Spoľahlivý a vkusný Wi-Fi spoločník do modernej domácnosti

Spoločnosť TP-LINK, popredný svetový dodávateľ sieťových produktov pre domácnosti a malé firmy, uvádza na slovenský trh Wi-Fi router Archer C20. Nové zariadenie podporuje dve frekvenčné pásma a štandard Wi-Fi 802.11ac, ktorý ponúka až trojnásobnú rýchlosť oproti predchádzajúcemu štandardu 802.11n, s ktorým je však spätne kompatibilný.

Okrem vysokej prenosovej rýchlosti, stabilného všesmerového signálu a robustného zabezpečenia sa novinka vyznačuje tiež možnosťou miestneho a vzdialeného zdieľania súborov a podporou štandardu IPv6. Zásluhou originálneho károvaného prevedenia v modro-šedej kombinácii sa navyše bude vynímať v každej modernej domácnosti.

archerc20-r250_res.jpg

Rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie vďaka novej generácii Wi-Fi

Router Archer C20 podporuje pripojenie s celkovou rýchlosťou až 733 Mbit/s, a to rýchlosťou až 433 Mbit/s v pásme 5 GHz a 300 Mbit/s v pásme 2,4 GHz. Jednou z výhod tohto riešenia je možnosť vytvorenia dvoch samostatných sietí pre rôzne klienty, kde jednoduché úlohy ako posielanie e-mailov alebo surfovanie po internete prebiehajú v pásme 2,4 GHz, zatiaľ čo výkonnejšie pásmo 5 GHz je zároveň využívané pre činnosti náročné na prenosovú kapacitu (hranie online hier, zálohovanie dát alebo streamovanie videa v HD kvalite). Archer C20 je vybavený dvoma externými anténami, ktoré zaisťujú stabilný signál vo všetkých smeroch.

Jednoduché nastavenie a ľahká obsluha

Ďalšou prednosťou bezdrôtového routeru TP-LINK Archer C20 je jednoduchá obsluha. Optimalizovaný konfiguračný nástroj na priloženom CD umožňuje používateľom nainštalovať a nastaviť všetko potrebné pre bezdrôtovú sieť behom niekoľkých minút. Zariadenie disponuje tiež vypínačom Wi-Fi vysielača, ktorým je možné bezdrôtovú sieť deaktivovať pre úsporu elektrickej energie v čase, kedy nie je využívaná. Port USB umožňuje bezdrôtovo pripojeným zariadením zdieľať miestnu tlačiareň alebo súbory na dátovom úložisku. K tým je možné pristupovať aj vzdialene prostredníctvom FTP.

Kvalitné zabezpečenie zvonku aj zvnútra

Router TP-LINK Archer C20 je vybavený integrovaným firewallom a 128bitovým šifrovaním WPA-PSK/WPA2-PSK na ochranu proti hrozbám z internetu aj prieniku zvonku. Funkcia prístupu pre hosťov umožňuje vytvoriť bezpečne oddelené pripojenie pre dočasných používateľov, vďaka ktorému nie je nutné poskytovať hosťom prístupové údaje k citlivým dátam v sieti. Rodičia nepochybne ocenia možnosť nastavenia pravidiel prístupu pomocou funkcie „rodičovskej kontroly“, ktorá zaisťuje, aby deti nepristupovali k nežiaducemu obsahu alebo sa pripojovali len vo vymedzenom čase.

Wi-Fi router TP-Link Archer C20 je už k dispozícii za cenu 49,06 € vrátane DPH.

Viac info TU.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.