Adam Levine: Když zpěvák tvoří parfémy

Adam Levine je americký zpěvák, který si odskočil od svého řemesla, aby potěšil nejednu ženu. Tento charismatický hudebník a frontman kapely Maroon 5 se postaral o vznik neodolatelného parfému.

Další americký zpěvák, který si odskočil od svého řemesla, aby potěšil nejednu ženu. Adam Levine (1979), charismatický americký zpěvák, textař, příležitostný herec, ale především potetovaný frontman kapely Maroon 5 (orientující se na pop rock, alternativní rock, funk rock a pop), který navrhl svou kolekci vůní pro muže i ženy za neskutečně dostupné ceny.

Krom všeho toho vlastní nahrávací společnost 222 Records, přičemž právě číslo 222, kterým je mimochodem opatřen také jeden z jeho parfémů, je jeho osobním šťastným číslem.

Koupíte-li si parfém jeho jména a značky, můžete si být jistí, že nešlápnete vedle, Adam se totiž krom romantických textů, které zasáhnou každou ženu, perfektně orientuje v módních trendech i v zušlechťování těla. Své pánské parfémy považuje vyloženě za kousek své duše a krom parfémů, se kterými přišel na trh, si vytvořil i vlastní kolekci oblečení. V roce 2013 byl navíc vyhlášen nejvíc sexy mužem planety, jak o tom rozhodl světoznámý magazín People.

adam levine womenJeho parfémy nezklamou ve vašem ujištění, kdo je Adamovou láskou krom jeho manželky Behati Prinsloo (1989), jsou totiž ve tvaru mikrofonu s hlavou ze stříbrné síťoviny. Nechybí i v dárkově sadě spolu se sprchovým gelem a tělovým mlékem v ženské alternativě, případně balzámem po holení a deodorantem v mužské verzi. Konkrétně složení parfému Adam Levine Women nabízí šafrán, citrus, měsíček lékařský, santalové dřevo, jasmín, růži, vanilku a benzoin. Tento orientální parfém dozajista oslní každou ženu prahnoucí po eleganci, a zároveň výstřednosti. Adam Levine Women má za svého parfuméra Yanna Vasniera a co si uživatelé především chválí na tomto výrobku, je vzhled flakonů, výdrž vůně a její intenzita.

Do you need to unwind after a stressful week at work?

At Wellness Hotel Panorama **** all of your wellness needs will be meet and your expectations will be surpassed.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.