Provokativní vůně Agent Provocateur Petale Noir a Maitresse

Pokud je účelem parfému vzbudit pozornost, je vhodné ho zvolit tak, aby byl úspěch u opačného pohlaví zaručen. Úspěch zajistí parfémová voda Agent Provocateur Petale Noir.

Pokud je účelem parfému vzbudit pozornost, je vhodné ho zvolit tak, aby byl úspěch u opačného pohlaví zaručen. Úspěch zajistí parfémová voda Agent Provocateur Petale Noir, která se skrývá v dráždivé lahvičce promyšleného designu.

agent provocateur petale noirVůně je složena z mnoha ingrediencí – z lotosu, lístků fialky, magnólie, hyacintu, bergamotu a z mandarinky. Srdce parfému skráň heliotrop, orris, růži, konvalinku, ylang – ylang, neroli, černý rybíz a osmanthus, samotný základ pak skrývá pačuli, lišejník, vetiver, pižmo, benzoin, cedr, santalové dřevo, zázvor, jasmín, dokonce i kůži a tabák. Tato parfémovaná voda pro ženy je určená noblesním dámám milujících luxus i přirozenou eleganci. Vyjadřuje chtíč i smyslnost a neschopnost se jí nabažit.

agent provocateur maitresse – gold editionJeště luxusnější je Agent provocateur Maitresse – Gold Edition, parfémová voda s objemem 50 ml, která je dodávána rovněž v královském balení v podobě krabičky, vystlané sametem. Jedná se o květinovou, aldehydickou vůni, složenou konkrétně z růže, jasmínu, otočníku, kosatce, ambry, pačuli, pižma, semiše, lotosu, fialky a z ylang-ylang. Kromě honosné dárkové krabice je flakonek o tvaru typického u značky Agent Provocateur (tedy oválný tvar s řetízkem nebo páskem kolem hrdla rozprašovače), vybaven i o kresbu sličné femme fatale.

Samotná společnost Agent Provocateur je poměrně novodobou a primárně se zaměřující na výrobu a prodej spodního prádla. Založena byla v roce 1994 rukou Josepha Correa, první parfémy a kosmetické přípravky se však objevily až v roce 2000. Agent Provocateur je živ ze spojení vůně a svádění, z ženskosti a šarmu. Inspirován je femme fatale z Hollywoodu 40. let. Právě díky výrobkům této společnosti se můžete stát noční divou, extází i pokušením, mysteriózní ženou, okouzlující své milence.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.