Bodka za semestrom

V utorok 12. mája sa vo veľkom átriu Stavebnej fakulty STU v Bratislave konala už tretia „Bodka za semestrom“. Neformálne stretnutie študentov a pedagógov.

bodka za semestrom

V utorok 12. mája sa vo veľkom átriu Stavebnej fakulty (SvF) STU v Bratislave konala už tretia „Bodka za semestrom“.Neformálne stretnutie študentov a pedagógov zorganizovali študenti zo Združenia študentov SvF STU v Bratislave. Pre tých, ktorí chceli aspoň na chvíľu zabudnúť na školské povinnosti pripravili zábavné hry beer-pong či fifu na playku, ďalej hokej + palacinky + pivo/kofolu + zaujímavý spoločenský program: • Cyklotrip vol. 2  ako bolo? • MS 2015 v hokeji • a diskusiu „Stavebníctvo nie je Váhostav“.

bodka za semestrom

Slnkom zaliate nádvorie átria, vôňa palaciniek, ale i zaujímavé rozprávanie organizátora Cyklotripu 2015 Ing. arch. Martina Hépala spolu s premietaním fotodokumentácie z viac ako tristo kilometrového putovania po Slovensku, Morave a Rakúsku oslovilo nejedného študenta a vytvorilo príjemnú spoločenskú atmosféru. Následné premietanie hokejového zápasu malo síce veľa fanúšikov na dvore fakulty, ale atmosférou sa prvému bodu programu nevyrovnalo. Náladu po prehre Slovenska s USA  „vylepšili“  palacinky s jahodovým lekvárom a kakaom, minerálka, kofola, pivo. Tí, ktorí vydržali, sa mohli v podvečer tohto pozoruhodného dňa dozvedieť viac o tom – ako je na tom dnešné stavebníctvo.

bodka za semestrom

Na záver tretej Bodky za semestrom otvoril prodekan doc. Peter Makýš diskusiu „Stavebníctvo nie je Váhostav“ s Mgr. Zuzanou Wienk z Aliancie Fair-play a  Ing. Jánom Kovalčíkom, analytikom mimovládnej neziskovej organizácie INEKO, moderovanú redaktorkou RTVS Mgr. Andreou Volárovou. Program akcie Bodka za semester ukončil dekan prof. Stanislav Unčík záverečným príhovorom. Posledné diskusie medzi študentmi, vedením a hosťami, prebiehali ešte dlhú chvíľu po skončení programu pri medových palacinkách.

Mgr. Valéria Kocianová

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.