Produkty Clarins poskytnou hydrataci i příjemnou vůni

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo, nyní můžete zkombinovat příjemnou vůni s šetrnou péčí.

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo. Kromě toho nezapomíná na moderní samoopalovací péči i na ochranu před a po opalování, ani na prodej vůní.

Nejen v západní Evropě je Clarins jedničkou na trhu, působící již od roku 1954. Zakladatelem této značky je Jacques Courtin – Clarins, osoba striktně odmítající jakékoli testování na zvířatech i možné alergeny ve svých výrobcích.

clarins hydraquench crem apf15 – denní hydratační krémClarins je výjimečnou značkou, která si vybírá své propagátory (Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon nebo Kate Moss), i přesto nabízí cenově dostupné přípravky. Ocenit můžete zejména pro ženy tolik potřebný hydratační krém (Clarins HydraQuench Crem APF15 – denní hydratační krém, 50 ml), který lze aplikovat ráno i večer na vyčištěnou pleť. HyraQuench Crem APF15 udržuje v pokožce optimální hladinu hydratace i přirozené pH, a disponuje také v létě užitečným ochranným UV faktorem 15 SPF. Vaši pleť zanechá rozzářenou, vyhlazenou, svěží a chráněnou a střídat jej můžete s jiným typem krému od Clarins.

Tak například Clarins Vital Light Day Cream – denní krém, nabízí další funkci při péči o pleť, kterou je zpevnění pleti a redukování vrásek, tedy redukce stárnutí. Kromě toho Vital Light Day Cream bojuje proti pigmentovým skvrnám, aktivními látkami v tomto přípravku jsou látky cochlearia, waltheria a spergularia. Právě ty totiž zpevňují pleť, zlepšují její schopnost odrážet světlo a redukují pigmentové skvrny.

clarins eau dynamisante – tělový sprejS péčí o celé tělo nejen v letním období, Vám pak pomůže Clarins Eau Dynamisante – tělový sprej, 50 ml, který má velkou výhodu už jen v tom, že je unisex. Jeho láhvička je navíc uzpůsobena k opakovanému plnění, které ocení každá spořivá žena. Eau Dynamisante v sobě ukrývá kmín, citrón, pomeranč, koriandr, karafiát, tymián, kardamon, rozmarýn a pačuli.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.