Streda, 28. október, 2020 | Meniny má DobromilaKrížovkyKrížovky

Prvotriedna hviezda z Bordeaux v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet.

Na pozvanie spoločnosti Provino (www.provino.sk) príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet. Alfred Tesseron je žijúcou legendou z oblasti Pauillac a priekopníkom bio-dynamického a organického vinárstva v Bordeaux. Ich súčasná investícia smeruje aj do výstavby krásnych stajní pre kone a iné zvieratá, ktoré im pomáhajú pri tomto bio-dynamickom a organickom prístupe. Galavečer sa uskutoční 7.5.2015 o 19,00 hod v Parcafe (http://www.parcafe.finalarea.com/uvod/) a hosťom bude okrem starších ročníkov k dispozícii aj ročník 2010, ktorý získal 100 bodov od Roberta Parkera a definitívne zaradil Pontet Canet medzi absolútnu svetovú extratriedu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pohoda v domácnosti sa odvíja od jednej veci. Neuveríte, od akej

Základ príjemného bývania je pomerne jednoduchý.

Nenechajme jeden druhého bez pomoci a kontaktu

Každým nákupom v Kauflande je teraz pomoc bližšie!

Neodkladajte pre koronavírus vyšetrenie svojich očí

V Očnom centre Sokolík poskytujeme očnú starostlivosť v plnom rozsahu, v operačných sálach, i v špecializovaných ambulanciách.