Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Prvotriedna hviezda z Bordeaux v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet.

Na pozvanie spoločnosti Provino (www.provino.sk) príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet. Alfred Tesseron je žijúcou legendou z oblasti Pauillac a priekopníkom bio-dynamického a organického vinárstva v Bordeaux. Ich súčasná investícia smeruje aj do výstavby krásnych stajní pre kone a iné zvieratá, ktoré im pomáhajú pri tomto bio-dynamickom a organickom prístupe. Galavečer sa uskutoční 7.5.2015 o 19,00 hod v Parcafe (http://www.parcafe.finalarea.com/uvod/) a hosťom bude okrem starších ročníkov k dispozícii aj ročník 2010, ktorý získal 100 bodov od Roberta Parkera a definitívne zaradil Pontet Canet medzi absolútnu svetovú extratriedu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pracovať v Silicon Valley je snom každého "ajťáka". Určite vás zaujme možnosť pracovať na svetových projektoch aj na Slovensku.

26m

Prečítajte si podrobný návod, kedy a ako začať prikrmovať, po akých surovinách siahnuť a ako vybrať správnu detskú výživu.

12 h

Arónia prekvapí chuťou aj blahodarným účinkom na zdravie. Chcete vedieť, aké vitamíny obsahuje, ako ju pestovať či spracovať?

13 h