Produkty Clarins poskytnou hydrataci i příjemnou vůni

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo, nyní můžete zkombinovat příjemnou vůni s šetrnou péčí.

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo. Kromě toho nezapomíná na moderní samoopalovací péči i na ochranu před a po opalování, ani na prodej vůní.

Nejen v západní Evropě je Clarins jedničkou na trhu, působící již od roku 1954. Zakladatelem této značky je Jacques Courtin – Clarins, osoba striktně odmítající jakékoli testování na zvířatech i možné alergeny ve svých výrobcích.

clarins hydraquench crem apf15 – denní hydratační krémClarins je výjimečnou značkou, která si vybírá své propagátory (Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon nebo Kate Moss), i přesto nabízí cenově dostupné přípravky. Ocenit můžete zejména pro ženy tolik potřebný hydratační krém (Clarins HydraQuench Crem APF15 – denní hydratační krém, 50 ml), který lze aplikovat ráno i večer na vyčištěnou pleť. HyraQuench Crem APF15 udržuje v pokožce optimální hladinu hydratace i přirozené pH, a disponuje také v létě užitečným ochranným UV faktorem 15 SPF. Vaši pleť zanechá rozzářenou, vyhlazenou, svěží a chráněnou a střídat jej můžete s jiným typem krému od Clarins.

Tak například Clarins Vital Light Day Cream – denní krém, nabízí další funkci při péči o pleť, kterou je zpevnění pleti a redukování vrásek, tedy redukce stárnutí. Kromě toho Vital Light Day Cream bojuje proti pigmentovým skvrnám, aktivními látkami v tomto přípravku jsou látky cochlearia, waltheria a spergularia. Právě ty totiž zpevňují pleť, zlepšují její schopnost odrážet světlo a redukují pigmentové skvrny.

clarins eau dynamisante – tělový sprejS péčí o celé tělo nejen v letním období, Vám pak pomůže Clarins Eau Dynamisante – tělový sprej, 50 ml, který má velkou výhodu už jen v tom, že je unisex. Jeho láhvička je navíc uzpůsobena k opakovanému plnění, které ocení každá spořivá žena. Eau Dynamisante v sobě ukrývá kmín, citrón, pomeranč, koriandr, karafiát, tymián, kardamon, rozmarýn a pačuli.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Dvojitý diplom medzi EU v Bratislave a UNWE v Sofii

Rektor EU v Bratislave podpísal zmluvu o dvojitom diplome s Univerzitou národného a svetového hospodárstva v Sofii.

Ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu EU v Bratislave

V utorok 19. júna 2018 sa uskutočnilo ustanovujúce valné zhromaždenie Alumni klubu Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Kreditná karta – áno alebo nie

Názory na „kreditky“ sú dvojaké – priaznivci kreditnej karty by bez nej ani nevyšli z domu, no mnohí jej na chuť ešte neprišli.