Produkty Clarins poskytnou hydrataci i příjemnou vůni

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo, nyní můžete zkombinovat příjemnou vůni s šetrnou péčí.

Francouzská společnost Clarins se specializuje na výrobu kosmetiky pro ženy i muže, především na výrobu přípravků pro péči o pleť a tělo. Kromě toho nezapomíná na moderní samoopalovací péči i na ochranu před a po opalování, ani na prodej vůní.

Nejen v západní Evropě je Clarins jedničkou na trhu, působící již od roku 1954. Zakladatelem této značky je Jacques Courtin – Clarins, osoba striktně odmítající jakékoli testování na zvířatech i možné alergeny ve svých výrobcích.

clarins hydraquench crem apf15 – denní hydratační krémClarins je výjimečnou značkou, která si vybírá své propagátory (Eva Longoria, Madonna, Naomi Watts, Reese Witherspoon nebo Kate Moss), i přesto nabízí cenově dostupné přípravky. Ocenit můžete zejména pro ženy tolik potřebný hydratační krém (Clarins HydraQuench Crem APF15 – denní hydratační krém, 50 ml), který lze aplikovat ráno i večer na vyčištěnou pleť. HyraQuench Crem APF15 udržuje v pokožce optimální hladinu hydratace i přirozené pH, a disponuje také v létě užitečným ochranným UV faktorem 15 SPF. Vaši pleť zanechá rozzářenou, vyhlazenou, svěží a chráněnou a střídat jej můžete s jiným typem krému od Clarins.

Tak například Clarins Vital Light Day Cream – denní krém, nabízí další funkci při péči o pleť, kterou je zpevnění pleti a redukování vrásek, tedy redukce stárnutí. Kromě toho Vital Light Day Cream bojuje proti pigmentovým skvrnám, aktivními látkami v tomto přípravku jsou látky cochlearia, waltheria a spergularia. Právě ty totiž zpevňují pleť, zlepšují její schopnost odrážet světlo a redukují pigmentové skvrny.

clarins eau dynamisante – tělový sprejS péčí o celé tělo nejen v letním období, Vám pak pomůže Clarins Eau Dynamisante – tělový sprej, 50 ml, který má velkou výhodu už jen v tom, že je unisex. Jeho láhvička je navíc uzpůsobena k opakovanému plnění, které ocení každá spořivá žena. Eau Dynamisante v sobě ukrývá kmín, citrón, pomeranč, koriandr, karafiát, tymián, kardamon, rozmarýn a pačuli.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.