Takto si stavil expert! Nabalíte sa spolu s ním?

Víťaza ostatného cyklu hry Miliónový Nikár sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva zápasy.

Miliónový Nikár je najväčšia stávková hra na Slovensku, v priebehu roka v nej až 10 hráčov získa 33 333 €. Víťaza ostatného cyklu, Jána z Banskobystrického kraja, sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva  zápasy. Môžete si ho podať aj vy.

Podajte si v Niké tiket za 5 eur pod číslom 307 906 096 711 43, v prípade úspešnej stávky zaň získate vyše 460 eur. Keďže tiket spĺňa podmienky SUPERBONUSu, vyhráte späť svoj vklad, aj keď netrafíte dva tipy. Ak netrafíte len jeden, vyhrávate dvojnásobok.

klikni a hraj!

Podajte si ho aj vy v ľubovoľnej pobočke Niké pod číslom 307 906 096 711 43.

Vklad 5 €             Kurz: 92,10         Možná výhra: 460,50 €

K zostavenému tiketu sa vyjadril Jozef Petko, šéfredaktor týždenníka Kurzový list: „Tak ako väčšina klientov pri zostavovaní superbonusových tiketov, Ján v šiestich prípadoch stavil na papierových favoritov. Zostávajúce dve stretnutia sú kurzovo atraktívnejšie, ale podobne reálne tipy. Slováci možno už s Američanmi nebudú mať o čo hrať, no na druhej strane, silnejšie kolektívy nás vždy vedeli vyburcovať. Navyše náš výkon má na turnaji stúpajúcu tendenciu, preto by sme zámorský výber mohli zdolať.“

Idete do toho aj vy? Nezabudnite, že naši hrajú už dnes o 16:15. Využite SUPERBONUS a fandite im spolu s nami!

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.