Streda, 23. október, 2019 | Meniny má Alojzia

Kvalita Cisco je prístupná aj pre menšie a stredné firmy

Výrobky spoločnosti Cisco už nájdete i v portfóliu osvedčeného slovenského predajcu výpočtovej techniky AGEM Computers

Špičkové produkty Cisco sú teraz dostupné pre každého.  Výkonné prepínače, smerovače, či wi-fi prístupové body, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritériá pre nasadenie vo veľkých podnikoch, sú teraz k dispozícii aj drobným podnikateľom a malým firmám. Na Slovensku bude zariadenia Cisco zákazníkom ponúkať etablovaný predajca AGEM Computers.

Vieme, že dnes sa bez technológií nezaobídu ani malé a stredné firmy. Na to, aby mohli rásť a byť stále o krok vpred pred konkurenciou, potrebujú robustnú, bezpečnú a najmä spoľahlivú infraštruktúru, ktorá im umožní sústrediť sa na rozvíjanie vlastného biznisu. Cisco je celosvetvoým lídrom na trhu informačných technológií už tri desaťročia a som rád, že kvalita Cisco je teraz dostupnejšia aj pre menšie firmy pôsobiace na Slovensku,“ povedal Tomáš Kelemen, Partner Account Manager, Cisco Slovensko.

Slovenským zákazníkom zo segmentu malých a stredných firiem produkty Cisco sprostredkuje AGEM Computers. Osvedčený predajca výpočtovej techniky, ktorý na slovenskom trhu pôsobí už od roku 1991, neustále rozširuje svoje služby a ponuku.

„Zakladáme si na tom, aby sme našim zákazníkom ponúkali tú najlepšiu kvalitu. Zaradenie produktov Cisco do nášho portfólia bolo preto logickým krokom,“ hovorí Dušan Pilarčík, produktový manažér AGEM Computers.

V ponuke AGEM Computers bude napríklad multifunkčný VPN smerovač Cisco RV 130W. Flexibilné a vysoko výkonné zariadenie je vhodné pre malé firmy, ktorým ponúka bezpečné bezdrôtové i pevné pripojenie do siete pri jednoduchom ovládaní.

cisco-rv130-vpn-router-1-r268_res.jpg

Pre gigabitové bezdrôtové pripojenie má Cisco v ponuke produktov pre malé a stredne veľké firmy aj prístupový bod WAP371 so štandardom  802.11ac. Toto zariadenie poskytuje okrem vysokorýchlostného bezpečného pripojenia aj prístup pre nezaregistrovaných užívateľov (guest access).

cisco-wap371-wireless-acn-dual-radio-access-point-r158_res.jpg

Vysokú kvalitu s cenovou dostupnosťou pre malé firmy kombinujú aj prepínače SF300. Okrem pokročilých bezpečnostných funkcií ponúkajú výkon  potrebný na podporu dátových, hlasových a bezdrôtových služieb na úrovni, potrebnej pre nasadenie vo veľkých firmách.

sf300-24pp-k9-eu-r932_res.jpg

Eva Kováčová: Motivácia vzdelávať sa je spojená s nádejou

Opatrovateľské kurzy, cudzie jazyky, IT zručnosti, aj osobnostný rozvoj. To všetko sa chcú ľudia naučiť.

Grafickí dizajnéri ukázali, ako možno zmeniť charakter miesta

Spravili nový „mejkap“ jednej prevádzky, ale Centrum stále nefunguje ako celok.

Zabudni na prvoplánové kostýmy. Tu sa budeš skutočne báť

Nebavia ťa halloweenske párty? Kašli na ne. Neďaleko Bratislavy otvárajú Strašidelný dom pre silné žalúdky.