Takto si stavil expert! Nabalíte sa spolu s ním?

Víťaza ostatného cyklu hry Miliónový Nikár sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva zápasy.

Miliónový Nikár je najväčšia stávková hra na Slovensku, v priebehu roka v nej až 10 hráčov získa 33 333 €. Víťaza ostatného cyklu, Jána z Banskobystrického kraja, sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva  zápasy. Môžete si ho podať aj vy.

Podajte si v Niké tiket za 5 eur pod číslom 307 906 096 711 43, v prípade úspešnej stávky zaň získate vyše 460 eur. Keďže tiket spĺňa podmienky SUPERBONUSu, vyhráte späť svoj vklad, aj keď netrafíte dva tipy. Ak netrafíte len jeden, vyhrávate dvojnásobok.

klikni a hraj!

Podajte si ho aj vy v ľubovoľnej pobočke Niké pod číslom 307 906 096 711 43.

Vklad 5 €             Kurz: 92,10         Možná výhra: 460,50 €

K zostavenému tiketu sa vyjadril Jozef Petko, šéfredaktor týždenníka Kurzový list: „Tak ako väčšina klientov pri zostavovaní superbonusových tiketov, Ján v šiestich prípadoch stavil na papierových favoritov. Zostávajúce dve stretnutia sú kurzovo atraktívnejšie, ale podobne reálne tipy. Slováci možno už s Američanmi nebudú mať o čo hrať, no na druhej strane, silnejšie kolektívy nás vždy vedeli vyburcovať. Navyše náš výkon má na turnaji stúpajúcu tendenciu, preto by sme zámorský výber mohli zdolať.“

Idete do toho aj vy? Nezabudnite, že naši hrajú už dnes o 16:15. Využite SUPERBONUS a fandite im spolu s nami!

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.