Viac romantiky v máji? Vieme ako na to

Slováci si môžu v máji vďaka Tescu užiť každú stredu viac romantiky.

Slováci si môžu v máji vďaka Tescu užiť každú stredu viac romantiky.

Počas mesiaca lásky im totiž služba dovozu potravín Tesco Potraviny domov dovezie v stredu nákupy úplne zadarmo! Zákazníci nebudú musieť za dovoz tovaru platiť, ak si ho objednajú na stredu. Špeciálnu akciu Šťastné májové stredy Tesco pripravilo pre všetkých, ktorí si chcú v máji užiť viac radosti a romantiky s blízkymi. Každú stredu im služba Tesco Potraviny domov daruje pár hodín času naviac – pracovníci služby objednaný nákup cez www.tesco.sk/potravinydomov pripravia a navyše dovezú až k dverám bytu úplne zadarmo. Zákazník zaplatí iba za nákup. Počas ostatných dní bude donáška stáť už od 1 eura.

Ako služba funguje? Stačí, ak si zákazník cez www.tesco.sk/potravinydomov vyberie tovar, ktorý potrebuje napríklad na skvelú romantickú večeru - vínko, čerstvé syry, sladké dobroty, či sviečky. Ďalším jednoduchým krokom je zakliknutie času dovozu. Na výber sú dvojhodinové intervaly medzi 8.00 hod. a 22.00 hod. O ostatné sa postarajú pracovníci služby Tesco Potraviny domov, ktorí vyberajú  iba tie najčerstvejšie a najkvalitnejšie tovary skoro ráno v deň doručenia. Zákazníkom tak zostane čas na príjemnejšie veci.

Výhodou je, že donášková služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90  mestách a obciach na Slovensku. Službu môže využívať vyše 1,5 milióna ľudí napríklad v Bratislave, Malackách, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Hlohovci, Leopoldove, Piešťanoch, Šali a Galante a v ich širokom okolí.

Platenie je jednoduché – buď kartou pri prevzatí tovaru alebo vopred cez internet. Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň prevzatia nákupu vrátane akcií. Ak máte vernostnú kartu Tesco Clubcard, za každý nákup cez službu Tesco Potraviny domov získate dvojnásobný počet bodov.

Donáškovú službu využívajú  už tisícky spokojných zákazníkov. Čo si o službe myslia?

,,Som na materskej dovolenke a služba donášky potravín až do bytu Tesco Potraviny domov mi uľahčuje každodenný život. Inak by som musela cestovať s kočíkom preplnením autobusom aj niekoľko hodín týždenne. Oceňujem aj, že privezený tovar je vždy starostlivo vyberaný a čerstvý,“ Mirka Č. z Prešova.

,,Cez službu Tesco Potraviny domov objednávame pravidelne raz týždenne veľké nákupy pre celú rodinu, dokonca aj pre starých rodičov. Pracovník služby privezie tovar až do kuchyne a my tak nemusíme nosiť ťažké veci,“  Oliver G. z Piešťan.

,,Moderný spôsob nakupovania službu Tesco Potraviny domov úprimne využívam pre dve veci – ušetrím čas, ktorý by som inak strávil v obchodoch, čo ako muž príliš neobľubujem. Po druhé, ušetrím na benzíne. Dovoz stojí od 1 eura do 4 eur, čo je menej, ako by som zaplatil za cestu do supermarketu alebo za taxík. Skvelé, odporúčam všetkým pánom!“  Peter L. z Bratislavy.

Chcete si službu vyskúšať aj vy? Prvý dovoz neplatíte - stačí zadať pri potvrdení objednávky kód E-kupónu PRVYDOVOZ a službu dovozu máte zadarmo. Viac na www.tesco.sk/potravinydomov

Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.