S Estée Lauder bude každá žena dokonalá

Estée Lauder má jediný cíl, kterým je to, aby každá žena na světě mohla vypadat a vypadala skvěle. Podařilo se jí vytvořit parfém, který zdůrazňuje smyslnou stránku ženy.

Nesmrtelná Estée Lauder je zároveň jménem zakladatelky i názvem společnosti. Tato americká dáma (ovšem rozená jako Josephine Esther Mentzer) začínala s pouhými čtyřmi přípravky (Creme Pack, Cleansing Oil, Skin Lotion a Super – Rich All Purpose), které ve svých počátcích chodila sama pokorně nabízet vizážistickým salónům, a dokonce i newyorským hotelům.

estée lauderEstée Lauder má jediný cíl, kterým je to, aby každá žena na světě mohla vypadat a vypadala skvěle. Už proto sama zakladatelka požadovala kvalitní školení v kosmetickém oboru pro své konzultantky. Nakonec se se svou pílí tato cílevědomá společnost dostala k těm nejlepším a dnes nabízí bohatý výběr kosmetických přípravků, mezi které lze vlastně přiřadit i parfémy. Krémy a mastičky této značky mohou disponovat krystalky rubínů, safírů či jiných drahocenných kamenů, opomenout nelze rovněž koloidní zlato, které má odpradávna omlazovat. Navíc zakladatelka sama jako první na světě objevila zázračné účinky glukosaminu, který odstraňuje odumřelé kožní buňky.

youth dewVšechny tyto skutečnosti na sebe nenechaly dlouho čekat a dnes značku Estée Lauder používá například pečlivá Jennifer Lopez, Gwynteh Paltrow nebo Karen Graham. Neskutečný úspěch přinesl rovněž rok 2007, který vynesl společnosti cenu Allure Best of Beauty za nejprodávanější produkt – regenerační sérum Advanced Repair. Oblíbené jsou však rovněž pleťové krémy Re Nutriv Creme nebo parfém a olej v jednom – Youth Dew. Estée Lauder – Youth Dew je orientální vůní v průhledném flakonu, kolem kterého je uvázaná zlatá mašle. Říká se o ni, že disponuje nadčasovým sex appealem, který zdůrazňuje smyslnou stránku ženy. Orientální vůně v sobě skrývá růži, narcis, jasmín, konvalinku, exotické koření, mech, vetiver, pačuli a opojnou levanduli.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.