Utorok, 19. november, 2019 | Meniny má Alžbeta

Ak sauna, tak FINSKKA

Poctivá slovenská firma FINSKKA fungujúca od roku 1991 prináša na trh kvalitu fínskej tradície, sauny, infra kabíny, vírivky ...

FINSKKA je naša!

Poctivá slovenská firma fungujúca od roku 1991 prináša na trh kvalitu fínskej tradície. Pôvodne drevárska spoločnosť, ktorá sa vyšvihla na medzinárodnú úroveň. Realizované projekty môžu počítať na tisícky. Na ich stabilnom pilieri skúseností môže smelo stavať každý zákazník. Presne toto je naša FINSKKA.

Bez priestoru na pochybnosti.

Sauny a doplnky, infra kabíny, parné kúpele, bazény, vírivky, wellness. Súkromné i verejné. Najnovšie trendy, kvalitné technológie, spoľahlivosť, parádne referencie. Tu jednoducho niet priestoru na pochybnosti. V spoločnosti FINSKKA vedia, čo robia, robia to dobre a robia to pre Vás. Celú ponuku nájdete na ich novom responzívnom webe finskka.sk.

hlavne-foto-1-r204_res.jpg

Túžba? Realizácia - na mieru!

Vaše túžby premieňajú na realitu s ľahkosťou profesionálov. Interiér alebo exteriér? Atypický priestor? Nároky na originalitu a dizajn? Chcete viac, než bežný štandard? Je jedno, čo sa vo Vás ukrýva, FINSKKA naplní Vaše potreby a predstavy. Od poradenstva cez návrh až k realizácii. Na mieru. Bez starostí. So spoločnosťou FINSKKA budete mať pocit, že sa všetko deje akoby samé. Smelo počítajte aj so spoľahlivým záručným či pozáručným servisom.

hlavne-foto-2-r188_res.jpg

Nejde “iba” o relax.

“Starajte sa o svoje telo. Je to jediné miesto, kde budete musieť žiť.” (Jim Rohn)

Vlastná sauna, wellness, infra kabína, doma, či v penzióne alebo hoteli. Viete, čo všetko Vám to prinesie do života? Akoby ste mali svojho domáceho lekára. Strata bolesti svalov, kĺbov, zubov, liečba kožných ochorení, hojenie rán a jaziev, posilnenie imunity, úbytok hmotnosti, prekrvenie organizmu, zníženie krvného tlaku, atď. To máte len malý príklad toho, čo získate použitím infra kabíny. Ak sa o svoje zariadenie podelíte, priatelia Vás budú milovať. A Vaši zákazníci tiež. Nejde “iba” o relax. Ide o zdravie. Ide o Vás. Už viete, prečo FINSKKA?

Dobrá rada nad zlato. FINSKKA je Vám blízka aj na sociálnej sieti:  Nájdete tu tipy vhodné pre Vaše fyzické zdravie i duševnú pohodu.

Pozrite sa, ako fungujú asistenčné systémy Volkswagenu

Volkswagen Slovensko pokračuje v produkcii zaujímavých videí, ktoré odhaľujú technologickú výbavu modelov VW.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Známe osobnosti prezradili, do ktorej krajiny sa nechcú vrátiť

Influenceri si v kampani O2 pripomenuli 30. výročie Nežnej revolúcie.