Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Nestrácajte čas hľadaním

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou G-Tag.

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou, ktorá pomôže jednoducho a rýchlo nájsť vaše cennosti. Stačí vám k tomu kompatibilný mobilný telefón a lokalizačný čip G-Tag.

Nájdite svoje auto za pár sekúnd

Stáva sa vám, že zaparkujete svoje vozidlo a po návrate zo stretnutia alebo z nákupu si neviete spomenúť, kde ste ho nechali? Tento problém vyriešite jednoducho s lokalizačným čipom, ktorý ak necháte v aute, tak váš smartfón si zapamätá jeho umiestnenie. Rovnako sa dá použiť aj na kufor, kedy vás telefón upozorní, že kufor už je nablízku a môžete si ho komfortne, bez tlačenia sa pri páse vyzdvihnúť.

g-taginterieur-voiture-bd-1050x789-r546_res.jpg

Vyhľadá cennosti, ale pripomenie aj kľúče pred odchodom z domu

Občas zabudnete fotoaparát, kabelku alebo peňaženku v reštaurácii, kine alebo na iných verejných priestranstvách. G-Tag vaše stratené veci nájde rýchlo a upozorní vás napríklad aj na potrebu zobrať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie. Toto zariadenie dokáže využiť aj GPS na lokalizovanie poslednej známej polohy vašich cenností.

gigaset119321-r434_res.jpg

Technológia v súlade s dobou

Všetky funkcie lokalizátora G-Tag fungujú vďaka voľne dostupnej aplikácii, ktorú si stačí stiahnuť a zaregistrovať sa. Potom už len pripojíte jeden alebo viac lokalizačných zariadení k svojmu telefónu a nastavíte funkcie. Kompatibilný je so všetkými zariadeniami s operačným systémom Android 4.3 a iOS 7 a vyššie. Základom je Bluetooth 4.0, ktorý udržiava stále pripojenie k ľubovoľnému počtu G-tagov. Vďaka nízkej spotrebe energie má vstavaná batéria životnosť až 1 rok.

G-Tag predstavuje pohodlný a efektívny spôsob ochrany a lokalizácie dôležitých a cenných predmetov. Ušetrí vám čas a energiu, ktorú by ste strávili hľadaním vecí.

Gigaset G-Tag je dostupný už od 19,99 € s DPH.

Ponuku nájdete tu: http://www.agem.sk/search?query=gigaset+g-tag&ik=

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Jvpum6s1jv8

laptop-case-r638_res.jpg

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.

Komerčné priestory v Jarabinkách: Istí zákazníci = isté tržby

Podnikateľom v obchode a službách sa črtá zaujímavá príležitosť. V predaji sú nové komerčné priestory v Jarabinkách.