Provokativní vůně Agent Provocateur Petale Noir a Maitresse

Pokud je účelem parfému vzbudit pozornost, je vhodné ho zvolit tak, aby byl úspěch u opačného pohlaví zaručen. Úspěch zajistí parfémová voda Agent Provocateur Petale Noir.

Pokud je účelem parfému vzbudit pozornost, je vhodné ho zvolit tak, aby byl úspěch u opačného pohlaví zaručen. Úspěch zajistí parfémová voda Agent Provocateur Petale Noir, která se skrývá v dráždivé lahvičce promyšleného designu.

agent provocateur petale noirVůně je složena z mnoha ingrediencí – z lotosu, lístků fialky, magnólie, hyacintu, bergamotu a z mandarinky. Srdce parfému skráň heliotrop, orris, růži, konvalinku, ylang – ylang, neroli, černý rybíz a osmanthus, samotný základ pak skrývá pačuli, lišejník, vetiver, pižmo, benzoin, cedr, santalové dřevo, zázvor, jasmín, dokonce i kůži a tabák. Tato parfémovaná voda pro ženy je určená noblesním dámám milujících luxus i přirozenou eleganci. Vyjadřuje chtíč i smyslnost a neschopnost se jí nabažit.

agent provocateur maitresse – gold editionJeště luxusnější je Agent provocateur Maitresse – Gold Edition, parfémová voda s objemem 50 ml, která je dodávána rovněž v královském balení v podobě krabičky, vystlané sametem. Jedná se o květinovou, aldehydickou vůni, složenou konkrétně z růže, jasmínu, otočníku, kosatce, ambry, pačuli, pižma, semiše, lotosu, fialky a z ylang-ylang. Kromě honosné dárkové krabice je flakonek o tvaru typického u značky Agent Provocateur (tedy oválný tvar s řetízkem nebo páskem kolem hrdla rozprašovače), vybaven i o kresbu sličné femme fatale.

Samotná společnost Agent Provocateur je poměrně novodobou a primárně se zaměřující na výrobu a prodej spodního prádla. Založena byla v roce 1994 rukou Josepha Correa, první parfémy a kosmetické přípravky se však objevily až v roce 2000. Agent Provocateur je živ ze spojení vůně a svádění, z ženskosti a šarmu. Inspirován je femme fatale z Hollywoodu 40. let. Právě díky výrobkům této společnosti se můžete stát noční divou, extází i pokušením, mysteriózní ženou, okouzlující své milence.

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.