Prvotriedna hviezda z Bordeaux v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet.

Na pozvanie spoločnosti Provino (www.provino.sk) príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet. Alfred Tesseron je žijúcou legendou z oblasti Pauillac a priekopníkom bio-dynamického a organického vinárstva v Bordeaux. Ich súčasná investícia smeruje aj do výstavby krásnych stajní pre kone a iné zvieratá, ktoré im pomáhajú pri tomto bio-dynamickom a organickom prístupe. Galavečer sa uskutoční 7.5.2015 o 19,00 hod v Parcafe (http://www.parcafe.finalarea.com/uvod/) a hosťom bude okrem starších ročníkov k dispozícii aj ročník 2010, ktorý získal 100 bodov od Roberta Parkera a definitívne zaradil Pontet Canet medzi absolútnu svetovú extratriedu.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.