Novinka od ZSE: Poistenie domácnosti za 3 € mesačne

Už sa vám niekedy stalo, že vám vytopilo pivnicu?

Už sa vám niekedy stalo, že vám vytopilo pivnicu alebo ste nechtiac v obchode poškodili tovar a museli ste ho zaplatiť? S poistením domácnosti a zodpovednosti za škody od ZSE sa takýmto nečakaným výdavkom jednoducho vyhnete.

Nová služba Poistenie domácnosti od ZSE sa vzťahuje na zariadenie domácnosti, na osobné veci, ako aj na škody spôsobené vami a členmi vašej domácnosti či domácim miláčikom. Ak sa vám niekto vláme do domu a vykradne vás alebo vám požiar zničí zariadenie domácnosti, všetky škody vám pokrýva poistenie od ZSE.

„ZSE pokračuje v rozširovaní ponuky služieb pre domov a rodinu. K elektrine, plynu a asistenčným službám najnovšie pribudlo Poistenie domácnosti. Zákazníkom chceme neustále prinášať nové služby pre pocit istoty, bezpečia a pohodlia,“  hovorí Marek Tomeš, vedúci rozvoja produktov a služieb ZSE.

Poistenie domácnosti pokrýva škody spôsobené požiarom, povodňou alebo záplavou, bleskom, víchricou, krupobitím, zosuvom pôdy, zrútením skál či zeminy, pádom stromov, ťarchou snehu či námrazami, výbuchom alebo dymom. Pokrýva aj škody, ktoré zapríčinila voda z vodovodných zariadení, ako aj škody spôsobené krádežou vlámaním, lúpežným prepadnutím, vandalizmom, nárazom dopravného prostriedku, atmosférickým prepätím alebo zrážkami.

Prečo sa oplatí poistiť domácnosť v ZSE?

• kompletné poistenie domácnosti a zodpovednosti za škodu
  • bez vašej spoluúčasti
  • poistné plnenie vám bude vyplatené už do 15 dní od ukončenia vyšetrovania poistnej udalosti
  • uhradené vám budú aj náklady na náhradné ubytovanie v prípade neobývateľného bytu, vyčistenie a vysušenie bytu, odvoz zničeného zariadenia
  • mesačná platba poistného len 3 €
  • bez viazanosti

Objednajte si poistenie aj online

Domácnosť si môžete výhodne poistiť až do 25 000 €, pričom rovnako ako elektrinu alebo plyn od ZSE môžete aj poistenie platiť mesačne, štvrťročne, polročne alebo ročne. Poistenie domácnosti navyše získate veľmi jednoducho a bez viazanosti. Objednať si ho môžete na www.zse.sk alebo v ktoromkoľvek ZSE Centre.

zsesmered-r301res-r521_res.jpg

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.

Hovoriaci systém priblíži zrakovo znevýhodneným expozíciu múzea

Košice sú o krok bližšie k vízii smart city vďaka aplikácii Sám v múzeu.

Slovensko spieva koledy

Týždenníky MY pripravujú druhé pokračovanie predvianočnej kampane v desiatkach mestách a obciach na Slovensku.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.