Kvalita Cisco je prístupná aj pre menšie a stredné firmy

Výrobky spoločnosti Cisco už nájdete i v portfóliu osvedčeného slovenského predajcu výpočtovej techniky AGEM Computers

Špičkové produkty Cisco sú teraz dostupné pre každého.  Výkonné prepínače, smerovače, či wi-fi prístupové body, ktoré spĺňajú najprísnejšie kritériá pre nasadenie vo veľkých podnikoch, sú teraz k dispozícii aj drobným podnikateľom a malým firmám. Na Slovensku bude zariadenia Cisco zákazníkom ponúkať etablovaný predajca AGEM Computers.

Vieme, že dnes sa bez technológií nezaobídu ani malé a stredné firmy. Na to, aby mohli rásť a byť stále o krok vpred pred konkurenciou, potrebujú robustnú, bezpečnú a najmä spoľahlivú infraštruktúru, ktorá im umožní sústrediť sa na rozvíjanie vlastného biznisu. Cisco je celosvetvoým lídrom na trhu informačných technológií už tri desaťročia a som rád, že kvalita Cisco je teraz dostupnejšia aj pre menšie firmy pôsobiace na Slovensku,“ povedal Tomáš Kelemen, Partner Account Manager, Cisco Slovensko.

Slovenským zákazníkom zo segmentu malých a stredných firiem produkty Cisco sprostredkuje AGEM Computers. Osvedčený predajca výpočtovej techniky, ktorý na slovenskom trhu pôsobí už od roku 1991, neustále rozširuje svoje služby a ponuku.

„Zakladáme si na tom, aby sme našim zákazníkom ponúkali tú najlepšiu kvalitu. Zaradenie produktov Cisco do nášho portfólia bolo preto logickým krokom,“ hovorí Dušan Pilarčík, produktový manažér AGEM Computers.

V ponuke AGEM Computers bude napríklad multifunkčný VPN smerovač Cisco RV 130W. Flexibilné a vysoko výkonné zariadenie je vhodné pre malé firmy, ktorým ponúka bezpečné bezdrôtové i pevné pripojenie do siete pri jednoduchom ovládaní.

cisco-rv130-vpn-router-1-r268_res.jpg

Pre gigabitové bezdrôtové pripojenie má Cisco v ponuke produktov pre malé a stredne veľké firmy aj prístupový bod WAP371 so štandardom  802.11ac. Toto zariadenie poskytuje okrem vysokorýchlostného bezpečného pripojenia aj prístup pre nezaregistrovaných užívateľov (guest access).

cisco-wap371-wireless-acn-dual-radio-access-point-r158_res.jpg

Vysokú kvalitu s cenovou dostupnosťou pre malé firmy kombinujú aj prepínače SF300. Okrem pokročilých bezpečnostných funkcií ponúkajú výkon  potrebný na podporu dátových, hlasových a bezdrôtových služieb na úrovni, potrebnej pre nasadenie vo veľkých firmách.

sf300-24pp-k9-eu-r932_res.jpg

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.