Štvrtok, 12. december, 2019 | Meniny má Otília

S Estée Lauder bude každá žena dokonalá

Estée Lauder má jediný cíl, kterým je to, aby každá žena na světě mohla vypadat a vypadala skvěle. Podařilo se jí vytvořit parfém, který zdůrazňuje smyslnou stránku ženy.

Nesmrtelná Estée Lauder je zároveň jménem zakladatelky i názvem společnosti. Tato americká dáma (ovšem rozená jako Josephine Esther Mentzer) začínala s pouhými čtyřmi přípravky (Creme Pack, Cleansing Oil, Skin Lotion a Super – Rich All Purpose), které ve svých počátcích chodila sama pokorně nabízet vizážistickým salónům, a dokonce i newyorským hotelům.

estée lauderEstée Lauder má jediný cíl, kterým je to, aby každá žena na světě mohla vypadat a vypadala skvěle. Už proto sama zakladatelka požadovala kvalitní školení v kosmetickém oboru pro své konzultantky. Nakonec se se svou pílí tato cílevědomá společnost dostala k těm nejlepším a dnes nabízí bohatý výběr kosmetických přípravků, mezi které lze vlastně přiřadit i parfémy. Krémy a mastičky této značky mohou disponovat krystalky rubínů, safírů či jiných drahocenných kamenů, opomenout nelze rovněž koloidní zlato, které má odpradávna omlazovat. Navíc zakladatelka sama jako první na světě objevila zázračné účinky glukosaminu, který odstraňuje odumřelé kožní buňky.

youth dewVšechny tyto skutečnosti na sebe nenechaly dlouho čekat a dnes značku Estée Lauder používá například pečlivá Jennifer Lopez, Gwynteh Paltrow nebo Karen Graham. Neskutečný úspěch přinesl rovněž rok 2007, který vynesl společnosti cenu Allure Best of Beauty za nejprodávanější produkt – regenerační sérum Advanced Repair. Oblíbené jsou však rovněž pleťové krémy Re Nutriv Creme nebo parfém a olej v jednom – Youth Dew. Estée Lauder – Youth Dew je orientální vůní v průhledném flakonu, kolem kterého je uvázaná zlatá mašle. Říká se o ni, že disponuje nadčasovým sex appealem, který zdůrazňuje smyslnou stránku ženy. Orientální vůně v sobě skrývá růži, narcis, jasmín, konvalinku, exotické koření, mech, vetiver, pačuli a opojnou levanduli.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Vianočné trhy vďaka inovácii pomáhajú rodinám v ohrození

Vďaka Good Pay poputuje za každú platbu kartou na trhoch príspevok OZ Návrat.

Triedený odpad nekončí na jednej kope. Vysvetľujeme to už roky

Ako sa financuje zber triedeného odpadu, prečo sa v obciach na Slovensku triedi rôznymi spôsobmi?

Výnos 5,5 % alebo 15 % p.a.?

V Proxente sa výška výnosu mení podľa výšky a dĺžky investície a podľa typu cenného papiera