Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Rodinná firma s dobrým menom

Keď sa zomkne rodina, dokáže vzniknúť silná firma. Aj u Babicov sa tak stalo. Už takmer štvrťstoročie poskytuje táto rodinná firma svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti remeňových pohonov. Dlhodobá spokojnosť zákazníkov s kvalitou dodávaného tovaru a s rýchlosťou vybavovania požiadaviek vybudovala spoločnosti Babica dobré meno na slovenskom trhu.

babica-text-1-r423_res.jpg

Centrum remeňov a remeníc

Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu. Ponuka certifikovaných produktov je naozaj bohatá. Remene klinové či ozubené, ploché, špeciálne i metrážne, remenice, reťaze, dopravníkové pásy, gumené pásy, tesniace prvky a ložiská… Pri výbere obchodných partnerov spoločnosť Babica kladie dôraz na kvalitu, spoľahlivosť výrobných procesov i dodávky tovaru na čas. Špecializáciou firmy sú klinové remene a remene pre agrotechniku. K dispozícii na stiahnutie máte katalóg produktov.

babica-text-2-r699_res.jpg

Osobný prístup k zákazníkovi

Spoločnosť Babica, to nie sú len kvalitné výrobky využiteľné vo veľkom množstve priemyselných prevodov, pri prenose sily, pri synchronizácií prevodov a pod., ale tiež osobný prístup k potrebám klienta. Podľa Vašich požiadaviek Vám dokážu navrhnúť, prípadne prepočítať remeňový prevod.

Poskytovanie poradenstva

K dispozícii máte ochotné odborné poradenstvo cez telefón, e-mail alebo prostredníctvom kontaktu na novej responzívnej web stránke. Pri vybavovaní Vašej dodávky remeňov a remeníc pocítite, že ste v skúsených rukách.

Navštívte www.babica.sk pre viac informácií.

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.