Lacoste: Opojná vůně krokodýla

Nezaměnitelná francouzská značka se symbolem zeleného krokodýla byla založena již v roce 1933 tenistou René Lacostem, kterému se právě říkalo Krokodýl. Jeho parfémy jsou vyhledávaným luxusem.

Nezaměnitelná francouzská značka se symbolem zeleného krokodýla byla založena v roce 1933 francouzským tenistou René Lacostem, kterému se právě říkalo Krokodýl. Původní název LACOSTE však byl dlouhý „La Chemise LACOSTE S.A“. Se založením společnosti Lacostovi pomáhal také André Gillier, od roku 1963 však společnost spravoval Lacostovův syn Bernard, který později rodinný podnik přenechal mladšímu bratrovi Michaelovi, i přesto, že se jejich otec dožil až 1996 roku.

Orientace LACOSTE se však původně soustředila na výrobu tenisového a sportovního oblečení. Až později vznikl nápad rozšířit svůj vliv až do ulic, a začala vznikat obuv, oblečení a parfémy pro běžnou denní potřebu, ke kterým se přidaly i doplňky, jako jsou hodinky, tašky apod.

lacoste red style in playPojďme si konkrétně představit alespoň jeden z opojných vůní této značky pro každé pohlaví, prvně například LACOSTE Red Style in Play toaletní vodu, pánský parfém, jehož srdce je složeno z cedru, jasmínu a sibiřského smrku, základ parfému je z pačuli, bílého pižma a vetiveru, hlava pak ze zeleného jablka, maracujy a ledové túje.

Tato vůně je pro muže, vyznávající kombinaci vítězství, a zároveň ležérního stylu.

lacoste touch of pinkZ ženských vůní je vhodné představit LACOSTE Touch of Pink toaletní vodu s rozprašovačem, která je svěžím a nápaditým vyjádřením hravé ženské vitality.

Tento parfém má představovat a obhajovat svobodnou ženu, která se rozhodla žít svůj vlastní život a jít si za tím, co jí dělá a udělá šťastnou. Touch of Pink je doplňkem řady ženského oblečení společnosti LACOSTE, které ve své kombinaci oslavují moderní ženu. Složení tohoto růžového doteku je: jasmín, lístky fialek, mrkvová semínka, santalové dřevo, pižmo, vanilka, červený pomeranč, lístky koriandru a kardamom.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018

Cestárske kariérne dni 2018 na SvF

Takmer 30 stredoškolákov sa zúčastnilo Cestárskych kariérnych dní na pôde Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Najužitočnejšia appka

Uľahčí život všetkým rodičom i zábudlivcom