Nestrácajte čas hľadaním

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou G-Tag.

Zabúdať je ľudské. Podľa prieskumov strávi človek asi 38 dní svojho života hľadaním kľúčov. Ženy ďalších 107 dní hľadaním vecí v kabelke. Spoločnosť Gigaset preto prišla na trh s novinkou, ktorá pomôže jednoducho a rýchlo nájsť vaše cennosti. Stačí vám k tomu kompatibilný mobilný telefón a lokalizačný čip G-Tag.

Nájdite svoje auto za pár sekúnd

Stáva sa vám, že zaparkujete svoje vozidlo a po návrate zo stretnutia alebo z nákupu si neviete spomenúť, kde ste ho nechali? Tento problém vyriešite jednoducho s lokalizačným čipom, ktorý ak necháte v aute, tak váš smartfón si zapamätá jeho umiestnenie. Rovnako sa dá použiť aj na kufor, kedy vás telefón upozorní, že kufor už je nablízku a môžete si ho komfortne, bez tlačenia sa pri páse vyzdvihnúť.

g-taginterieur-voiture-bd-1050x789-r546_res.jpg

Vyhľadá cennosti, ale pripomenie aj kľúče pred odchodom z domu

Občas zabudnete fotoaparát, kabelku alebo peňaženku v reštaurácii, kine alebo na iných verejných priestranstvách. G-Tag vaše stratené veci nájde rýchlo a upozorní vás napríklad aj na potrebu zobrať si pri odchode z domu kľúče od auta alebo kancelárie. Toto zariadenie dokáže využiť aj GPS na lokalizovanie poslednej známej polohy vašich cenností.

gigaset119321-r434_res.jpg

Technológia v súlade s dobou

Všetky funkcie lokalizátora G-Tag fungujú vďaka voľne dostupnej aplikácii, ktorú si stačí stiahnuť a zaregistrovať sa. Potom už len pripojíte jeden alebo viac lokalizačných zariadení k svojmu telefónu a nastavíte funkcie. Kompatibilný je so všetkými zariadeniami s operačným systémom Android 4.3 a iOS 7 a vyššie. Základom je Bluetooth 4.0, ktorý udržiava stále pripojenie k ľubovoľnému počtu G-tagov. Vďaka nízkej spotrebe energie má vstavaná batéria životnosť až 1 rok.

G-Tag predstavuje pohodlný a efektívny spôsob ochrany a lokalizácie dôležitých a cenných predmetov. Ušetrí vám čas a energiu, ktorú by ste strávili hľadaním vecí.

Gigaset G-Tag je dostupný už od 19,99 € s DPH.

Ponuku nájdete tu: http://www.agem.sk/search?query=gigaset+g-tag&ik=

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Jvpum6s1jv8

laptop-case-r638_res.jpg

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.