Kvalita Cisco je prístupná aj pre menšie a stredné firmy

Výrobky spoločnosti Cisco už nájdete i v portfóliu osvedčeného slovenského predajcu výpočtovej techniky AGEM Computers

Špičkové produkty Cisco sú teraz dostupné pre každého.  Výkonné prepínače, smerovače, či wi-fi prístupové body, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritériá pre nasadenie vo veľkých podnikoch, sú teraz k dispozícii aj drobným podnikateľom a malým firmám. Na Slovensku bude zariadenia Cisco zákazníkom ponúkať etablovaný predajca AGEM Computers.

Vieme, že dnes sa bez technológií nezaobídu ani malé a stredné firmy. Na to, aby mohli rásť a byť stále o krok vpred pred konkurenciou, potrebujú robustnú, bezpečnú a najmä spoľahlivú infraštruktúru, ktorá im umožní sústrediť sa na rozvíjanie vlastného biznisu. Cisco je celosvetvoým lídrom na trhu informačných technológií už tri desaťročia a som rád, že kvalita Cisco je teraz dostupnejšia aj pre menšie firmy pôsobiace na Slovensku,“ povedal Tomáš Kelemen, Partner Account Manager, Cisco Slovensko.

Slovenským zákazníkom zo segmentu malých a stredných firiem produkty Cisco sprostredkuje AGEM Computers. Osvedčený predajca výpočtovej techniky, ktorý na slovenskom trhu pôsobí už od roku 1991, neustále rozširuje svoje služby a ponuku.

„Zakladáme si na tom, aby sme našim zákazníkom ponúkali tú najlepšiu kvalitu. Zaradenie produktov Cisco do nášho portfólia bolo preto logickým krokom,“ hovorí Dušan Pilarčík, produktový manažér AGEM Computers.

V ponuke AGEM Computers bude napríklad multifunkčný VPN smerovač Cisco RV 130W. Flexibilné a vysoko výkonné zariadenie je vhodné pre malé firmy, ktorým ponúka bezpečné bezdrôtové i pevné pripojenie do siete pri jednoduchom ovládaní.

cisco-rv130-vpn-router-1-r268_res.jpg

Pre gigabitové bezdrôtové pripojenie má Cisco v ponuke produktov pre malé a stredne veľké firmy aj prístupový bod WAP371 so štandardom  802.11ac. Toto zariadenie poskytuje okrem vysokorýchlostného bezpečného pripojenia aj prístup pre nezaregistrovaných užívateľov (guest access).

cisco-wap371-wireless-acn-dual-radio-access-point-r158_res.jpg

Vysokú kvalitu s cenovou dostupnosťou pre malé firmy kombinujú aj prepínače SF300. Okrem pokročilých bezpečnostných funkcií ponúkajú výkon  potrebný na podporu dátových, hlasových a bezdrôtových služieb na úrovni, potrebnej pre nasadenie vo veľkých firmách.

sf300-24pp-k9-eu-r932_res.jpg

Intenzívne sa rozvíjajúca spolupráca s čínskymi univerzitami

Rektor EU v Bratislave podpísal 7.6.2018 memorandum o porozumení so Shanghai University of International Business and Economics.

Šariš obliekol svoje pivá do unikátneho šatu

Originálny dizajn plechoviek piva Šariš milujú obchodníci, jedinečnú chuť zas svetoví odborníci.

Chcete zažiť skvelú dovolenku 2018? Na toto netreba zabudnúť!

Asi jedným z najčastejších letných problémov sú tráviace ťažkosti.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.