Takto si stavil expert! Nabalíte sa spolu s ním?

Víťaza ostatného cyklu hry Miliónový Nikár sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva zápasy.

Miliónový Nikár je najväčšia stávková hra na Slovensku, v priebehu roka v nej až 10 hráčov získa 33 333 €. Víťaza ostatného cyklu, Jána z Banskobystrického kraja, sme požiadali o zostavenie tiketu, ktorý bude výherný dokonca aj v prípade, že by na ňom nevyšli až dva  zápasy. Môžete si ho podať aj vy.

Podajte si v Niké tiket za 5 eur pod číslom 307 906 096 711 43, v prípade úspešnej stávky zaň získate vyše 460 eur. Keďže tiket spĺňa podmienky SUPERBONUSu, vyhráte späť svoj vklad, aj keď netrafíte dva tipy. Ak netrafíte len jeden, vyhrávate dvojnásobok.

klikni a hraj!

Podajte si ho aj vy v ľubovoľnej pobočke Niké pod číslom 307 906 096 711 43.

Vklad 5 €             Kurz: 92,10         Možná výhra: 460,50 €

K zostavenému tiketu sa vyjadril Jozef Petko, šéfredaktor týždenníka Kurzový list: „Tak ako väčšina klientov pri zostavovaní superbonusových tiketov, Ján v šiestich prípadoch stavil na papierových favoritov. Zostávajúce dve stretnutia sú kurzovo atraktívnejšie, ale podobne reálne tipy. Slováci možno už s Američanmi nebudú mať o čo hrať, no na druhej strane, silnejšie kolektívy nás vždy vedeli vyburcovať. Navyše náš výkon má na turnaji stúpajúcu tendenciu, preto by sme zámorský výber mohli zdolať.“

Idete do toho aj vy? Nezabudnite, že naši hrajú už dnes o 16:15. Využite SUPERBONUS a fandite im spolu s nami!

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.