Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Tipér na 9 tiketoch netrafil 16 zápasov. Aj tak vyhral balík!

SUPERBONUS v Niké začali hráči využívať naplno. Už dobre vedia, že sa im to vyplatí. Iba v Niké totiž možno na jednom tikete netrafiť až dva zápasy, a pritom vyhrať! Tipér Miroslav o tom vie svoje.

SUPERBONUS v Niké začali hráči využívať naplno. Už dobre vedia, že sa im to vyplatí. Iba v Niké totiž možno na jednom tikete netrafiť až dva zápasy, a pritom vyhrať! Tipér Miroslav o tom vie svoje.

Počas hokejových majstrovstiev si Miroslav podal až 15 tiketov. Z toho na troch si správne tipol všetky zápasy, a naopak, tri tikety mu nevyšli. Keby nevyužil akciu SUPERBONUS, ktorú Niké aktuálne ponúka, prehral by aj nasledujúcich 9 tiketov. Na každý z týchto tiketov si vsadil 100 až 200 eur, jeho strata by tvorila sumu 1 100 eur.

Napriek tomu, že na týchto tiketoch netrafil až 16 príležitostí, tak nielen že o túto sumu neprišiel, ale dokonca si polepšil: získal na nich až 1 300 eur! Na siedmych tiketoch netrafil až dva zápasy, vyhral späť svoj vklad. Na dvoch tiketoch netrafil len po jednom zápase, čo znamenalo, že svoj vklad zdvojnásobil. Oba tieto tikety si podal za 100 eur, na každom teda vyhral dve stovky.

tiket-r602_res.jpg

Využite túto ponuku aj vy! Princíp je jednoduchý – aj keď netrafíte dva tipy, vyhráte späť svoj vklad. Ak netrafíte len jeden, vyhrávate dvojnásobok.

Pre využitie SUPERBONUSu si v termíne do 17. 5. 2015 podajte tiket aspoň s 8 zápasmi s kurzami medzi 1,15 a 5,0  s minimálnym vkladom 2 €. Zároveň celkový kurz na tomto tikete musí byť minimálne 33.

Kompletné informácie nájdete v každej pobočke Niké a TU.

0415superbonusbanner500x330-r329_res.jpg

Využite SUPERBONUS, tak ľahko môžete vyhrať jedine v Niké!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line