5 dôvodov, prečo Onlia prináša revolúciu v poistení áut

Už ste niekedy premýšľali nad tým, ako by malo vyzerať ideálne poistenie auta? Myslíte si, že také poistenie na slovenskom trhu neexistuje? My veríme, že áno!

onliapodlavas400pxl-r165_res.jpgOnlia , nová digitálna poisťovacia značka od Union poisťovne, a.s., je inšpirovaná skutočnými ľuďmi. Pri tvorbe produktov, služieb a výhod sme od úplného začiatku pracovali s očakávaniami klientov, ktorí nie sú spokojní s ponukou bežných poisťovní. V čom je teda Onlia iná?

1. Rýchlosť a pohodlie

• Onlia prináša 100% digitálne poistenie – žiadne papiere a čakanie na pobočkách, všetko vybavíte z domu cez počítač, notebook, tablet, smartfón alebo bežný telefón.
• Vďaka službe „Zadaj EČV“, ktorá predvyplní množstvo technických údajov o aute, získate cenovú ponuku v priebehu niekoľkých desiatok sekúnd.
• Prostredníctvom osobnej klientskej zóny a Onlia asistentov na telefóne si poriešite všetko, čo súvisí s vašim poistením auta kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

2. Férová cena

• Technické parametre vozidla ako výpočtový faktor nestačia na férovú ponuku, veď auto ešte zatiaľ stále riadi človek – vodič :)
• Ak sa o svoje auto staráte, napr. parkujete v garáži, alebo jazdíte s dieťaťom, získate zľavu.
• Zabudnite tiež na ponuky typu „už od“ – u nás vždy viete, koľko a najmä za čo platíte.
• A verných a bezškodových klientov vždy odmeníme.

3. Poistenie podľa vás

• Už žiadne balíčky so službami akože zadarmo, aj keď ich vôbec nepotrebujete.
• Vyskladajte si vaše vlastné poistenie, ktoré ochráni vaše auto, vás aj posádku vozidla.
PZP, živelné udalosti, havária a vandalizmus, krádež? A čo tak aj čelné sklo, asistenčné služby, cestovné poistenie, úrazové poistenie alebo poistenie batožiny v aute?

4. Jednoduchý spôsob platby

• Plat dostávate mesačne, inkaso platíte mesačne. Tak prečo by ste nemohli za poistenie auta platiť vo frekvencii, ktorá vám najviac vyhovuje?
• Za poistenie platíte v Onlii ako chcete – ročne, polročne, štvrťročne alebo mesačne a to bez akýchkoľvek príplatkov.
• A v klientskej zóne vždy nájdete detailný prehľad uskutočnených a plánovaných platieb, ktoré vyriešite doslova na pár kliknutí.

5. Poistenie bez viazanosti

• Uzatvoriť zmluvu v poisťovni je vždy jednoduchšie, ako ju ukončiť.
• Onlia preto prináša totálnu novinku: poistenie pre vodičov bez akejkoľvek viazanosti.
• Ak si dnes uzatvoríte poistenie v Onlii, nemusíte na jeho ukončenie čakať ďalší rok a myslieť na to, aby ste výpoveď do poisťovne doručili najneskôr 42 dní pred výročným dňom.
• U nás poistenie ukončíte kedykoľvek už do 24 hodín!

Chcete si vyskladať poistenie auta ako potrebujete a presne vedieť, za čo a koľko platíte? Chcete mať svoje poistenie pod kontrolou, zmeniť ho a ukončiť bez akýchkoľvek prekážok? Získajte viac info, urobte si nezáväzný výpočet alebo sa rovno poistite na www.onlia.sk alebo na bezplatnom čísle 0800 400 400 .

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.