKA.

Bez priestoru na pochybnosti.

Sauny a doplnky, infra kabíny, parné kúpele, bazény, vírivky, wellness. Súkromné i verejné. Najnovšie trendy, kvalitné technológie, spoľahlivosť, parádne referencie. Tu jednoducho niet priestoru na pochybnosti. V spoločnosti FINSKKA vedia, čo robia, robia to dobre a robia to pre Vás. Celú ponuku nájdete na ich novom responzívnom webe finskka.sk.

hlavne-foto-1-r204_res.jpg

Túžba? Realizácia - na mieru!

Vaše túžby premieňajú na realitu s ľahkosťou profesionálov. Interiér alebo exteriér? Atypický priestor? Nároky na originalitu a dizajn? Chcete viac, než bežný štandard? Je jedno, čo sa vo Vás ukrýva, FINSKKA naplní Vaše potreby a predstavy. Od poradenstva cez návrh až k realizácii. Na mieru. Bez starostí. So spoločnosťou FINSKKA budete mať pocit, že sa všetko deje akoby samé. Smelo počítajte aj so spoľahlivým záručným či pozáručným servisom.

hlavne-foto-2-r188_res.jpg

Nejde “iba” o relax.

“Starajte sa o svoje telo. Je to jediné miesto, kde budete musieť žiť.” (Jim Rohn)

Vlastná sauna, wellness, infra kabína, doma, či v penzióne alebo hoteli. Viete, čo všetko Vám to prinesie do života? Akoby ste mali svojho domáceho lekára. Strata bolesti svalov, kĺbov, zubov, liečba kožných ochorení, hojenie rán a jaziev, posilnenie imunity, úbytok hmotnosti, prekrvenie organizmu, zníženie krvného tlaku, atď. To máte len malý príklad toho, čo získate použitím infra kabíny. Ak sa o svoje zariadenie podelíte, priatelia Vás budú milovať. A Vaši zákazníci tiež. Nejde “iba” o relax. Ide o zdravie. Ide o Vás. Už viete, prečo FINSKKA?

Dobrá rada nad zlato. FINSKKA je Vám blízka aj na sociálnej sieti:  Nájdete tu tipy vhodné pre Vaše fyzické zdravie i duševnú pohodu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.