Prvotriedna hviezda z Bordeaux v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet.

Na pozvanie spoločnosti Provino (www.provino.sk) príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet. Alfred Tesseron je žijúcou legendou z oblasti Pauillac a priekopníkom bio-dynamického a organického vinárstva v Bordeaux. Ich súčasná investícia smeruje aj do výstavby krásnych stajní pre kone a iné zvieratá, ktoré im pomáhajú pri tomto bio-dynamickom a organickom prístupe. Galavečer sa uskutoční 7.5.2015 o 19,00 hod v Parcafe (http://www.parcafe.finalarea.com/uvod/) a hosťom bude okrem starších ročníkov k dispozícii aj ročník 2010, ktorý získal 100 bodov od Roberta Parkera a definitívne zaradil Pontet Canet medzi absolútnu svetovú extratriedu.

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.