Prvotriedna hviezda z Bordeaux v Bratislave

Na pozvanie spoločnosti Provino príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet.

Na pozvanie spoločnosti Provino (www.provino.sk) príde 7.5.2015 monsieur Alfred Tesseron – majiteľ prvotriedneho Chateau Pontet Canet. Alfred Tesseron je žijúcou legendou z oblasti Pauillac a priekopníkom bio-dynamického a organického vinárstva v Bordeaux. Ich súčasná investícia smeruje aj do výstavby krásnych stajní pre kone a iné zvieratá, ktoré im pomáhajú pri tomto bio-dynamickom a organickom prístupe. Galavečer sa uskutoční 7.5.2015 o 19,00 hod v Parcafe (http://www.parcafe.finalarea.com/uvod/) a hosťom bude okrem starších ročníkov k dispozícii aj ročník 2010, ktorý získal 100 bodov od Roberta Parkera a definitívne zaradil Pontet Canet medzi absolútnu svetovú extratriedu.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.