Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Rodinná firma s dobrým menom

Keď sa zomkne rodina, dokáže vzniknúť silná firma. Aj u Babicov sa tak stalo. Už takmer štvrťstoročie poskytuje táto rodinná firma svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti remeňových pohonov. Dlhodobá spokojnosť zákazníkov s kvalitou dodávaného tovaru a s rýchlosťou vybavovania požiadaviek vybudovala spoločnosti Babica dobré meno na slovenskom trhu.

babica-text-1-r423_res.jpg

Centrum remeňov a remeníc

Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu. Ponuka certifikovaných produktov je naozaj bohatá. Remene klinové či ozubené, ploché, špeciálne i metrážne, remenice, reťaze, dopravníkové pásy, gumené pásy, tesniace prvky a ložiská… Pri výbere obchodných partnerov spoločnosť Babica kladie dôraz na kvalitu, spoľahlivosť výrobných procesov i dodávky tovaru na čas. Špecializáciou firmy sú klinové remene a remene pre agrotechniku. K dispozícii na stiahnutie máte katalóg produktov.

babica-text-2-r699_res.jpg

Osobný prístup k zákazníkovi

Spoločnosť Babica, to nie sú len kvalitné výrobky využiteľné vo veľkom množstve priemyselných prevodov, pri prenose sily, pri synchronizácií prevodov a pod., ale tiež osobný prístup k potrebám klienta. Podľa Vašich požiadaviek Vám dokážu navrhnúť, prípadne prepočítať remeňový prevod.

Poskytovanie poradenstva

K dispozícii máte ochotné odborné poradenstvo cez telefón, e-mail alebo prostredníctvom kontaktu na novej responzívnej web stránke. Pri vybavovaní Vašej dodávky remeňov a remeníc pocítite, že ste v skúsených rukách.

Navštívte www.babica.sk pre viac informácií.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.