Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Bodka za semestrom

V utorok 12. mája sa vo veľkom átriu Stavebnej fakulty STU v Bratislave konala už tretia „Bodka za semestrom“. Neformálne stretnutie študentov a pedagógov.

bodka za semestrom

V utorok 12. mája sa vo veľkom átriu Stavebnej fakulty (SvF) STU v Bratislave konala už tretia „Bodka za semestrom“.Neformálne stretnutie študentov a pedagógov zorganizovali študenti zo Združenia študentov SvF STU v Bratislave. Pre tých, ktorí chceli aspoň na chvíľu zabudnúť na školské povinnosti pripravili zábavné hry beer-pong či fifu na playku, ďalej hokej + palacinky + pivo/kofolu + zaujímavý spoločenský program: • Cyklotrip vol. 2  ako bolo? • MS 2015 v hokeji • a diskusiu „Stavebníctvo nie je Váhostav“.

bodka za semestrom

Slnkom zaliate nádvorie átria, vôňa palaciniek, ale i zaujímavé rozprávanie organizátora Cyklotripu 2015 Ing. arch. Martina Hépala spolu s premietaním fotodokumentácie z viac ako tristo kilometrového putovania po Slovensku, Morave a Rakúsku oslovilo nejedného študenta a vytvorilo príjemnú spoločenskú atmosféru. Následné premietanie hokejového zápasu malo síce veľa fanúšikov na dvore fakulty, ale atmosférou sa prvému bodu programu nevyrovnalo. Náladu po prehre Slovenska s USA  „vylepšili“  palacinky s jahodovým lekvárom a kakaom, minerálka, kofola, pivo. Tí, ktorí vydržali, sa mohli v podvečer tohto pozoruhodného dňa dozvedieť viac o tom – ako je na tom dnešné stavebníctvo.

bodka za semestrom

Na záver tretej Bodky za semestrom otvoril prodekan doc. Peter Makýš diskusiu „Stavebníctvo nie je Váhostav“ s Mgr. Zuzanou Wienk z Aliancie Fair-play a  Ing. Jánom Kovalčíkom, analytikom mimovládnej neziskovej organizácie INEKO, moderovanú redaktorkou RTVS Mgr. Andreou Volárovou. Program akcie Bodka za semester ukončil dekan prof. Stanislav Unčík záverečným príhovorom. Posledné diskusie medzi študentmi, vedením a hosťami, prebiehali ešte dlhú chvíľu po skončení programu pri medových palacinkách.

Mgr. Valéria Kocianová

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?