Nestrácajte čas hľadaním

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou G-Tag.

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou, ktorá pomôže jednoducho a rýchlo nájsť vaše cennosti. Stačí vám k tomu kompatibilný mobilný telefón a lokalizačný čip G-Tag.

Nájdite svoje auto za pár sekúnd

Stáva sa vám, že zaparkujete svoje vozidlo a po návrate zo stretnutia alebo z nákupu si neviete spomenúť, kde ste ho nechali? Tento problém vyriešite jednoducho s lokalizačným čipom, ktorý ak necháte v aute, tak váš smartfón si zapamätá jeho umiestnenie. Rovnako sa dá použiť aj na kufor, kedy vás telefón upozorní, že kufor už je nablízku a môžete si ho komfortne, bez tlačenia sa pri páse vyzdvihnúť.

g-taginterieur-voiture-bd-1050x789-r546_res.jpg

Vyhľadá cennosti, ale pripomenie aj kľúče pred odchodom z domu

Občas zabudnete fotoaparát, kabelku alebo peňaženku v reštaurácii, kine alebo na iných verejných priestranstvách. G-Tag vaše stratené veci nájde rýchlo a upozorní vás napríklad aj na potrebu zobrať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie. Toto zariadenie dokáže využiť aj GPS na lokalizovanie poslednej známej polohy vašich cenností.

gigaset119321-r434_res.jpg

Technológia v súlade s dobou

Všetky funkcie lokalizátora G-Tag fungujú vďaka voľne dostupnej aplikácii, ktorú si stačí stiahnuť a zaregistrovať sa. Potom už len pripojíte jeden alebo viac lokalizačných zariadení k svojmu telefónu a nastavíte funkcie. Kompatibilný je so všetkými zariadeniami s operačným systémom Android 4.3 a iOS 7 a vyššie. Základom je Bluetooth 4.0, ktorý udržiava stále pripojenie k ľubovoľnému počtu G-tagov. Vďaka nízkej spotrebe energie má vstavaná batéria životnosť až 1 rok.

G-Tag predstavuje pohodlný a efektívny spôsob ochrany a lokalizácie dôležitých a cenných predmetov. Ušetrí vám čas a energiu, ktorú by ste strávili hľadaním vecí.

Gigaset G-Tag je dostupný už od 19,99 € s DPH.

Ponuku nájdete tu: http://www.agem.sk/search?query=gigaset+g-tag&ik=

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Jvpum6s1jv8

laptop-case-r638_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.