Cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Na prelome apríla a mája sa konal pod vedením Ing. arch. Martin Hépala už druhý ročník cyklisticko-turistického podujatia.

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Na prelome apríla a mája sa konal pod vedením Ing. arch. Martin Hépala už druhý ročník cyklisticko-turistického podujatia, ktoré si kladie za cieľ nielen zoceľovať študentov po fyzickej stránke, ale najmä zvyšovať povedomie o Stavebnej fakulte v očiach verejnosti. Bolo to krásnych a podnetných 5 dní. Poďakovanie preto patrí vedeniu Stavebnej fakulty za plnú podporu a sponzorstvo,  oddelenie projektov a vonkajších vzťahov a taktiež športovému klubu STAVAR, ktorý finančne prispel na ubytovanie študentov.

Z odstupom času sa podarilo zozbierať všetku dostupnú fotodokumentáciu. Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Pripomeňme si preto nezabudnuteľné chvíle tohto podujatia malým fotoseriálom.

text: Ing. arch. Matrin Hépal, foto: účastníci cykloturistického tripu

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňamicykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Druhá etapa: Trnava – Brezová pod Bradlom

Druhú etapu sme zahájili návštevou stredných škôl. Prvou bola Stredná priemyselná škola stavebná Dušana Samuela Jurkoviča, kde nás srdečne privítal riaditeľ školy Ing. Ján Godály. Druhou bola najstaršia stredná škola na našom území – Gymnázium Jána Hollého. Touto  modernou inštitúciu, čo do formy i obsahu, nás previedla zástupkyňa riaditeľa Mgr. Eva Starnová. Čierne búrkové mračná sa už zbiehali a tak sme operatívne vynechali utorňajší kultúrny program – návštevu Smolenického zámku a múzea Molpír v Smoleniciach a náhlili sme sa do Brezovej pod Bradlom. Dážď nás zastihol po 45 km – tesne pred cieľom. Ešteže sme mali na chatkách „gamatky“ a všetko sme si usušili. Výstup na Bradlo sme odložili na ďalší deň a daždivý večer sme strávili pospolu v spoločenskej miestnosti pri hraní hier.

cykloturistický trip aneb kde sme boli takto pred 3 týždňami

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.