Malé Krasňany - Veľký hit medzi novostavbami

Blízko prírody, na skok do centra

Bytový projekt Malé Krasňany predstavuje komornú obytnú štvrť situovanú na rozhraní Nového mesta a Rače. Charakteristická je jeho lokalita s množstvom zelene. Projekt sa totižto nachádza na krásnom slnečnom pozemku hneď pod vinicami v tesnej blízkosti lesov Malých Karpát. Táto výnimočná lokalita zaručuje obyvateľom bohaté možnosti aktívneho oddychu blízko prírody a zároveň len na skok do centra.

Raj pre deti, ideál pre športovcov

Malé Krasňany sú navrhnuté tak, aby vyhovovali aj tomu najnáročnejšiemu záujemcovi. Na svoje si tu prídu nielen rodiny s deťmi, ktoré sa môžu bezpečne hrať na moderných detských ihriskách, ale aj všetci milovníci športu. Pre tých tu bude vybudovaný cyklochodník vedúci cez okolité malokarpatské lesy. Na prechádzku do prírody sa môžu vydať po chodníku pre peších, ktorý vedie popri vinohradoch až do lesov Malých Karpát.

490x300-vnutroblok-r954_res.jpg

Bytový štandard odráža kvalitu celého projektu

Pri navrhovaní projektu sa kládol veľký dôraz na výber bytového štandardu, ktorý je už zahrnutý v cene bytu. Zárukou spokojnosti budúcich obyvateľov sú vysokokvalitné produkty od renomovaných dodávateľov. Moderný dizajn a vybavenie kúpeľní zabezpečuje top dizajnérske kúpeľňové štúdio Acquamarea. Budúci obyvatelia sa môžu tešiť aj na vymoženosti, akými sú napríklad exteriérové hliníkové žalúzie na elektrický pohon už v cene bytu. Tie ochránia v lete byt pred prehrievaním. Neopakovateľnú atmosféru bývania určite dotvorí aj ranná kávička na lodžii, ktorú si obyvatelia môžu žalúziami zatieniť do takej miery, aká im bude vyhovovať.  Za zmienku stojí  šírka lodžie až 2,8 metra.

490x300-interier1-r705_res.jpg

Bezproblémové parkovanie

Každý majiteľ bytu bude mať k dispozícií vlastné garážové parkovacie miesto, takže sa domov dostane vždy suchou nohou a to bez ohľadu na počasie. Dostatok parkovacích miest bude zabezpečený aj pre návštevy. Výhodou bývania v Malých Krasňanoch sú tiež murované pivnice, ktoré sa nachádzajú priamo pri parkovacích miestach, čo len zvýši komfort bývania. Projekt bude dotvárať aj dopravná infraštruktúra so zastávkou električky, s novou svetelne riadenou križovatkou a s prístupovou cestou s chodníkom pre bezproblémový vjazd a výjazd na hlavnú cestu.

490x300-interier2-r295_res.jpg

Výstavba už štartuje

Malé Krasňany získali v apríli stavebné povolenie, vďaka čomu začali s výstavbou presne podľa plánu. V prvej etape výstavby tak vznikne 87 bytov. Súčasťou výstavby prvého bytového domu bude kompletné vybudovanie spomínanej infraštruktúry, zeleného parku v okolí bytovky, detského ihriska a parkovacích státí pre návštevy.

V celkovom pláne výstavby je 5 bytových domov. Vzhľadom na výnimočnú lokalitu, výhodné uvádzacie ceny, kvalitný bytový štandard či praktické dispozície bytov sa v Malých Krasňanoch predalo už takmer 70% bytov z prvého bytového domu. Aj preto bol spustený predaj ďalšieho, kde majú záujemci opäť na výber z 1 až 4 izbových bytov s priestrannými lodžiami, terasami,  či predzáhradkami.

mk01f-billboardlogoupravena-r712_res.jpg

Dokončenie prvého bytového domu je plánované už na jeseň 2016.

Tu si môžete pozrieť video, ako budete bývať v Malých Krasňanoch.

Viac informácii nájdete na www.MaleKrasnany.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu