Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Spoločnosť Babica s. r. o. pôsobí na Slovenskom trhu od roku 1991. Poskytuje komplexné služby v oblasti remeňových pohonov.

Rodinná firma s dobrým menom

Keď sa zomkne rodina, dokáže vzniknúť silná firma. Aj u Babicov sa tak stalo. Už takmer štvrťstoročie poskytuje táto rodinná firma svojim zákazníkom komplexné služby v oblasti remeňových pohonov. Dlhodobá spokojnosť zákazníkov s kvalitou dodávaného tovaru a s rýchlosťou vybavovania požiadaviek vybudovala spoločnosti Babica dobré meno na slovenskom trhu.

babica-text-1-r423_res.jpg

Centrum remeňov a remeníc

Keď hľadáte remeň, remenicu, nájdete ho u Babicu. Ponuka certifikovaných produktov je naozaj bohatá. Remene klinové či ozubené, ploché, špeciálne i metrážne, remenice, reťaze, dopravníkové pásy, gumené pásy, tesniace prvky a ložiská… Pri výbere obchodných partnerov spoločnosť Babica kladie dôraz na kvalitu, spoľahlivosť výrobných procesov i dodávky tovaru na čas. Špecializáciou firmy sú klinové remene a remene pre agrotechniku. K dispozícii na stiahnutie máte katalóg produktov.

babica-text-2-r699_res.jpg

Osobný prístup k zákazníkovi

Spoločnosť Babica, to nie sú len kvalitné výrobky využiteľné vo veľkom množstve priemyselných prevodov, pri prenose sily, pri synchronizácií prevodov a pod., ale tiež osobný prístup k potrebám klienta. Podľa Vašich požiadaviek Vám dokážu navrhnúť, prípadne prepočítať remeňový prevod.

Poskytovanie poradenstva

K dispozícii máte ochotné odborné poradenstvo cez telefón, e-mail alebo prostredníctvom kontaktu na novej responzívnej web stránke. Pri vybavovaní Vašej dodávky remeňov a remeníc pocítite, že ste v skúsených rukách.

Navštívte www.babica.sk pre viac informácií.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk

6 h

Paneurópska VŠ sa môže pochváliť ďalším úspechom. Absolventi jej fakúlt patria medzi najlepšie zarábajúcich vo svojom odbore.

6 h

Kvôli kríze spojenej s ochorením COVID-19 čelia mnohí naši podnikatelia skutočne ťažkej situácii.

17 h