Cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Na prelome apríla a mája sa konal pod vedením Ing. arch. Martin Hépala už druhý ročník cyklisticko-turistického podujatia.

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Na prelome apríla a mája sa konal pod vedením Ing. arch. Martin Hépala už druhý ročník cyklisticko-turistického podujatia, ktoré si kladie za cieľ nielen zoceľovať študentov po fyzickej stránke, ale najmä zvyšovať povedomie o Stavebnej fakulte v očiach verejnosti. Bolo to krásnych a podnetných 5 dní. Poďakovanie preto patrí vedeniu Stavebnej fakulty za plnú podporu a sponzorstvo,  oddelenie projektov a vonkajších vzťahov a taktiež športovému klubu STAVAR, ktorý finančne prispel na ubytovanie študentov.

Z odstupom času sa podarilo zozbierať všetku dostupnú fotodokumentáciu. Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Pripomeňme si preto nezabudnuteľné chvíle tohto podujatia malým fotoseriálom.

text: Ing. arch. Matrin Hépal, foto: účastníci cykloturistického tripu

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňamicykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Druhá etapa: Trnava – Brezová pod Bradlom

Druhú etapu sme zahájili návštevou stredných škôl. Prvou bola Stredná priemyselná škola stavebná Dušana Samuela Jurkoviča, kde nás srdečne privítal riaditeľ školy Ing. Ján Godály. Druhou bola najstaršia stredná škola na našom území – Gymnázium Jána Hollého. Touto  modernou inštitúciu, čo do formy i obsahu, nás previedla zástupkyňa riaditeľa Mgr. Eva Starnová. Čierne búrkové mračná sa už zbiehali a tak sme operatívne vynechali utorňajší kultúrny program – návštevu Smolenického zámku a múzea Molpír v Smoleniciach a náhlili sme sa do Brezovej pod Bradlom. Dážď nás zastihol po 45 km – tesne pred cieľom. Ešteže sme mali na chatkách „gamatky“ a všetko sme si usušili. Výstup na Bradlo sme odložili na ďalší deň a daždivý večer sme strávili pospolu v spoločenskej miestnosti pri hraní hier.

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.