Priamy zásah na tuky

Toxické chemické látky, ktoré denne vdychujeme alebo prijímame spolu s potravou, sa hromadia v našich bunkách. Načúvajme svojmu telu! Pomôžme mu oslobodiť sa od nahromadených odpadových látok!

O čistotu svojej pokožky, vlasov a zubov dbáme úplne samozrejme. Akosi však zabúdame na vnútornú očistu organizmu. A toxické chemické látky, ktoré denne vdychujeme alebo prijímame spolu s potravou, sa hromadia v našich bunkách. Majú často na svedomí zápchu, nadúvanie, zvýšenú hmotnosť, letargiu, bolesti hlavy... Načúvajme preto svojmu telu! Pomôžme mu oslobodiť sa od nahromadených odpadových látok!

Účinný komplex: jablčný ocot + zelený čaj

Výborným prostriedkom na prečistenie organizmu je jablčný ocot. Vyplavuje škodlivé odpadové látky, ktoré sú výsledkom nesprávnej životosprávy a prejedania sa. Pozitívne ovplyvňuje trávenie a podporuje látkovú premenu. Je zároveň zdrojom vitamínu C, vitamínov skupiny B, horčíka a pektínu – rozpustnej vlákniny, ktorá na seba v hrubom čreve viaže jedovaté odpadové látky, baktérie i zvyšky látkovej premeny – „čistí” tak vlastne hrubé črevo. V špeciálne pripravenom komplexe Slimdown® zelený čaj s jablčným octom zároveň zrýchľuje metabolizmus a pozitívne tak ovplyvňuje diétny režim s cieľom redukcie hmotnosti.

Bonus: naštartovanie chudnutia

slimdown® zelený čaj s jablčným octom

Zelený čaj je súčasťou čínskej diéty viac ako tritisíc rokov. Obsahuje chemickélátky známe ako polyfenoly, ktoré majú antioxidačné vlastnosti a zvyšujú látkovú výmenu. Nielenže majú veľmi silnú antioxidačnú aktivitu, ale sú aj prirodzeným účinným urýchľovačom termogenézy – procesu spaľovania kalórií. So zeleným čajom sa chudne bez vedľajších účinkov a nervozity, navyše podporuje znižovanie hladiny cholesterolu. A ako ovplyvňuje chudnutie jablčný ocot? Pektín v žalúdku „napučí”, čo navodzuje dlhšie trvajúci pocit sýtosti. Zároveň podporuje premenu potravy na energiu. Napomáha odstraňovať nadbytočný tuk – presmeruje ho do svalov, kde sa rýchlejšie odbúrava. Pri pravidelnej konzumácii zabraňuje jeho ukladaniu na problémových partiách (brucho, stehná, boky). Vďaka antioxidačným účinkom prípravok pomáha v boji proti voľným radikálom, chráni pred infekciami.

kelp

Očiste napomáhajú aj morské riasy a bodliak

Zbaviť sa otravných látok napomáha organizmu tiež prípravok kanadskej firmy Jamieson Kelp – doplnok výživy z hnedých morských rias bohatý na minerálne látky, vitamíny, proteíny a veľké množstvo jódu. Jednou z ich špecifických vlastností je schopnosť eliminovať z tela ťažké a rádioaktívne kovy. Hnedé riasy sa výrazne podieľajú na znižovaní cholesterolu a ich unikátne zloženie hrá dôležitú úlohu pri metabolizme tukov a cukrov, preto sú tiež účinnou súčasťou redukčných diét. Pomáhajú upraviť činnosť zažívacieho traktu a priaznivo vplývajú na reguláciu hormonálnej hladiny.

O detoxikáciu a očistu zimnými mesiacmi preťaženej pečene sa postará jedinečný doplnok výživy firmy Jamieson Silybum mariánske, výťažok z jednej z najstarších liečivých rastlín – pestreca mariánskeho, známej tiež ako strieborný bodliak či Kristova koruna.

silybum mariánskeSemená pestreca obsahujú komplex bioflavonoidov nazývaný silymarín, ktorý ako účinný antioxidant prispieva k ochrane pečeňových buniek pred pôsobením voľných radikálov a toxínov. Pomáha stabilizovať bunkové a mitochondriálne membrány, ktorých funkčná schopnosť je predpokladom neporušenej metabolickej, detoxikačnej a syntetizujúcej funkcie pečene. Zároveň podporuje zdravú produkciu žlče, ktorá napomáha tráveniu a odstráneniu kožných problémov súvisiacich s nedostatočnou funkciou pečene. Všetky spomínané prírodné doplnky výživy kanadskej firmy Jamieson môžu byť prvým krokom na ceste za zdravím – napomôžu nášmu organizmu zbaviť sa otravných látok s pozitívnym dopadom na redukciu hmotnosti. Vyrábajú sa najmodernejšou technológiou, ktorá biologicky aktívne látky chemicky nemení a nezbavuje prirodzených vlastností žiadnu zo živín. Vhodné sú aj pre diabetikov.

vitamín cDokonalým spaľovačom tukov je vitamín C. Podporuje tvorbu noradrenalínu, hormónu ktorý ovplyvňuje premenu tukových zásob na využiteľnú energiu - k tukovým bunkám doráža po nervových dráhach a odbúrava ich. Mimochodom, čím kyslejšie ovocie zjeme, tým viac tukových zásob spálime. Najvhodnejšími druhmi sú teda citróny, grapefruity, kiwi, egreše, jablká a hrozno. Vitamín C zvyšuje aj účinok lecitínu – prírodnej látky, ktorá sa nachádza hlavne v sóji, ale i iných rastlinách. Jej hlavnou náplňou je znižovať hladinu cholesterolu a tukov v krvnom obehu. Obsahuje hlavne inozitol, cholín a fosfáty. Cholín a inozitol odbúravajú tuky a zabraňujú ich ukladaniu v pečeni. S tukovými bunkami dokáže dokonale zatočiť i horčík. Jeho bohatým zdrojom sú všetky semená, orechy a celozrnné pečivo. Ak sa budú na našom stole objavovať výrobky z bielej múky, môžeme si byť istí, že nedostatok horčíka nenechá na seba dlho čakať. Výsledok v žiadnom prípade nepoteší – ručička váhy ukáže cifru, ktorá sa nám páčiť nebude.

lecitín horčík

Vitamín C, horčík i lecitín môžeme telu dodať aj v podobe vitamínových prípravkov – najlepšie vyrobených z prírodných zdrojov. Pre organizmus sú vhodnejšie, prirodzenejšie, biologicky dostupnejšie ako syntetické vitamíny. Osvedčené sú kanadské vitamíny Jamieson v cenovo výhodných rodinných baleniach. Vďaka použitiu vysokokvalitných technológií a kontrolných testov kvality, v súlade s programom 360 Pure, čo je 360 krokov kontroly kvality, prináša spoločnosť Jamieson najbezpečnejšiu, najčistejšiu a najefektívnejšiu výrobu prírodných výživových doplnkov.

SkryťVypnúť reklamu

7. Náš prvý prezident sa nebál hovoriť o mravnosti v politike 2 387
  8. 25 tipov na tašky, ktoré vás budú baviť. A takto si ich vyrobíte 2 271
SkryťVypnúť reklamu

Hľadáme ľudí, ktorí pocestujú od Himalájí po Amazóniu a budeme ich za to platiť.

INZERCIA 4 h

Podnikateľov môžu zaskočiť neuhradené faktúry zo silných exportných trhov.

INZERCIA 4 h

Architektonický unikát v dedine Alberobello navštevujú turisti z celého sveta.

SkryťZatvoriť reklamu