V zdraví aj v chorobe, v bohatstve aj v chudobe

Spomaľte, stres je jedným z najrizikovejších faktorov súčasnosti.

Žijete rýchlo a nemáte čas zamyslieť sa? Spomaľte, stres je jedným z najrizikovejších faktorov súčasnosti. Nájdite si chvíľu pre seba a zvážte riziká. Máte predsa zodpovednosť za seba a svojich najbližších. Prevencia je dôležitá a zároveň účinnejšia i menej finančne náročná než riešenie dôsledkov.

Riziko, že niečo v živote nevyjde tak, ako si predstavujete, je tu vždy. Mnohé nedokážete odvrátiť či zmeniť, ale na niektoré životné situácie sa môžete (aj nepredvídané) pripraviť. Napríklad uzavretím vhodného poistenia. Poistka je svojim spôsobom „vopred zakúpené riešenie“ pre prípad, keby sa niečo stalo. Úraz, choroba spojená so stratou príjmu a podobne. Ako by to skomplikovalo život vám? Ste na také niečo pripravený/-á? Poistenie môže vtedy znamenať veľkú pomoc. Na výber je široké spektrum poistných produktov, podobne ako je široká škála činností, rizík a situácií, do ktorých sa môžete dostať. Jednou z možností je rizikové poistenie.

Oplatí sa uzavrieť rizikové poistenie

Ide o životné poistenie, ktoré je finančne nenáročné, no poskytuje širokú poistnú ochranu. Môžete ním zabezpečiť seba aj svoju rodinu. Wüstenrot poisťovňa priniesla v polovici apríla 2015 na trh novinku – komplexné rizikové poistenie Wariabil a štyri poistenia Wariabil mini (na riziká úrazu, kritických chorôb či poistenie denných dávok pre prípad hospitalizácie a následnej rekonvalescencie). Je maximálne variabilné a prispôsobí sa vašim potrebám. Môžete si uzavrieť samostatné poistenia Wariabil mini alebo využiť prednastavené balíky Basic, Medium a Exclusive či uzavrieť komplexné poistenie Wariabil, vrátane poistenia pre prípad invalidity či úmrtia. Choroba či úraz môže zmeniť váš život v okamihu, a na dlhý čas. Ak v dôsledku toho prídete o finančný zdroj, ohrozí to váš životný štandard i plnenie dlhodobých finančných záväzkov. Ak nemáte pre také prípady poistnú ochranu.

Najlepšie investovaných 5 € mesačne

Nové rizikové poistenie Wariabil je cenovo dostupné pre každého a poskytuje pomoc pri riešení rôznych životných situácií. Súčasťou všetkých balíkov je poistenie detí zdarma už od ich narodenia a vybrané balíky poskytujú zdarma aj zdravotné asistenčné služby či 2. lekársky názor od svetových odborníkov v prípade závažného ochorenia. Ide o užitočné bonusy s možnosťou ich využitia aj v rámci rodiny. Úplnými novinkami poistenia Wariabil sú:

• možnosť vrátenia až 100 % zaplateného poistného
  • možnosť samostatného poistenia chirurgického zákroku z dôvodu choroby alebo úrazu
  • denná dávka za hospitalizáciu s následnou rekonvalescenciou

Účelom rizikového životného poistenia Wariabil je zabezpečenie seba a svojich najbližších pre prípad, ak by vás postretlo nepriaznivé životné obdobie. V najťažších chvíľach tak nezostanete na všetko sami. Poistné je teraz možné dojednať už od 5 € za mesiac. Môže to byť vašich najlepšie investovaných 5 € mesačne. Keď sa vám úraz či choroba vyhne, zaplatené poistné môžete získať späť. V prípade, ak máte uzavreté poistenie Wariabil.

Rozhodnutie je na vás. Urobte ho včas. Cieľom je žiť nielen dlhý, ale najmä plnohodnotný život.

Kontakt: 0850 60 60 60, www.wuestenrot.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu