Spoľahlivý a vkusný Wi-Fi spoločník do modernej domácnosti

Spoločnosť TP-LINK, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, uvádza na slovenský trh Wi-Fi router Archer C20. Nové zariadenie podporuje dve frekvenčné pásma a štandard Wi-Fi 802.11ac, ktorý ponúka až trojnásobnú rýchlosť oproti predchádzajúcemu štandardu 802.11n, s ktorým je však spätne kompatibilný.

Okrem vysokej prenosovej rýchlosti, stabilného všesmerového signálu a robustného zabezpečenia sa novinka vyznačuje tiež možnosťou miestneho a vzdialeného zdieľania súborov a podporou štandardu IPv6. Zásluhou originálneho károvaného prevedenia v modro-šedej kombinácii sa navyše bude vynímať v každej modernej domácnosti.

archerc20-r250_res.jpg

Rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie vďaka novej generácii Wi-Fi

Router Archer C20 podporuje pripojenie s celkovou rýchlosťou až 733 Mbit/s, a to rýchlosťou až 433 Mbit/s v pásme 5 GHz a 300 Mbit/s v pásme 2,4 GHz. Jednou z výhod tohto riešenia je možnosť vytvorenia dvoch samostatných sietí pre rôzne klienty, kde jednoduché úlohy ako posielanie e-mailov alebo surfovanie po internete prebiehajú v pásme 2,4 GHz, zatiaľ čo výkonnejšie pásmo 5 GHz je zároveň využívané pre činnosti náročné na prenosovú kapacitu (hranie online hier, zálohovanie dát alebo streamovanie videa v HD kvalite). Archer C20 je vybavený dvoma externými anténami, ktoré zaisťujú stabilný signál vo všetkých smeroch.

Jednoduché nastavenie a ľahká obsluha

Ďalšou prednosťou bezdrôtového routeru TP-LINK Archer C20 je jednoduchá obsluha. Optimalizovaný konfiguračný nástroj na priloženom CD umožňuje používateľom nainštalovať a nastaviť všetko potrebné pre bezdrôtovú sieť behom niekoľkých minút. Zariadenie disponuje tiež vypínačom Wi-Fi vysielača, ktorým je možné bezdrôtovú sieť deaktivovať pre úsporu elektrickej energie v čase, kedy nie je využívaná. Port USB umožňuje bezdrôtovo pripojeným zariadením zdieľať miestnu tlačiareň alebo súbory na dátovom úložisku. K tým je možné pristupovať aj vzdialene prostredníctvom FTP.

Kvalitné zabezpečenie zvonku aj zvnútra

Router TP-LINK Archer C20 je vybavený integrovaným firewallom a 128bitovým šifrovaním WPA-PSK/WPA2-PSK na ochranu proti hrozbám z internetu aj prieniku zvonku. Funkcia prístupu pre hosťov umožňuje vytvoriť bezpečne oddelené pripojenie pre dočasných používateľov, vďaka ktorému nie je nutné poskytovať hosťom prístupové údaje k citlivým dátam v sieti. Rodičia nepochybne ocenia možnosť nastavenia pravidiel prístupu pomocou funkcie „rodičovskej kontroly“, ktorá zaisťuje, aby deti nepristupovali k nežiaducemu obsahu alebo sa pripojovali len vo vymedzenom čase.

Wi-Fi router TP-Link Archer C20 je už k dispozícii za cenu 49,06 € vrátane DPH.

Viac info TU.

Prihláste sa a vložte PR článok

Ako sa zmenili autá za štvrťstoročie?

Airbag má dnes už 99 % vozidiel, štandardom je aj klimatizácia či ABS

Accessible Urban Living

Urban Residence is a multi-use building geared towards renters with a love for urban living in a peaceful environment.

RPSP – A good intention ruined by execution

Almost ten months have lapsed since the Act concerning the Register of Public Sector Partners came into force.

Projekt Zig Zag dokázal, že Slováci túžia po zaujímavom bývaní

Realitný trh na Slovensku v posledných rokoch prekvitá a tiež pomaly „dospieva“.