Adam Levine: Když zpěvák tvoří parfémy

Adam Levine je americký zpěvák, který si odskočil od svého řemesla, aby potěšil nejednu ženu. Tento charismatický hudebník a frontman kapely Maroon 5 se postaral o vznik neodolatelného parfému.

Další americký zpěvák, který si odskočil od svého řemesla, aby potěšil nejednu ženu. Adam Levine (1979), charismatický americký zpěvák, textař, příležitostný herec, ale především potetovaný frontman kapely Maroon 5 (orientující se na pop rock, alternativní rock, funk rock a pop), který navrhl svou kolekci vůní pro muže i ženy za neskutečně dostupné ceny.

Krom všeho toho vlastní nahrávací společnost 222 Records, přičemž právě číslo 222, kterým je mimochodem opatřen také jeden z jeho parfémů, je jeho osobním šťastným číslem.

Koupíte-li si parfém jeho jména a značky, můžete si být jistí, že nešlápnete vedle, Adam se totiž krom romantických textů, které zasáhnou každou ženu, perfektně orientuje v módních trendech i v zušlechťování těla. Své pánské parfémy považuje vyloženě za kousek své duše a krom parfémů, se kterými přišel na trh, si vytvořil i vlastní kolekci oblečení. V roce 2013 byl navíc vyhlášen nejvíc sexy mužem planety, jak o tom rozhodl světoznámý magazín People.

adam levine womenJeho parfémy nezklamou ve vašem ujištění, kdo je Adamovou láskou krom jeho manželky Behati Prinsloo (1989), jsou totiž ve tvaru mikrofonu s hlavou ze stříbrné síťoviny. Nechybí i v dárkově sadě spolu se sprchovým gelem a tělovým mlékem v ženské alternativě, případně balzámem po holení a deodorantem v mužské verzi. Konkrétně složení parfému Adam Levine Women nabízí šafrán, citrus, měsíček lékařský, santalové dřevo, jasmín, růži, vanilku a benzoin. Tento orientální parfém dozajista oslní každou ženu prahnoucí po eleganci, a zároveň výstřednosti. Adam Levine Women má za svého parfuméra Yanna Vasniera a co si uživatelé především chválí na tomto výrobku, je vzhled flakonů, výdrž vůně a její intenzita.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.