Oslava rodiny, aká tu ešte nebola! Už v sobotu v Poluse

Na svetový deň rodiny nezabudli. V bratislavskom Polus City Center pripravili mnoho zábavných aktivít pre deti i celé rodinky.

Svetový deň rodiny sa blíži a vy ešte nemáte program? Polus City Center pripravuje akciu, ktorá poteší každého člena rodiny. Od najmenších lezúňov po rodičov.

Oslavy Svetového dňa sa začnú v Poluse už o 15:00 a nebude chýbať bohatý program, v rámci ktorého si prídu na svoje škôlkari aj školáci. Priamo na mieste budú pripravené tvorivé dielničky, maľovanie na tvár, modelovanie zvieratiek či výroba kreatívnych darčekov pre rodičov. Má váš drobec energie za dvoch? Lezie tak rýchlo, že keď na chvíľu poľavíte pozornosť, už sa na vás vyškiera z vedľajšej miestnosti? Potom je to pretekár, ktorého hľadáme!

V Polus City Center prebehnú v sobotu 16. mája o 16:00 tradičné Preteky lezúňov pri príležitosti osláv Svetového dňa rodiny.  Ak je vaša ratolesť vo veku 7 až 11 mesiacov, môžete ju prihlásiť a vyhrať víkendový pobyt v hoteli Sobota v Poprade.

Úlohou detí bude zdolať vzdialenosť  5 m lezením po štyroch. A pozor, motivácia pretekárov je povolená akýmkoľvek spôsobom, takže je to tímová práca celej rodiny! O zábavnú atmosféru sa postará známy moderátor  a zabavac.sk  Richard Vrablec,  prekvapenie v podobe milého darčeka si z Polusu odnesie každý lezúň bez ohľadu na umiestnenie v súťaži.

Príďte sa zasmiať, zasúťažiť si a osláviť rodinu s Polusom!

Viac informácií a prihlasovanie pretekárov

na www.pretekylezunov.sk.

www.polus.skplagat-den-rodiny-polus-2015-r326_res.jpg

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.